337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

:84:

bızımkının teskere tarihi belli olmus kızlarrr 15 mayısss
ama 2 gun izin alacak 17 mayıs
16 mayısta yanımda olamıcekkkkk..yolacagım onu

benimkide izin kullandı 4 gün 3+3 yol izni vardı geliş gidiş onuda kullandı şimdi bekliyos 21 mayıs saat gece 24 itibariyle biticek inşallah,benim serseri dioki sen o gün gündüz geliceksin gece 12 ye kadar beklicez beraber 12 oluncada çıkıp gidices bu lanet yerden dio,komutanda zaten çağların eşi gelsede ben onları gece yollasam die düşünüyodur demideli işte

bugün metrobüse ilk defa bindim aşkım gittikten sonra
beni hep beklediği yere baktım sanki orda olabilirmiş gibi
ama yoktu çok kötü oldum

ama yoktu çok kötü oldum

canım yaaa,insan çok kötü oluyo onunla gittiği yerlere gidince,ben bazen sesini duyuyorum sanki böle aşkıımmmm diomuş gibi sanki arkamda durmuş beni izliyomuş gibi,salak sepet işler işte offff yaaaaaaaa nolcak bizim halimiz bölee

ama yoktu çok kötü oldum

hergun yaşıyorum..metrobuste yolda okulda geldıgı yerler yurudgumuz gıttıgımız.......
cok kotu..
şafak 97* atarsa 96* ..

hergun yaşıyorum..metrobuste yolda okulda geldıgı yerler yurudgumuz gıttıgımız.......
cok kotu..
şafak 97* atarsa 96* ..

cumartesi günü bi kafeye gittim arkadaşlarla, birlikte gitmiştik orda fotoğraflarımız vardı, birlikte gittiğimiz yerlere gitmemeye karar verdim. ne kadar uzak kalırsam o kadar iyi olucak
seninki mecbur biraz sanırım

canım normalde 2 gün yol izniyle 97 değil mi?? :s

hayır canım değil...
çünkü yol izni ikametine göre farklı farklı veriyorlar 2 gün yada 3 gün...
mesela seninkine büyük ihtimalle 3 gün verirler çünkü benim akıllı kuzumikametini istanbul değil niğde olarak belirtmiş:)o yüzden de 2 gün yol izni vermişler..

ama yoktu çok kötü oldum

bende genelde metrobüse binince kadıköy'e gider iş çıkışı orada buluşurduk..
cumartesi günü arkadaşımla kadıköy e gittik söğütlüçeşme de inip yürüdük..beraber şakalaştığımız anlar, yaptıklarımız geçti bir bir gözümün önünden...
ben gitmicem bir daha o gelene kadar kadıköy'e

yaaa neden aynı gün bırakmıyorlarmış anlamadım ben onu canım ya??

bize de 2 günmüş saçma geldi bana ama bilmiyorum..ben 3 gün diye biliyodum ama buraya 2 günmüş dedi..

yaaa neden aynı gün bırakmıyorlarmış anlamadım ben onu canım ya??

bugün konuştum 17 sinde sabah bırakıyorlarmış. ama bana 18 demişti. sonradan aynı gün bırakacaklarını söylemişler. yaşasın yani şafak 98

kızlar herkese merhabaa :) erkek arkadasım subatın 21 inde asker allahın izniyle...acemi birliğinde çarşı izni veriyorlar mı?bunu merak ettim de.dısarı çıkamasa da beni askeriye ye alırlar mı görüşmeye?

acemiliği boyunca çarşıya çıkamıo canım senide alacaklarını sanmıorum acemilikte

aaa gerçekten mii hem de evimize çok yakındı yaa ben de öle biliorum da emin olmak için sordum sizlere....sağolasın

canım içeri girebilmen konusunda kesin konuşmayım yinede ama almazlar die biliorum ustalıkta istediğin kadar gidersin inş. ostalığıda yakın bi yerde olur:26:

iyi akşamlar kızlar çift hanelere düştük ama bana sanki artık günler geçmiyo gibi geliyoözlemim tavan yaptı artık,çok duygusallaştım bişeyden zevk almıyorum,ağlıyorum sürekli noldu bana böle anlamadım120 li günlerde de böle olmuştum bi arane yaparsam nereye gitsem aklıma sevgilim geliyo günler geçmiyo çok özledim çok

canım askeriye içine istersen her hafta gidebilirsinsadece çarşı izni yok..ben eşimi acemilik boyunca her hafta sonu gördüm..hiç bi problem yok merek etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…