337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

valla benim askerim 90 olacak yani,,, bence oda 90 dır muhtemelen şekrcik

bendee 90 die düşündüm de safimu 89 yazınca noluo dediiim :))) galibaa benim sewgilime 30 gün wercekler hava değişimi ...45 bile değil oysa 3 gün youn bakımda kaldı we 37 dikişi war..tuhaf...

bendee 90 die düşündüm de safimu 89 yazınca noluo dediiim :))) galibaa benim sewgilime 30 gün wercekler hava değişimi ...45 bile değil oysa 3 gün youn bakımda kaldı we 37 dikişi war..tuhaf...
sahi nasıl oldu sevglin ya spookem? iyimi

günaydınlar herkesee,nasılsınız canlarım,ben dün bütün bir gün koşturup durdum ordan oraya o malum günden dolayı biraz yoğundu işler.koş koş koş,akşam olmuş.size pek katılamadım o yüzden sora bütün gece benim küçük sıpamla uğraştım ateşi çıktı çok hasta oldu zavallı bebikim benimsora eşim çarşıya çıkmaktan vazgeçti evci çıkmaya karar verdi istanbuldan babası gidip çıkarıcakmış hafta sonu.çamaşırlarımı yıkatıcam rahat rahat netten görüşürüz biraz dinlenirim felan dio ama benim içimi koca koca kurtlar kemirmeye başladı bile.:18:gel hafta sonu dedi,gelemem aşkım işi gücü çocukları bırakıp nasıl geliyim az daha zaman geçsin gelcem nasılsa dedim ama yokduymak anlamak istemiyo benimannak herifim benimne yapcaksa bensiz evci iznini,otelde bi başınaoffff

cnm adam napsın evli seni özlemiş ama çocuklarla nasıl gideceksin işte orası zor

benim şafağım 91 ama bir gün bu kadar mı koyar insana? ne kıymetliymiş meğer sivildeki her dakika...

bnmkide 91 banada zor gelio 1 gün fazla saymak ama karar verdim herkes gibi 90dan sayıcam beraber bitirelim son günlerde eklerim şu biridesende öyle yap bnce herkes düzce derken biz susmayalım

bnmkide 91 banada zor gelio 1 gün fazla saymak ama karar verdim herkes gibi 90dan sayıcam beraber bitirelim son günlerde eklerim şu biridesende öyle yap bnce herkes düzce derken biz susmayalım

bizimki belli değil ya neden 91 senin 17 mayısta çıkmıyor mu

benimde 91 de bende 90 sayıyorum :) aşkm 91 dio sus ben 90 sayıyorum sonra eklicem diyorum gülüo o da sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…