337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım bnm ya tabiki herşeyden önce sabredicez sabrın sonu selamettir zaten

çok geçmiş olsunen kısa zamanda düzelir inşallh :26:

canım benim çookk geçmiş olsun haklısın valla...geçmiş syfalara bakmıştım evet, şimdi durumu nasıl canım haberleşebiliyo musunuz?

durumu iyiye gidio galiba ... yoğun bakımdaydı üç gündür biraz önce yoğun bakımdan çıkarıp kendi odasına aldılar...midesinde hortum war...o da çıkarsa rahat edicek...o war diye konuşamıo( yarası büyük iyileşmesi zaman alıcak ama yapıcak bişiy yok...

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bak şimdi...inşallah çabuk toparlar kendini çabuk iyileşir...

erzincan merkez hava savunma taburu canım, uluneke nin askerle aynı yerde..bilmiyorum tanıyomusun ama forumda bilen vardır..
senin asker nerde canım?

tanımıyorum canım ama mevlam hepimiizn askerlerini korusun şafaklarımızı tez zamanda geçirsin inş. amin
benim askerimde afyon karahisarda

inş canıım inş...dua ediin bize ( bende yabancı gibi uzaktan izliyorum arıorum sadcee sürekli annesinden bilgi alıom (çok zor....

inş canım ya tabiki dua ederiz allahtan annesi var yanında biraz olsun için rahat eder, iyi bakılıo, ondan haber alabiliosun çok şükür ameliyatta iyi geçtiyse bundan sonrasıda iyi olur canım ya :26:

kızlarr ben geldimmmm
artık hep burdayımm çünkü işten ayrıldımm daha fazla zaman ayırıcam neler yaptınız herkes iyimi

teşekkürler canım evet tam bize hitaben bi şarkı..paylaşımın için tekrar sağol canım benimmm

ah canım benim ya Rabbim şifasını ve sabrını versinn:2: sen de sakin olmaya çalış canım,hepimiz belli başlı sıkıntılardan geçiyoruz ne yzaıkki ama önemli olan bunları en iyi ve hasarsız şekilde atlatabilmek...dayan canım benim..burda hepimiz biriz ve birbirimizn yanındayız...
seviyorum siziiii behhhhhhh
iyiki varsınızzzzzzzzzzzz!!!

kızlarr ben geldimmmm
artık hep burdayımm çünkü işten ayrıldımm daha fazla zaman ayırıcam neler yaptınız herkes iyimi

hoşgeldiiiinn valla topic ıssızlaştı giden gidene biz de geride kalanlar topic i ayakta tutmaya çalışoduk ki sen geldin hadi bakalım..
ama işten ayrılmışın üzüldüm yaa...önemli bi sorun yoktur umarım tatlım?

yok canım çok sıkılmıştım zaten psikolojim bozulmuştu iyi oldu kafa dinlicem biraz
hem mayısı beklicem aşkım gelsin acısını çıkarıcam onsuz geçen günlerin

selam kızlar canlı şafanız geldı spooke cnm cok geçmış olsunnn yenı gordum ya topıcıge gırınce geçmışı okumamıştm buhafta hıç..ınşalah kısa surede atlatır sesını duyarsn da rhatlarsın canım..

buaradaaa 1 buck saat snra 100 oluyo şafakkkkkk

ya kızlar nasıl geçiyo ilk günler 147,146 diye sayıyoduk
ikili rakamlara bile düşücez

aah ah 156 155..dıyoduk %1 i geçmişti daha hatta ayy gozlerım hep dolu doluydu..sımdı sukur %36 sı oldu ınşalah %100 olcak dayanalımmm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…