337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ii geceler asker yarenleri..
çooookkkk kocaman özledim askerimi .
şafak atarsa 100..allahım geçsin şu 100 gün çabuca su gibi..

ii geceler asker yarenleri..
çooookkkk kocaman özledim askerimi .
şafak atarsa 100..allahım geçsin şu 100 gün çabuca su gibi..

safimu dur kız şafak daha yeni 101 oldu:)
ama inan bende pazar gününü iple çekiyorum:)99 olsun artık diye:)
kızlaaarrr birde benim kuzumun kıl dönmesi ameliyatı olma durumu var eğer olursa martın ortasında terhis:)duyunca resmen delirdim sevinçten
aşkım biraz acı çekecek ama napim çoookkk özledimmmmm

101

daha var ama ya

bi yanına gidip görebilseydim daha kolay geçicekti zaman
çok özledimmmmm

brunett evli olmadığın içinmi evci çıkaramıyorsun?

Evliyim Canım ancak askerlik yaptığı sürece sadece 1 kez evci izni hakkı var,onuda mart ayının sonlarında kullanmak istiyoruz.O yüzden ben gitmeden 1 hafta önceki çarşı iznine çıkmıyor ki ben gittiğimde çift çarşı izni kullansın (cumartesi,pazar).

hııım benim erkek arkadaşıma da hawa değişimi wercekler...amaa şimdii...çıkıp ailesinin yanında 2 ayda iyileşcek soraa geri askeriyeye döncek...askerlik bitince hep yanımda olcaktı oysakii...şimdi herşey karıştı...neyse bencillik etmeyeyim iyileşsin de gerisi teferruat...

bu topic e bi haller oldu ya eskisi gibi değil..eskisi gibi kimse uğramıyo neden böyle olduu

haklısın walla benim ilk üye olduğumda şafak 149 flndı ve günde 30-40 sayfa falan ilerliodu yetişrmiodum 4-5 saat girmesem, şimdi nerdeyse saat başı giriorum bi ilerleme yok neyseki geceleri daha aktif nie böle oldu bnde anlamadım:44:

aynen ya kimseler yok bu aralar oysa en heycanlı günler başlıyor 100 den geri saycaz daha

Geçen Zaman (%35) 54 gün, 18 saat, 4 dakika, 48 saniye
Kalan Zaman101 gün, 4 saat, 55 dakika, 12 saniye

selamlar herkese hadi biraz topiği canlandıralım.önce ben anlatayım.1 haftadır sevdiceğim koceciğim yanımda ama kayganam ve görümcelerim ve mini mini yavruları da anlayacağınız süper bi haftaydı dadından yenmedi bu hafta sizleri de özledim ve bi kere daha karar verdim mutlaka bu göbeği 3 ay içinde eritmeliyim,bunun gazınıda sizden bekliyorum

selam kızlar 14 haftacık kaldıpazar gününden itibarende su gibi geçer inşallah günlerimizbeklemek zorrr

kaynana ve görümcelerinde hatta bide mini mini yavrularımı anammmm hiç evlenesim gelmio böle şeyler duyunca neyse geçmiş olsun tatlım gittilermi göbek eritme konusunda süperimdir istediğin kadar gaz destek veririm kocişinide görmüşsün ohh ne güzel o gelene kadar göbek fln kalmaz 100 günde halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…