337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

oyyyyy ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nesi güzel çok şükür var zaten iki taneeeee,bi biri hasta oluyo bi öteki 3 yıldır bir gececik bile akşam yatıp sabaha kadar uyumadım,aldığım kiloları daha yeni yeni veriyorum,hiç bir yere gidemiyoruz bebekler küçük oldukları için,bi misafirim gelse ilgilenemiyorum,hiçbir sosyal aktiviteye ayırıcak zamanın olmuyo,bibbirimizede zaman ayıramıyoruz,çocuklar hastalanır biz birbirimize gireriz kavga ederiz onların stresini o benden ben ondan çıkarırım,daha saysam sabaha kadar sürer.ayrıca bu zamanda hangi baba yiğidin haddi üç çocuk büyütüp onlara sağlam bi gelecek verebilmek,daha şimdiden onların okullarını eğitimlerini geliceklerini düşünüp duruyoruz.yeter daa,benimkide can ayrıca kedimiyim her sene doğurayım

Son düzenleme:
olamıcak malesef kızlar,biliyosunuz hastaydım bi dünya ilaç aldım iğne yedim antibiyotik kullandım hala da kullanıyorum:84:

cnm ya nie korunmadınız ya madem bölede

ya tabi bunlar da var ama :s sevinsek mi üzülsek mi bilemedim o zaman ben :44:

ya tabi bunlar da var ama :s sevinsek mi üzülsek mi bilemedim o zaman ben :44:

napıcam allahım kafayı sıyırıcam kızlar ya,hepsinin yeri ayrı,on tane olsa hepsinin sevgisi ayrı,nasıl kıyıcam ben ona,kimbilir o da nasıl tatlıdır,neye benziycek,kime benziycek,kız mı?(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…