olsun kıız atarsa 100 işteiple çekıyorum valla 99 u yaa...
kaynana ve görümcelerinde hatta bide mini mini yavrularımı anammmm hiç evlenesim gelmio böle şeyler duyunca neyse geçmiş olsun tatlım gittilermigöbek eritme konusunda süperimdir istediğin kadar gaz destek veririm kocişinide görmüşsün ohh ne güzel o gelene kadar göbek fln kalmaz 100 günde halledersin
şimdi bizim şafakta attı 5 gün bu durumda şafaak:106 :)))
335. dönem topici okudum ay nasıl kıskandım yane güzel kavuştular askerlerine ne mutlu onlara allahım bizede nasip etsin inşallah:26:şafak doğan güneş olsun artık yaaaaaaa depük gecesi yapalım bizde :92:
arzuuuuuu,şekerim nbr ya,ben size küsücem dahada gelmicem buraya ya kimse benle konuşmuyo kimse beni ciddiye almıyo kimse bana cvp vermiyoküstüm
cnm ben o günlerin yaklaştıığnı bile düşününce bölebi acayip oluyom gelicek demi o zaman yaaaaaaa
haklısın walla benim ilk üye olduğumda şafak 149 flndı ve günde 30-40 sayfa falan ilerliodu yetişrmiodum 4-5 saat girmesem, şimdi nerdeyse saat başı giriorum bi ilerleme yok neyseki geceleri daha aktif nie böle oldu bnde anlamadım:44:
topic i biraz sallamak gerekiomuşhadi kızlarrrr ne kaldı şurda çift haneli sayılara anca beraber kanca beraber...
ben de 3 gündür haber alamıyorum aramıyor valla küstü mü bana naptı..son konuşmamızda da 2 gün aramamıştı..ben de niye aramıyosun beni dediğimde bana bi daha niye aramıyosun diye sorma dedi
fırsatım olsa ararım dediben de sustum kaldım öyle kapattık o gün bugün 3 gün oldu işte ses yok ama haksızmıyım soruyorum merak ediyorum niye aramadın diye bunda ne var trip yapıcak anlamadım...sizler gibi merak ediyorum ama o pek oralı değil galiba
10 gün boyunca askerinin araması beklemiş biri olarak diyorumki fırsat bulduğunda arayacaktır üzme kendini onuda kendinide bunaltma ilk fırsatında arayacağınada emin ol ve bol bol dua et trip atar ya oluo yani normal asker ya o yüzden alttan alıcaksın geldiğindede ayağının altına alacaksın
tamam ama hiç böyle yapmıyodu mutlaka arıyodu azrucum yabu bana fırsat bulamamaktan değil de tavır yaptığını hissettiriyo. ki zaten hep akşam 6 buçuk 7 gibi arardı o da 3 dk yı geçmio zırt kapatıo hemen..nasılsınla kendine iyi bakla bitio konuşmamız zaten.. bu asker psikolojisi ağır geldi bana galiba
Evliyim Canım ancak askerlik yaptığı sürece sadece 1 kez evci izni hakkı var,onuda mart ayının sonlarında kullanmak istiyoruz.O yüzden ben gitmeden 1 hafta önceki çarşı iznine çıkmıyor ki ben gittiğimde çift çarşı izni kullansın (cumartesi,pazar).
tamam ama hiç böyle yapmıyodu mutlaka arıyodu azrucum yabu bana fırsat bulamamaktan değil de tavır yaptığını hissettiriyo. ki zaten hep akşam 6 buçuk 7 gibi arardı o da 3 dk yı geçmio zırt kapatıo hemen..nasılsınla kendine iyi bakla bitio konuşmamız zaten.. bu asker psikolojisi ağır geldi bana galiba
çok zor canım haklısın ama birtek sana nazı geçio bide öyle düşün sürekli emir altında orda ve ne denirse densin kabullenmek zorunda yani orda kimseye sesi çıkmıo afedersin ama küfürde etseler haklısınız diolar konutanlara o yüzden bunalıolar işte yaptıklarında haklı demiorum ama belki farkında bile değil sana böyle hissettirdiğinin üzme sen kendini geçecek bitecek bu günler onlşarında bizimde psikolojimiz düzelecek
canıım bana da ağır geliyodu nie aramıosun diyip dururduumşimdi pişmanım askerliği aratır bi duruma düştüük çünküü ameliyat oldu altı gündür hem o orda acı çekio hem ben burda acı çekiyorum meraktan ölüyorumm...şükür demeyi bilmek gerekiooomuş ya
bluem askerin nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?