hazır kıtalarda hep 12 saat tutuolarmışş...
aşkım dün aradı. gelip beni evci iznine çıkar, seni çok özledim, burda bi otelde kalırız dedi. ama kaynanam bırakmıyor neymiş hamileymişim 2 saatlik de olsa yolda fenalaşabilirmişim, otelde ne işim varmıştövbe tövbe ya sanki evli değiliz. offff yaaa ben aşkımı çok özledim. ne var 2 gün yanında olsam. kaçıp gidicem yanına en sonunda. çok özledim
ewet canıım okullar açılıoo istanbula dönüyorumm bikaç gün erken dönüp onun yanına da uğrucam...zaten tatilee denk gelmeseydiii hep yanında olurdum
aşkım dün aradı. gelip beni evci iznine çıkar, seni çok özledim, burda bi otelde kalırız dedi. ama kaynanam bırakmıyor neymiş hamileymişim 2 saatlik de olsa yolda fenalaşabilirmişim, otelde ne işim varmıştövbe tövbe ya sanki evli değiliz. offff yaaa ben aşkımı çok özledim. ne var 2 gün yanında olsam. kaçıp gidicem yanına en sonunda. çok özledim
ay canım benim askerinin iyi olmasına çok sevindimm en çokta yanına gidicek olmana tabi çok iyi gelir ikinizedebende hafta sonu gidicem inşallahhhh
ay canım benim askerinin iyi olmasına çok sevindimm en çokta yanına gidicek olmana tabi çok iyi gelir ikinizedebende hafta sonu gidicem inşallahhhh
teşekkürler canım:)) inş daha da iyi olcak:)) bende senin gidio olmana sewindiim en son sen gittiğinde bende gitmiştiim yine kesiştii:)
kızlar nerdesiniz ya,nie kimse yokama benim sizden başka derdimi anlayan kimim vardiki,nerelere kayboldunuz böle hepinis birden
kızlar nerdesiniz ya,nie kimse yokama benim sizden başka derdimi anlayan kimim vardiki,nerelere kayboldunuz böle hepinis birden
benim aşkım benzinci olabilirmiş, söylemiş miydim?
çok rahat ederim inşallah olurum diyor.pompacı aşkım benim
hayırlııı olsuun canııım :)) inş rahat ederr...
ya ne güzel siz sevgililerinizi eşlerinizi görmeye gidebiliyorsunuz benimki ta bitliste, ben nasıl gideceğim oraya?? ben ankarada oturuyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?