337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

337.dönem topiğine girmeyeli ne kadar uzun süre olmuşş Şimdi düşünüyorumda ilk günler burda ne kasvetli bir hava vardı. hepimiz ağlak ağlak aradı aramadı muhabbetinden başka birşey yapmıyorduk.. fenalık bastığı için uzun bir süre buraya takılmıyım demiştim içimden Şimdi ise plakalara geçicez nerdeyse , 2 ayı devirdik.. Buraya Şafak doğan güneş yazacağımız günlere az kaldıı hohohohoho

iyiyiz canım sen nasılsın bebeğine çok geçmiş olsun kıyamam ona ben eşinde babasıyla napacakmış gerçekten anlamadım neyse çıksında görsün bakalım

benimde 91 de bende 90 sayıyorum :) aşkm 91 dio sus ben 90 sayıyorum sonra eklicem diyorum gülüo o da sıpa

bende de bakılırsa 92 benmkide 18 mayısta çıkck ya akşam tutturdu annemi ara muhabbeti ya yine sinir etti beni

banada ara kandil için dedi ama ben msj attım yeter o kadar

kandil için ara dedi arıcm dedim neyse zorlada olsa beyfendi arattırdı yarın anneme sorcm ara dedi aradım bende off sıkıcı geliyo böle şeyler ama onlarda seviniyolr

hiiiiiiiii ben kandilini kutlamadım ne annesinin ne ablasının
uff ya kutlasam var ya iyi puan toplicaktım
kaçırdım fırsatıı

Kızlaaaar merhabaaaa
İzmir'den kaçtım 1 haftalığına, Bursa'dayım. Sevgililer günü de geçti sevdiklerimizden uzakta. Dün dışarı çıktım biraz alışveriş yapayım diye. Tüm kızların elinde çiçekler, bi sinir oldum, kıskandım :33

İzmirden gelirken terminalde de bissürü asker gördüm hepsi aynı tip ... saçlar kısa, grili mavili valiz... onlar hangi devre oluyor bilemedim. Keşke bizden sonraki kısa dönemler gitse, biletlerimiz yani

cumartesi günü için aşkım izin almış sabah beni karşılıcak, sonra akşam 8.30da otobüse bindiricekmiş
bölük komutanından izin almış bi de
tam 12 saat beraberiz, ben 8 saat diye düşünüyordum 3 saat daha fazla beni nasıl mutlu etti

ayy çok sevindim canım ya çok güzel bişi bu sevio komutanlar askerini demekki

ohh ne güzel gözün aydın canım :)

mutluluktan çift yazmısımm

çok iyi ya,çok sevindim senin adına canım.benimki beni sinir ediyo bugünlerde ya hadi hayırlısı,patlıcam az kaldı,dalga geçiyo sanki bana 4 marta uçak bileti aldırttı şimdide denetleme zıkkımı yüzünden izin vermezler tmm dedi komutan ama denetim aklına gelmedi herhalde deyip bileti bi hafta soraya erteletti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…