337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ii canım senden nbr oğluşun iyimi :44:bi gelişme yok karar aynı bana karşı tavrı aynı geldiğinde tam kesinleşecek herşey bekliyoruz yani

ne olsun ya,aynı değişen bişi yok,oğluşum kötü öğlen yine hastaneye götürdüm kötü olmuştu çok ağlıyodu ateşi çıkmştı ilaç verip götürdüm hastaneye.yine ilaç verdiler ne olcak ki başka,doktorumuz şehir dışındaymış yoksa uğraşmazdım hastane felan özelde daha ii ilgileniyolar malesefseninki hep bölemiydi ya,bi anda kararlar alan,yada şöle soriim,nasıldı ilişkiniz o gitmeden önce?ne kadar zamandır berabersiniz?garip böle davranması,hayırlısı olsun canım

12 saati bulduğuna şükter kıssne güzel bak 12 saat beraber olcaksınız,hiç yoktan iyidirne olcak bizim bu halimiz böle

gittiğinde hemen yıldırım nikahı kıyarsanız neden olmasın

şimdi sevgilimle konuştumm
benim yüzsüz aşkım komutandan evci izni istemiş
nişanlım geliyor izin alabilir miyim demiş, o da yok aile olmadan veremiyoruz demiş
peki sabah erken çıkıp akşam geç gelebilir miyim demiş tamam olur demiş komutan

valla bende özldim yıldıırm nikahı kıysak yaaa

ayyy çok geçmiş olsun canım inş hemencik iileşir:26 gitmeden önce herşey gayet yolundaydı böyle ani kararlar alan biride değildir.2 yıla yaklaştık işte bu zmana kadar hiçbir problem olmadı ufak tefek atışmalar sadece son bir aydır değişti nie anlamıorum sıkıntıdan fln desem kendimi avutuo gibi olmak istemiorum geldiğinde düzelirmi onuda bilmiyorum amaan gerçekten hayırlısı olsun bnce sadece hayal kuruo bilmiorum neye inanacağımı

ya cnm benm askerdeyken fikirleri o kadr değişiyoki çok sıkıntı yaşıyo bunalıyolar bazıları öle işte bnemki diyo iyi diyo evlenmeden gtti dedi çok zor nasıl dayanırdım seni bırakıp iderdim dedi ama gelince hemen evlemeyi düşünüyo gelince değişir belki

tamam ama garip olan herkes ii yönde değişio bak mesela seninki gelince evlenmeyi düşünüo bnmki tam tersi gelince evlenmeyi gitmeden önce düşünüodu şimdi evlenmek fln yok hatta bnden uzağa gitmeyi ve yıllarca dönmemeyi düşünüo

valla benmki iyi yönden bakalım değişirmi bilmem ama şimide konustum iyi bakalım ya belki gelince değişir değişmezse sende onagöre ayar yaparsın

ewet ewet gelince ne olacak bakalım:86:

erkek milleti değiilmi bikarsın öle bi bakarsın böle offff offf gelsinler ne yaparsan ozmn yaparsıncnm benm sölesin sende ona göre konus et olmazsa herkes kendi yoluna cnm yaşı 30 olmuş adamın daha ne bekleyecek yaaaa adam

30 dedikçe büyüyo adam gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…