337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yok gitmediler,uzun bi süre bendeler beni çok severler sağolsunlar:)evlenme yinede tavsiye etmem,en güzel zamanlar sevgili olunan zamanlar.tadını çıkarın.bana acayip gaz lazım biran önce 90-50-90 olmam lazım.o kadar yani :82:

şimdi bizim şafakta attı 5 gün bu durumda şafaak:106 :)))

aynen yavrucum,bizimkide 106kocacım saolsun dayanamadı zart die izin kullandı,malesef böle oldu.gerçi benim kaynana görümceler felan filan öle mutluluklarım olamadı amabizim küçük sıpalar var saolsun küçük börülcem bizimle yaşıyo,arada arızalar çıksada idare ediyos,ama sayesinde iznimiz gayet güsel geçti.

335. dönem topici okudum ay nasıl kıskandım yane güzel kavuştular askerlerine ne mutlu onlara allahım bizede nasip etsin inşallah:26:şafak doğan güneş olsun artık yaaaaaaadepük gecesi yapalım bizde:92:

arzuuuuuu,şekerim nbr ya,ben size küsücem dahada gelmicem buraya ya kimse benle konuşmuyo kimse beni ciddiye almıyo kimse bana cvp vermiyoküstüm

335. dönem topici okudum ay nasıl kıskandım yane güzel kavuştular askerlerine ne mutlu onlara allahım bizede nasip etsin inşallah:26:şafak doğan güneş olsun artık yaaaaaaadepük gecesi yapalım bizde:92:

cnm ben o günlerin yaklaştıığnı bile düşününce bölebi acayip oluyom gelicek demi o zaman yaaaaaaa

topic i biraz sallamak gerekiomuş hadi kızlarrrr ne kaldı şurda çift haneli sayılara anca beraber kanca beraber...
ben de 3 gündür haber alamıyorum aramıyor valla küstü mü bana naptı..son konuşmamızda da 2 gün aramamıştı..ben de niye aramıyosun beni dediğimde bana bi daha niye aramıyosun diye sorma dedi
fırsatım olsa ararım dedi ben de sustum kaldım öyle kapattık o gün bugün 3 gün oldu işte ses yok ama haksızmıyım soruyorum merak ediyorum niye aramadın diye bunda ne var trip yapıcak anlamadım...sizler gibi merak ediyorum ama o pek oralı değil galiba

10 gün boyunca askerinin araması beklemiş biri olarak diyorumki fırsat bulduğunda arayacaktır üzme kendini onuda kendinide bunaltma ilk fırsatında arayacağınada emin ol ve bol bol dua et trip atar ya oluo yani normal asker ya o yüzden alttan alıcaksın geldiğindede ayağının altına alacaksın

tamam ama hiç böyle yapmıyodu mutlaka arıyodu azrucum ya bu bana fırsat bulamamaktan değil de tavır yaptığını hissettiriyo. ki zaten hep akşam 6 buçuk 7 gibi arardı o da 3 dk yı geçmio zırt kapatıo hemen..nasılsınla kendine iyi bakla bitio konuşmamız zaten.. bu asker psikolojisi ağır geldi bana galiba

çok zor canım haklısın ama birtek sana nazı geçio bide öyle düşün sürekli emir altında orda ve ne denirse densin kabullenmek zorunda yani orda kimseye sesi çıkmıo afedersin ama küfürde etseler haklısınız diolar konutanlara o yüzden bunalıolar işte yaptıklarında haklı demiorum ama belki farkında bile değil sana böyle hissettirdiğinin üzme sen kendini geçecek bitecek bu günler onlşarında bizimde psikolojimiz düzelecek

canım bizimki öyle değildi yemin törenine gittiğimde gittim imza attım 2 gün çıktı gidip imza atması şartıyla
şimdi yine gideceğim hatta cuma gününden çıkacakmış beni perşembe günü çağırıyor hiç öyle bi sorundan bahsetmedi

canıım bana da ağır geliyodu nie aramıosun diyip dururduum şimdi pişmanım askerliği aratır bi duruma düştüük çünküü ameliyat oldu altı gündür hem o orda acı çekio hem ben burda acı çekiyorum meraktan ölüyorumm...şükür demeyi bilmek gerekiooomuş ya

canım benim ağzından bal damlıyo valla:114: çok teşekkür ederim:109::109:inşallah bu sıkıntılı dönemleri hepimiz en iyi şekilde atlatırız sabırlı olmak lazım en doğrusu ..biranda sinirlenmemek lazım

haydiiii kızlaaarrr şafaaaaakkkkkkk 101.......................

canım benim çookk geçmiş olsun haklısın valla...geçmiş syfalara bakmıştım evet, şimdi durumu nasıl canım haberleşebiliyo musunuz?

[video=youtube;M7uw6QxoNlY]http://www.youtube.com/watch?v=M7uw6QxoNlY[/video]

kızlar uzun zamandır uğramıyodum buraya...
hala alışamadım ben hala gece olunca başlıyorum ağlamaya...
bu şarkıyı ilk kez dinledim hoşuma gitti sizinle paylaşayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…