ah canım benim ya Rabbim şifasını ve sabrını versinn:2: sen de sakin olmaya çalış canım,hepimiz belli başlı sıkıntılardan geçiyoruz ne yzaıkki ama önemli olan bunları en iyi ve hasarsız şekilde atlatabilmek...dayan canım benim..burda hepimiz biriz ve birbirimizn yanındayız...
seviyorum siziiii behhhhhhh
iyiki varsınızzzzzzzzzzzz!!!
amiiin bendee iyileşmesini bekliyorum...yoğun bakım odasından çıktı ya ...gerisi geliir...inş uzun sürede de olsa iyileşecek benim sewdiğim( askerliğimiz uzucak hawa değişimleriyle amaa o iyileşsin bana yeter...
safimu teşekkürler inş çabuk geçer canıım...dua et bize de
Canım hava değişimleriyle askerlik uzuyomuymuş ki??
45 günü askerlikten sayılıo fazlası üstüne eklenio bize en az 2 ay werceklermiş daha belli diil aama...hastanede geçirdiği zamanlar askerlikten sayılıo mu onu bilmiom :S
Hmm anladım canım bende 45 gün diye biliyodum..Allah yardımcın olsun
amiiiin canıımmm....uzun dönemlerde 90 kısalarda 45 gün...hastanede geçen zamanlar hakkında bilgisi olan war mı acaba...netten araştırdım da bulamadım pek onla ilgili...
Canım ben hastanede gecen süreninde 45 güne dahil oldugunu biliyorum ama tam emin değilim.
of of of ...öle olursaa baya uzucaaakk((
Hayırlısı canım iyi olsun da yeterki:/
amiiin bendee iyileşmesini bekliyorum...yoğun bakım odasından çıktı ya ...gerisi geliir...inş uzun sürede de olsa iyileşecek benim sewdiğim( askerliğimiz uzucak hawa değişimleriyle amaa o iyileşsin bana yeter...
safimu teşekkürler inş çabuk geçer canıım...dua et bize de
Geçmiş olsun askerine Spooke.Acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur
hava değişimimi verdiler canım,durumu nasıl iyimi bari??saulll canım amiiiinnnn inş en kısa zamanda atlatır...
hava değişimimi verdiler canım,durumu nasıl iyimi bari??
anladım inşllah kısa sürede düzelir...wermediler ama werces die konuşuolarmışşş...glecek hafta öğrenices...iii deil.... ama yoğun bakım odasından kendi odasınaa çıktııı....organları düzgün çalışmıo midesinden sıwı alınıoo o düzelince iiileşmeyee başlamış olcak...inşşş düzelmesii yakındırrrr die düşünmek istiorum...iyi şeyler düşüneyim ii şeler olsuun...yarın midesindeki o hortumu çıkarırlar inş allahım((
iyi geceler arkadaşlar.aranızda ankarada ikamet eden var mı? birşey danışacağım.:26:dana önce sormuştum.ankarada kalabileceğim nezih bir otel arayışındayım.her türlü tavsiyeye açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?