337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

beni sinir eden o zaten yaş 30 çalışmaya gidicem bi kaç yıl sonra herşey daha rahat olur dese anlıcam iş ekmek dicem ama dil eğitimi komik ya kendi çocuğunu eğitime gönderecek yaştasın neyse üzülmüorum daha doğrusu üzülemiyorum:97:

ay artık evlensin yani adam 30 olmuş daha neyşin peşinde evlensin olmazsa senide götürsün ya alla alla kariyerde biyere kadar demiiiii

aşkm ablasından çiçek göndermiş banaa hem çok sevindim hemde kötü oldum yaa çiçek yerine kendi olsaydı keşke yaa

ay artık evlensin yani adam 30 olmuş daha neyşin peşinde evlensin olmazsa senide götürsün ya alla alla kariyerde biyere kadar demiiiii

bncede evlenmeli 5 sene sonra yolu yarılıcak anlamıo işte manyak kafayı yedirdiler askıma gitmeden önce böle değildi çocuk sırası bnde evlenmemiz lazım diodu hatta bana sigarayı bıraktırdı doğacak bebiş için zararlı şimdiden bırak die bnde son 1 haftadır tekrar başladım sigaraya

ben9m odun da baska ile egıtıme gıttıler arac ıcın aradı 2 kere bıı suru msj attım baklaım telı acmasını beklıyorum

eylül337 saul canııım...ewet ikimize de moral olduu...inş daha da hızlıı iyileşcek...bi ay hawa değişimi werceklerr o aradaa düzelcek inşş....

off off şu zaman geçmek bilmiyor yaw :sigaraiçensmiley:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…