337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

offf canım yaa çok güzel ağlattın beni valla

selam güzel asker sevdicekleri.öncelikle hepimizi Allah kavuştursun dikkatimi çekti sizleri çok karamsar gördüm veee size kendimi örnek gösterip teselli etmek istedim tam 261 gündür nişanlım asker ve Allah'ın izniyle 261 günü bitirdik ve önümüzde 179 günümüz var inş.birbirimize destek olarak bu günleri bitirip sevdiceklerimizi alacağız bi daha da hiç ayrılmayacağız inşallah:92:

Son düzenleme:

amin tatlım yaa böyle gördükçe moral oluyo ama bazen çok çabuk geçiyo bazen de böyle oluyoruz işte

amin tatlım yaa böyle gördükçe moral oluyo ama bazen çok çabuk geçiyo bazen de böyle oluyoruz işte

bide şunu söyliyim 335. dönemlerde aynı bu şekilde başladılar şimdi sevdiceklerine kavuştular bile sizinde aynısı olacak hatta sizin sevdicekleriniz geldiğinde biz de plakalara düşeceğiz inş

bide şunu söyliyim 335. dönemlerde aynı bu şekilde başladılar şimdi sevdiceklerine kavuştular bile sizinde aynısı olacak hatta sizin sevdicekleriniz geldiğinde biz de plakalara düşeceğiz inş

birden az kalmış gibi geldi böyle diyince hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah sevdiceklerimize:26:

inşallah yaa..herkes sevdiğine bir an önce kavuşsun allahım..bizim askerlerimiz gelsin sonra da şehirleri dolaşırken eşlik ederiz size

birden az kalmış gibi geldi böyle diyince hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah sevdiceklerimize:26:

inşallah canım.yaaa tabi az kaldı inanın şafak 99 demek en büyük hayalim

inşallah yaa..herkes sevdiğine bir an önce kavuşsun allahım..bizim askerlerimiz gelsin sonra da şehirleri dolaşırken eşlik ederiz size

amin canım tamam bekliyorum Türkiye turunda sizleri

İyi geceler arkadaşlar öpüldünüz hepiniz ben arada gelir şafağımı yazarım sizde biraz teselli olursunuzzzz

ya bizim şafak arttı biraz 18 mayısmış askımın çıkışı dün öğrendm bu acı gerçeği dolayısıyla 99 oluo şafağımız

kızlaaaaar hepinize günaydın:)normal şartlarda şafak bugün 97 bizimkinin 2 günde yol izni çıktı yani bizim şafak 95 yaşasınnn

kızlaaaaar hepinize günaydın:)normal şartlarda şafak bugün 97 bizimkinin 2 günde yol izni çıktı yani bizim şafak 95 yaşasınnn

ay benim 99 oldu daha yeni 17 sinde alıcak tezkereyi ama 18 inde yanımda olacak. aynı gün bırakmıyorlarmış. ya bıraksanıza onu 2 saatlik yol zaten sizden daha çok seven biri var aylardır yolunu gözlüyor bırakın yaaaaaaaaa

bızımkının teskere tarihi belli olmus kızlarrr 15 mayısss
ama 2 gun izin alacak 17 mayıs
16 mayısta yanımda olamıcekkkkk..yolacagım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…