337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

banada öyle gelio sanki şafak yerinde sayıyo gibi ama geçecek bi kaç güne kadar alışırız daha hızlı geçer zaman böle avunuorum ben :18:

banada öyle gelio sanki şafak yerinde sayıyo gibi ama geçecek bi kaç güne kadar alışırız daha hızlı geçer zaman böle avunuorum ben :18:

inşllah canım öyle olur yaa.hala alışamadım yokluğuna bunu söyleyince insanlar abartma diolar alt tarafı 5 ay diyolar daha beter kafayı yiyorum onlar öyle söyleyincebitsin gitsin artık şubatla mart ayı yaa:84::84fff offfff wallahi bi off çeksem karşıki dağlar yıkılır

yaaa karamsarr olmayalıım o zaman hiiiç geçmiooo (( çabuk geçio gibi düşüneliim ya ......

yaaa karamsarr olmayalıım o zaman hiiiç geçmiooo (( çabuk geçio gibi düşüneliim ya ......

doğru sölüyosun canım ama bazen böyle oluyorum ben yaa acaba bi tek ben mi oluyorum böyle:44:o yüzden topice bakıyım burdan moral toplıyım dedim ama cok sakin artık burası kimse yok

canım askeriye içine istersen her hafta gidebilirsinsadece çarşı izni yok..ben eşimi acemilik boyunca her hafta sonu gördüm..hiç bi problem yok merek etme

aaaa harikaaaa:)))))nasıl mutlu etttin beni bilemezsin canımmm yaaa :))))) allah ne muradın varsa versinn inşş

canım askeriye içine istersen her hafta gidebilirsinsadece çarşı izni yok..ben eşimi acemilik boyunca her hafta sonu gördüm..hiç bi problem yok merek etme

bi de naz yapıyor bana daha gitmeden bilior musun:)))) acemilikte gelmezsen eve döndüğümde direk ayrılırım diyorrr:)))sonra dior ki baktı üzülüom birilerini görmek istiom aşkım dio ayy kıyamam ben ona:))

kötü düşünmeyin kızlar,onlar da sizleri çok özlüyordur ( hobi falan edinin diyebilirim insan bişeylerle ugrasınca bi derece aklı dağılıo..simdi belki sizi anlayamam ama benm de sevgilim hep uzak bana...ayrı şehirlerdeyiz o ndnle biraz daha kolay atlatıcam gibi su askerlik dönemini.

yook iştee ölee olmuoo...ayrı şehirdeydik bizde ama her anımızdan haberdardık...askerdeyken öle olmuo işte...işte o ya üzücü sıkıcı yapan askerliği...

tabii canım nazları gitmeden başlıyooama çekilmez bi naz değil inanki..sen acemilik boyunca hep görmeye çalış..ustalıkta neresi olacağı hiç belli olmaz.böyle bi şansın varsa bunu hep kullan derim benaskeriyede seni her gördüğü her gün yaşadığını hissedicek çünkğ

:))))hafta sonları belirli bi saatleri var mıı?hem cumartesi hem pazar görebiliorzmu:)

saat 9ile 17 arası görebiliyosun..ama görevleri falan oluyo bazen..ben genelde hep bi gün görebilidim.ama her hafta gördüm..ordaki asker tanıdı zaten benii

:))) bak içim kıpır kıpır oldu yaa:) cok sagol canım,vallahi cok rahatladım:))yarım saat uzaklıkta gideceği yer bize:))pazar günü garanti oluormus sanırım aileler falan geliormus :)) hihihi beni de tanırlar artık:))) şu kişiyle görüşücem diyoruz degil mi?kusuruma bakma cnm ne abim var ne de bi yakınımdan gördüm su askerlik olayını :) erkek arkadasımla ilk yasıycam su askerlik olayını

canım kafana takılan ne varsa sorabilirsinbenimde etrafımda hiç asker tanıdığım olmamıştıı..bende ilk defa yaşıyorum bu duyguyuilk haftalarda pazar günleri bayram yeri gibi oluyoo orasıgitmeden önce askerine söylersin geleceğini..çünkü ordakilerin çağırmasını beklersen 1 saat beklersin ordaki görevli askerlere bölüğünü,taburunu sölüyorsun..onlarda senin kimliğini alıyorlar..sonra rahat rahat askerini görüyosun

:))) şimdiden biliyor mudur canım bölüğünü taburunu falan:))bana sey dedi 1.piyade bilmem neydi onun gibi mi:))smdi fazla da knusmuorz bilior musun arkadaslarıyla biraraya geliyor fln:))

her hafta gelicem diyim ben ona da ona göre haber versin o zaman onlara:))

oyy ben ona kıyafet yemek falan da götürürüm evden gizli gizlii :)) evdekilerin haberi olmucak cnku yanına gittiğimden

canım tam taburu falan gidince belli olur..o sana söyler seni nasıl çağırtacağını..ilk hafta öğrenirsintatlım askerin bi yere haber vermiyo sadece aranızda siz saati falan anlaşırsanız daha çabuk buluşursunuz..çünkü askerinin haberi olmazsa senin geleceğin saatten ordaki görevli askerler 1 kere anons yapıyoo..onuda duyarsatabii bizim askeriye çok büyüktü..senin askerin nereye gidiyo canım?belki böyle sorunlar olmaz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…