337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

anlamadığım bişi var arkadaşlar nie normal resim eklemeyi kabul etmiyo sacede cep resimlerini ekleyebiliyom:84:

iyiyim cnmcım sen nasılsın?bebişler nası..
Eşine söledinmi gelcem die yoksa süprizmi yapcan

iyi canım nasıl oliim,accık bunalımdayım bugün,sebebide yok öle belirgin ama öle işte.bebikler de ii ler çok şükür.eşime söledim malesef benimkinin süpriz kapasitesi pek gelişmediğinden arıza çıkarabilir öle ağır süprizleri kaldıramazmannak sevgilim benim,olsun ben onu ölede sefiyommmmaşkitom o benim.şimdi gideceğim güne göre şafak sayıyo,sanki ayrılalı beş ay olmuş gibi,daha ne zaman gittiki 31i akşam gittiiii.bitmez anam bu askerlik.bizi bitirir ama bitmez

selam kızlar bugün içim çok buruk sabah erkenden uyandım sevgilimin nete gelmesini bekledim biraz geç geldi çok mutlu oldum ne güzel konuşuyoduk tatlı tatlı elektrikler gitmesinmi kafayı yedim resmen ya ben ne kadar şanssız bi insanım

bu görüşmelerde illaki bi aksilki çıkmasa dişimi kırıcam varya,mutlaka bişi oluyo ya nette sorun oluyo ya elektrik kesiliyo oluyo yani ne kasıtları var ya bizeeeeeüzülme canım bi dahaki sefere artık

kıslar hepinize ii akşamlar ii muhabbetler ii bakın kendinize ben evime didiyom misafirim gelicekmişöptüm hepinisi kocaman kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…