canım benim ağzından bal damlıyo valla:114: çok teşekkür ederim:109::109:inşallah bu sıkıntılı dönemleri hepimiz en iyi şekilde atlatırızsabırlı olmak lazım en doğrusu ..biranda sinirlenmemek lazım
haydiiii kızlaaarrr şafaaaaakkkkkkk 101.......................
canıım bana da ağır geliyodu nie aramıosun diyip dururduumşimdi pişmanım askerliği aratır bi duruma düştüük çünküü ameliyat oldu altı gündür hem o orda acı çekio hem ben burda acı çekiyorum meraktan ölüyorumm...şükür demeyi bilmek gerekiooomuş ya
canım benim çookk geçmiş olsun haklısın valla...geçmiş syfalara bakmıştım evet, şimdi durumu nasıl canım haberleşebiliyo musunuz?
erzincan merkez hava savunma taburu canım, uluneke nin askerle aynı yerde..bilmiyorum tanıyomusun ama forumda bilen vardır..
senin asker nerde canım?
çok geçmiş olsunen kısa zamanda düzelir inşallh :26:
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bak şimdi...inşallah çabuk toparlar kendini çabuk iyileşir...durumu iyiye gidio galiba ... yoğun bakımdaydı üç gündür biraz önce yoğun bakımdan çıkarıp kendi odasına aldılar...midesinde hortum war...o da çıkarsa rahat edicek...o war diye konuşamıo( yarası büyük iyileşmesi zaman alıcak ama yapıcak bişiy yok...
erzincan merkez hava savunma taburu canım, uluneke nin askerle aynı yerde..bilmiyorum tanıyomusun ama forumda bilen vardır..
senin asker nerde canım?
inş canıım inş...dua ediin bize( bende yabancı gibi uzaktan izliyorum arıorum sadcee sürekli annesinden bilgi alıom (çok zor....
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bak şimdi...inşallah çabuk toparlar kendini çabuk iyileşir...
:84::84::84:uluneke gelsin artık:84::84::84:
tanımıyorum canım ama mevlam hepimiizn askerlerini korusun şafaklarımızı tez zamanda geçirsin inş. amin
benim askerimde afyon karahisarda
[video=youtube;M7uw6QxoNlY]http://www.youtube.com/watch?v=M7uw6QxoNlY[/video]
kızlar uzun zamandır uğramıyodum buraya...
hala alışamadım ben hala gece olunca başlıyorum ağlamaya...
bu şarkıyı ilk kez dinledim hoşuma gitti sizinle paylaşayım dedim...
durumu iyiye gidio galiba ... yoğun bakımdaydı üç gündür biraz önce yoğun bakımdan çıkarıp kendi odasına aldılar...midesinde hortum war...o da çıkarsa rahat edicek...o war diye konuşamıo( yarası büyük iyileşmesi zaman alıcak ama yapıcak bişiy yok...
kızlarr ben geldimmmm
artık hep burdayımm çünkü işten ayrıldımmdaha fazla zaman ayırıcam neler yaptınız herkes iyimi
hoşgeldiiiinnvalla topic ıssızlaştı giden gidene biz de geride kalanlar topic i ayakta tutmaya çalışoduk ki sen geldin hadi bakalım..
ama işten ayrılmışın üzüldüm yaa...önemli bi sorun yoktur umarım tatlım?
selam kızlar canlı şafanız geldıspooke cnm cok geçmış olsunnn yenı gordum ya topıcıge gırınce geçmışı okumamıştm buhafta hıç..ınşalah kısa surede atlatır sesını duyarsn da rhatlarsın canım..
buaradaaa 1 buck saat snra 100 oluyo şafakkkkkk
yok canım çok sıkılmıştım zaten psikolojim bozulmuştu iyi oldu kafa dinlicem biraz
hem mayısı beklicem aşkım gelsin acısını çıkarıcam onsuz geçen günlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?