337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ay bana bugün bi ilgi bi alaka
ben de fırsat bu fırsat naz yapıyorum, aşkım tatlı tatlı sözler sölüyor bana
nazar değmesin

18 mayısmış çıkışı amaaaaan olya bak karıştı herşey ya 99 gün kaldı diorum yanlış sayıyon die gülüo bnm şafak 101 sana ne oldu az önce offfluodun:97:

öle ne bilim bi garibim bugün,bağırıp çağırasım varrrrrr bunalıma ramak kaldı çok kötüyüm kıslarrrrrrr ama bi sebep yok buna.noluyo yahu banaaaaaaaa

Alışsaydım farklı olurdum inan,alışsaydım sensizliğe daha mutlu olurdum Ama deilim,yanıyor içim ve hiçbir yağmur söndürmüyor içimdeki bu ateşi.:84:Gel bebeğim artık,tut ellerimi,güç versin yine bana varlığın.Aydınlansın içinde bulunduğum bu kör karanlık,gel ömrüm,gel nefesim,çok özledim seni,gellll.Sanki heryeri sis kaplamış göremiyorum etrafımı.Kara bulutlar geziyor üstümde gelde dağılıp gitsinler.Günlük güneşlik olsun yine hayatım,GEL SEVGİLİM,SENSİZLİK ÖLDÜRÜYOR BENİ YAVAŞ YAVAŞ,BİTSİN BU HASRET GELLLLLLLLL

öle ne bilim bi garibim bugün,bağırıp çağırasım varrrrrr bunalıma ramak kaldı çok kötüyüm kıslarrrrrrr ama bi sebep yok buna.noluyo yahu banaaaaaaaa

oooffff walla aynısı bendede var sebepsiz yere canım çok sıkkın sabahtan beri öyleyim çatacak yer arıyorum

:85::85:evde yalnız kalmak saatlerce ağlamak duvarlara yumruk atmak rahatlamak istiyorum ama yüzüm asıkken bile ardı arkası kesilmeyen şu ne oldu niye böylesin neyin var sorularından bıktım rahat bıraksınlar binlerce soru işareti var kafamda zaten offf yasende böle yazıp ağlatıosun beni zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…