iyiyiz canım sen nasılsın bebeğine çok geçmiş olsun kıyamam ona bengünaydınlar herkesee,nasılsınız canlarım,ben dün bütün bir gün koşturup durdum ordan oraya o malum günden dolayı biraz yoğundu işler.koş koş koş,akşam olmuş.size pek katılamadım o yüzden sora bütün gece benim küçük sıpamla uğraştım ateşi çıktı çok hasta oldu zavallı bebikim benim sora eşim çarşıya çıkmaktan vazgeçti evci çıkmaya karar verdi istanbuldan babası gidip çıkarıcakmış hafta sonu.çamaşırlarımı yıkatıcam rahat rahat netten görüşürüz biraz dinlenirim felan dio ama benim içimi koca koca kurtlar kemirmeye başladı bile. :18: gel hafta sonu dedi,gelemem aşkım işi gücü çocukları bırakıp nasıl geliyim az daha zaman geçsin gelcem nasılsa dedim ama yok duymak anlamak istemiyo beni mannak herifim benim ne yapcaksa bensiz evci iznini,otelde bi başına offff
benimde 91 de bende 90 sayıyorum :) aşkm 91 dio sus ben 90 sayıyorum sonra eklicem diyorum gülüo o da sıpa
bizimki belli değil ya neden 91 senin 17 mayısta çıkmıyor mu
banada ara kandil için dedi ama ben msj attım yeter o kadar
bende de bakılırsa 92 benmkide 18 mayısta çıkck ya akşam tutturdu annemi ara muhabbeti ya yine sinir etti beni
banada ara kandil için dedi ama ben msj attım yeter o kadar
cumartesi günü için aşkım izin almış sabah beni karşılıcak, sonra akşam 8.30da otobüse bindiricekmiş
bölük komutanından izin almış bi de
tam 12 saat beraberiz, ben 8 saat diye düşünüyordum 3 saat daha fazla beni nasıl mutlu etti
ayy çok sevindim canım ya çok güzel bişi bu sevio komutanlar askerini demekki
cumartesi günü için aşkım izin almış sabah beni karşılıcak, sonra akşam 8.30da otobüse bindiricekmiş
bölük komutanından izin almış bi de
tam 12 saat beraberiz, ben 8 saat diye düşünüyordum 3 saat daha fazla beni nasıl mutlu etti
ohh ne güzel gözün aydın canım :)
mutluluktan çift yazmısımm
çok sağolun kızlarr
8 saatten 12 saate çıktı
bi dahaki sefere evci izni verir mi komutanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?