Ben ki alışkın değilim sensiz uyku tutturabildiğim gecelere,
Duymadan o güzel sesini, uyku girmiyor işte bu yorgun gözlerime.
Sabah gözümü ilk açtığımda elim hemen telefona gidiyor, acaba aradı mı? Diye.
Ama her defasında senin dışında onlarca kişi görüyorum telefonuma numaralarını cevapsız diye bırakan.
Öyle özledim ki, sesinin sesimdeki yankısını!
Çocuksu gülümsemene neden olan maymunluklarımı…
Beni sevme şeklini öyle özledim ki…
Bu lanet dünyada her geçen gün soğuyor insan hayattan, yaşamaktan.
Çünkü hiçbir şey istediğimiz gibi gitmiyor maalesef.
Dünyanın adil olmasını bekliyoruz, hani hiç değilse bize zarar vermemesini, huzurlu olmayı…
Ama sanırım sabır taşı misali, bizi tam ortamızdan çatlatmaya niyetli.
Öyle özledim ki, gözlerinin içine bakarken gözlerimden durduk yerde yaş gelmesini…
Neden ağlıyorsun derdin, deli misin sen?
Gözlerine bakınca neler gördüğümü bir bilsen,
Sen olsaydın benim yerimde,
mendil dayanmazdı gözyaşlarını silmene herhalde.
Öyle özledim ki seni aradığımda sesindeki neşeyi…
Aşkım derdin, özledin mi beni derdin.
Bende belki tam anlatamam sana olan hasretimi diye
Nasıl özlediğimi, seni nasıl sevdiğimi ispatlayayım diye hep yemin ederdim.
Güzel gözlüm, öyle özledim ki seni…
Yüreğim bir mecal kaldı şimdi.
Her gece yatağıma geçip çalmasını bekliyorum lanet telefonumun.
Her gece yalvarıyorum Allah ıma, bir an önce geçsin bu dertler bu sıkıntılar diye…
Ve her gece uykuyu haram ediyorum gözlerime.
Sevdiğim, öyle özledim ki seni…
Sesini, nefesini, bana doğru kurduğun cümlelerin her bir kelimesini…
Şimdi bekliyorken senden gelecek tek bir seslenişi, nasıl zor bir bilsen,
Nefes alıp verdiğimde hasret ciğerlerime yakıyor, özlem saçlarımdan tutup çekiştiriyor.
Sensin onun dermanı diyor içimdeki ses her gece.
Canımın taa içi, öyle özledim ki seni…
Her derdini alırdım üstüme, sen üzülme sen yorulma sen düşünme isterdim, ben bakarım çaresine…
Yeter ki gülsün yüzün derdim, ben meydan okurum senin için bu alemin cümlesine…
Kurban olduğum, aşkların en güzeli, birtanem, sevgilim, kalbimin birincisi…
Öyle özledim ki seni, sesini, nefesini…
Haydi gel artık , mutluluktan kes şu nefesimi
çok özledim seni uğur'um
offf canım yaa çok güzel ağlattın beni valla
bnde ağladım açıldım baya iyi geldi birazdanda askımın resmine sarılıp yatcam ama uykum gelmio çok özledim herşeyini bebeğimin:85:
offff bende yaa her gece yatınca yarım saat bakıyorum resimlerineçok özledim çoooookk
oooof offf geçermi ya bu 99 gün:97:
selam güzel asker sevdicekleri.öncelikle hepimizi Allah kavuştursun dikkatimi çekti sizleri çok karamsar gördüm veee size kendimi örnek gösterip teselli etmek istedim tam 261 gündür nişanlım asker ve Allah'ın izniyle 261 günü bitirdik ve önümüzde 179 günümüz var inş.birbirimize destek olarak bu günleri bitirip sevdiceklerimizi alacağız bi daha da hiç ayrılmayacağız inşallah:92:
amin tatlım yaa böyle gördükçe moral oluyo ama bazen çok çabuk geçiyo bazen de böyle oluyoruz işte
bide şunu söyliyim 335. dönemlerde aynı bu şekilde başladılar şimdi sevdiceklerine kavuştular bile sizinde aynısı olacak hatta sizin sevdicekleriniz geldiğinde biz de plakalara düşeceğiz inş
bide şunu söyliyim 335. dönemlerde aynı bu şekilde başladılar şimdi sevdiceklerine kavuştular bile sizinde aynısı olacak hatta sizin sevdicekleriniz geldiğinde biz de plakalara düşeceğiz inş
birden az kalmış gibi geldi böyle diyince hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah sevdiceklerimize:26:
inşallah yaa..herkes sevdiğine bir an önce kavuşsun allahım..bizim askerlerimiz gelsin sonra da şehirleri dolaşırken eşlik ederiz size
inşallah canım.yaaa tabi az kaldı inanın şafak 99 demek en büyük hayalim
amin canım tamam bekliyorum Türkiye turunda sizleri
bu askerlik bizi bol bol dolaştırcak desenearzugur şafak 97 değil mi bu arada yaa :s
ya bizim şafak arttı biraz 18 mayısmış askımın çıkışı dün öğrendm bu acı gerçeği dolayısıyla 99 oluo şafağımız
hee anladım canım..olsun yaa o günlere gelelim de o 2 gün de geçer
ya bizim şafak arttı biraz 18 mayısmış askımın çıkışı dün öğrendm bu acı gerçeği dolayısıyla 99 oluo şafağımız
kızlaaaaar hepinize günaydın:)normal şartlarda şafak bugün 97 bizimkinin 2 günde yol izni çıktı yani bizim şafak 95 yaşasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?