337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

337.KD ..
Geçen Zaman :
(%37) 57 gün, 17 saat, 24 dakika, 49 saniye ..
Kalan Zaman :
98 gün, 5 saat, 35 dakika, 11 saniye ..
Özetle Son : 8,487,254 saniye ..

Plakalara az kaldı..Sonrasında allah kerim artık dayanalım ..

haydaaaaa one yaa,mannakmı pardon kaynanan şekerim ya,sen ona deki sen beni yollama üzüntüden bebeğime bişi olursa (allah korusun)hiçmi vicdan azabı çekmicen kaynana dekadına bak yahatta hiç bişi deme al evlilik cüzdanınızı üç adet fotokopisiyle birlikte kaç kocana kızz,kocan sonuçta hem iki saatlik yol diosun nolcak sanki,benimki iki satlik mesafede olcak ben hafta içide gider görürüm hafta sonuda.alla alla,kaynana işte

ewet canıım okullar açılıoo istanbula dönüyorumm bikaç gün erken dönüp onun yanına da uğrucam...zaten tatilee denk gelmeseydiii hep yanında olurdum

ay canım benim askerinin iyi olmasına çok sevindimm en çokta yanına gidicek olmana tabi çok iyi gelir ikinizede bende hafta sonu gidicem inşallahhhh

ay şekerim 2 saat yol olcak varya ben 9 aylık olsam hergün gider görürüm kaynanada kimmiş

ay canım benim askerinin iyi olmasına çok sevindimm en çokta yanına gidicek olmana tabi çok iyi gelir ikinizede bende hafta sonu gidicem inşallahhhh

teşekkürlerr canııım:)) inş daha da iiyi olcakk :)) bendee senin gitmenee sewindiim:)) zaten en son sen gittiğinde bnde gitmiştim...yine kesiştii bizim gitmeler :))

teşekkürler canım:)) inş daha da iyi olcak:)) bende senin gidio olmana sewindiim en son sen gittiğinde bende gitmiştiim yine kesiştii:)

kızlar nerdesiniz ya,nie kimse yokama benim sizden başka derdimi anlayan kimim vardiki,nerelere kayboldunuz böle hepinis birden

benim aşkım benzinci olabilirmiş, söylemiş miydim?
çok rahat ederim inşallah olurum diyor.pompacı aşkım benim

ya ne güzel siz sevgililerinizi eşlerinizi görmeye gidebiliyorsunuz benimki ta bitliste, ben nasıl gideceğim oraya?? ben ankarada oturuyorum:2:

hayırlııı olsuun canııım :)) inş rahat ederr...

sağol canım benim inşallah hepsi rahat eder..
senin aşkın da bir an önce ayağa kalkar iyileşir de görevine devam eder..
aman hasta olmasınlar da yapsınlar sapasağlam askerliklerini

ya ne güzel siz sevgililerinizi eşlerinizi görmeye gidebiliyorsunuz benimki ta bitliste, ben nasıl gideceğim oraya?? ben ankarada oturuyorum:2:

canım benimki de kıbrısta ben de göremeyeceğim..
ama görüp de geri ayrılmak çok daha zor, belki de benim için daha iyi oldu bu durum
görüp ayrıldıktan sonra 1 hafta her gün ağladım yaa
şimdi alıştım, iyiyim gelene kadar da sabrederim..

Ben ki alışkın değilim sensiz uyku tutturabildiğim gecelere,
Duymadan o güzel sesini, uyku girmiyor işte bu yorgun gözlerime.
Sabah gözümü ilk açtığımda elim hemen telefona gidiyor, acaba aradı mı? Diye.
Ama her defasında senin dışında onlarca kişi görüyorum telefonuma numaralarını cevapsız diye bırakan.
Öyle özledim ki, sesinin sesimdeki yankısını!
Çocuksu gülümsemene neden olan maymunluklarımı…
Beni sevme şeklini öyle özledim ki…
Bu lanet dünyada her geçen gün soğuyor insan hayattan, yaşamaktan.
Çünkü hiçbir şey istediğimiz gibi gitmiyor maalesef.
Dünyanın adil olmasını bekliyoruz, hani hiç değilse bize zarar vermemesini, huzurlu olmayı…
Ama sanırım sabır taşı misali, bizi tam ortamızdan çatlatmaya niyetli.
Öyle özledim ki, gözlerinin içine bakarken gözlerimden durduk yerde yaş gelmesini…
Neden ağlıyorsun derdin, deli misin sen?
Gözlerine bakınca neler gördüğümü bir bilsen,
Sen olsaydın benim yerimde,
mendil dayanmazdı gözyaşlarını silmene herhalde.
Öyle özledim ki seni aradığımda sesindeki neşeyi…
Aşkım derdin, özledin mi beni derdin.
Bende belki tam anlatamam sana olan hasretimi diye
Nasıl özlediğimi, seni nasıl sevdiğimi ispatlayayım diye hep yemin ederdim.
Güzel gözlüm, öyle özledim ki seni…
Yüreğim bir mecal kaldı şimdi.
Her gece yatağıma geçip çalmasını bekliyorum lanet telefonumun.
Her gece yalvarıyorum Allah ıma, bir an önce geçsin bu dertler bu sıkıntılar diye…
Ve her gece uykuyu haram ediyorum gözlerime.
Sevdiğim, öyle özledim ki seni…
Sesini, nefesini, bana doğru kurduğun cümlelerin her bir kelimesini…
Şimdi bekliyorken senden gelecek tek bir seslenişi, nasıl zor bir bilsen,
Nefes alıp verdiğimde hasret ciğerlerime yakıyor, özlem saçlarımdan tutup çekiştiriyor.
Sensin onun dermanı diyor içimdeki ses her gece.
Canımın taa içi, öyle özledim ki seni…
Her derdini alırdım üstüme, sen üzülme sen yorulma sen düşünme isterdim, ben bakarım çaresine…
Yeter ki gülsün yüzün derdim, ben meydan okurum senin için bu alemin cümlesine…
Kurban olduğum, aşkların en güzeli, birtanem, sevgilim, kalbimin birincisi…
Öyle özledim ki seni, sesini, nefesini…
Haydi gel artık , mutluluktan kes şu nefesimi
çok özledim seni uğur'um

kızlarr biseyy sorcamm benn askerime hediye yollıcam kıyafett ama askerime gitmeden calınıomu yaa hic bi bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…