337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

amiiin bendee iyileşmesini bekliyorum...yoğun bakım odasından çıktı ya ...gerisi geliir...inş uzun sürede de olsa iyileşecek benim sewdiğim ( askerliğimiz uzucak hawa değişimleriyle amaa o iyileşsin bana yeter...
safimu teşekkürler inş çabuk geçer canıım...dua et bize de

Canım hava değişimleriyle askerlik uzuyomuymuş ki??

amiiiin canıımmm....uzun dönemlerde 90 kısalarda 45 gün...hastanede geçen zamanlar hakkında bilgisi olan war mı acaba...netten araştırdım da bulamadım pek onla ilgili...

Canım ben hastanede gecen süreninde 45 güne dahil oldugunu biliyorum ama tam emin değilim.

Geçmiş olsun askerine Spooke.Acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur

hava değişimimi verdiler canım,durumu nasıl iyimi bari??

wermediler ama werces die konuşuolarmışşş...glecek hafta öğrenices...iii deil.... ama yoğun bakım odasından kendi odasınaa çıktııı....organları düzgün çalışmıo midesinden sıwı alınıoo o düzelince iiileşmeyee başlamış olcak...inşşş düzelmesii yakındırrrr die düşünmek istiorum...iyi şeyler düşüneyim ii şeler olsuun...yarın midesindeki o hortumu çıkarırlar inş allahım((

anladım inşllah kısa sürede düzelir...

iyi geceler arkadaşlar.aranızda ankarada ikamet eden var mı? birşey danışacağım.:26:dana önce sormuştum.ankarada kalabileceğim nezih bir otel arayışındayım.her türlü tavsiyeye açığım.

iyi geceler arkadaşlar.aranızda ankarada ikamet eden var mı? birşey danışacağım.:26:dana önce sormuştum.ankarada kalabileceğim nezih bir otel arayışındayım.her türlü tavsiyeye açığım.

canım nezih otel değil ama başkent öğretmenevi var..
orası biçok nezih otelden iyiymiş..
hem de merkeze yakın..
hem de öğretmen evi yani, otellerden daha güvenilir bir yerdir.
onun dışında dabaşka bir yer bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…