337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Hanımlar merhaba, iyi akşamlar hepinize
Yapılan şu denetimler Türkiye genelinde mi oluyor? sizin askerlerinizin olduğu yerlerde de yapıldı mı? Sevgilim bu aralar hep denetimi sayıklıyor da :44: merak ettim, kötü geçerse ne olacak mesela?

selam kızlar herkese iyi gecelr
choco benim eşimin bölüğündede sık sık denetim oluyor hatta bir kişinin hatasından tüm bölük ceza yemiş tüm bölük 1 ay çarşı izinleri iptalmış

bizimkinde de denetimler başlamış.
bugün yatak, çanta denetimi falan yapılmış...
12 sinde de uzunların eğitim denetimi varmış...
benimki de taa 19 unda falan çıkar çarşıya..
bir an önce çıksa keşke yaa, çok bunaldı, ben de uzun uzun konuşmak istiyorum

slm kızlarrr.Bi aksiılık yoktur insallah...
Uzun zamandır giremıyorum
spookenasıl oldu acaba eniste...
arzuguraradımı senin hayırsız?
....
Walla iş güç birazcıkta delirdim ayıptır sölemesi pcyi indirdim yere
takoz ya allahtan bisey olmadı...

bizimkinede carsı ıznı yok malesef.Ama tel soktu günde 1 saat rahat konusuyoruz devamlıda msj cekiyor...

bunaldı herifim bakalım mart 4-5 arası 2 gun ızın kullancak beni görp geri gidecek...

saka maka kızlar 98 gün kalacak birazdan

ah ahh kaderdaşım benim...
benim aşkımın da çarşı izni yok, telefon da kullanamıyor henüz, denetim var.
bakalım sabır sabır sabır...

bizimkine denetim yokmuş yada oldu biz anlamadık dedi...

Nöbetler dersen normal 12-2 tuttuysa bı gun sonra 10-12 tutuyor ama atıyorum dun 12-2 tuttuysa bugun tutmuş sayılıyor gün döndüğü için

devriyeye daha 1 kere cıkmadı.Carsı pazar işlerini askerler görüyor yemekleri ascı yapıyo ama bunlarda yardım edıyorlar bulasık falan hep beraber.haftanin hergünü 2 şerli grup halınde kömür cekıyorlar (dönüşte kaslı bi erkekim olacak).Çogu yerlere göre rahat benim herif..
Çok dikkafalıdır tel sıkıntı olur dedim.. komutanlarında kullanması yasak dedi arastırdım cidden öle yanı
bana bu askerlık uzamazsa iyi diyorum
dikkafalı ne olcek

bizimkine denetim yokmuş yada oldu biz anlamadık dedi...

Nöbetler dersen normal 12-2 tuttuysa bı gun sonra 10-12 tutuyor ama atıyorum dun 12-2 tuttuysa bugun tutmuş sayılıyor gün döndüğü için

devriyeye daha 1 kere cıkmadı.Carsı pazar işlerini askerler görüyor yemekleri ascı yapıyo ama bunlarda yardım edıyorlar bulasık falan hep beraber.haftanin hergünü 2 şerli grup halınde kömür cekıyorlar (dönüşte kaslı bi erkekim olacak).Çogu yerlere göre rahat benim herif..
Çok dikkafalıdır tel sıkıntı olur dedim.. komutanlarında kullanması yasak dedi arastırdım cidden öle yanı
bana bu askerlık uzamazsa iyi diyorum
dikkafalı ne olcek

canııımmm düzelioo galiba yawaş yawaş....hatta bugün beni kendi aradııı çok sıkılmışşş acıkmış...azöncede burnundakii boğazındakiii hortumu çıkardılarr...gittikçee düzeliooo yaniii...keyfim yerinee geliooo...sizin aranızdaa iiiimmiş....marta ne kalmışş az kaldı kawuşmayaaa haa sizin 2günde olsa iiidir:))

ohh maşallah rahat olsun..
benimki bir gece bir de gündüz nöbet tutuyor..
yani iki kez günde, zaten tüm tabur 300 kişi imiş..
demek ki anca oluyor..
benimki de denetimler bitince çok rahat edicez, hep yatış dedi..
şimdi de rahatlarmış ama denetimin stresi varmış işte..

ha bir de benimki benzinci olabilirmiş, nasıl yani dedim pompacı mı olucan?
evet dedi çok rahat bi iş dedi, inş. olur dedi bakalım..

benimki de tel soktu ama saklıyor daha kullanamıyor..
bakalım sabırla bekleyip duruyoruz

sevgilimin yanına gitme planımız var ablasından haber bekliyorum 10 günden fazla oldu
neden haber vermiyo acaba gitmicek miyiz
2 hafta kaldı dogum gününe offffff
acaba sorsam mı tekrar belli oldu mu diye:84:

ohh cok sevndım tatlım daha iyi günleride görürsünüz insallah mesela hastaneden cıktıgı gun yada tezkeresi elinde geldigi gün:34:

walla bizimkiler toplsn 30 kişi günde bi defa geliyo
yok anammm bubamm bu askeriye mantıktan cok uzak hatta mantık ne desen bön bön adamın suratına bakarlar

canım benim çok çok geçmişolsun..
Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler..

ay evet canım yaa mantıksızlık mantıksızlık...

ewet canım aradı Allaha şükür konuştuk görüştük msnde fln şimdi iletişimimiz daha iyi sakin ol sende kırıp dökme etrafı en güzelini yapmış askerin düzenli konuşmak gerçekten süper bişieee daha daha nasılsın ne war ne yok?

kızlarrr ben geldim nasıl bakalım moraller yüzden geriye sayıyoruz artık 98 olcak ne güzel dimi???bitanemin yanına gittim bugün görebildim ama çarşı izinleri yoktu bu hafta hiç.dediğiniz gibi denetimler varmış baya bi sıkılar doğru düzgün konuşamıyoruz bile..ama olsun...siz neler yaptınız?

neden aramamıs bakııım
walla ne olsun kız
aman cok konusmayın bız bazen bı oturumda 2 saat konusyoruz bı baktık kavga edıyoruz
bu arada benım hat sabıt hatlara 2000 dakıka bedavaydı ya fatura geldı 83 tl...(normali 30)
Kavga edince maddi olarakta cökülüyo anacm
adam psiko manyaktan daha manyak bişe oldu
anam aldıgım nefesı kıskanacak
çıldıricemmmm

sürekli eğitim yapmışlar denetleme varmışmış hiç vakti olmamış öyle dedi bnde tamam dedim kızamadım yani offf baya fazla gelmiş faturan bnmde birsürü hediye dakikalarım fln var hiiiç harcayamıorumya kimi arıcamkikıskanılmak güzel şey ya walla asım bni biraz daha kıskansa fena olmaz bn onu deli gibi kıskanıorum nede olsa ama seninki bunaltma derecesinde sanırım neyse düzelir bak 98 gününüz kaldı bizim 99

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…