cumartesi ola hayrola,hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim derdime ortak oldunuz arkadaşlar,saolun.Öyle yanlız öyle çaresiz hissediyorumki kendimi şuan sizlerle dertleşmek iyi geldi biraz.ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.
cumartesi ola hayrola,hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim derdime ortak oldunuz arkadaşlar,saolun.Öyle yanlız öyle çaresiz hissediyorumki kendimi şuan sizlerle dertleşmek iyi geldi biraz.ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.
nesi güzel çok şükür var zaten iki taneeeee,bi biri hasta oluyo bi öteki 3 yıldır bir gececik bile akşam yatıp sabaha kadar uyumadım,aldığım kiloları daha yeni yeni veriyorum,hiç bir yere gidemiyoruz bebekler küçük oldukları için,bi misafirim gelse ilgilenemiyorum,hiçbir sosyal aktiviteye ayırıcak zamanın olmuyo,bibbirimizede zaman ayıramıyoruz,çocuklar hastalanır biz birbirimize gireriz kavga ederiz onların stresini o benden ben ondan çıkarırım,daha saysam sabaha kadar sürer.ayrıca bu zamanda hangi baba yiğidin haddi üç çocuk büyütüp onlara sağlam bi gelecek verebilmek,daha şimdiden onların okullarını eğitimlerini geliceklerini düşünüp duruyoruz.yeter daa,benimkide can ayrıca kedimiyim her sene doğurayım
ay canım ya çok sevindim ama sen pek sevinmemişsin. sakın aldırayım deme ömür boyu vicdan azabı çekersin. hem bunda da vardır bi hayır. bilemezsin ki. belki bu en hayırlı çocuğun olacak. 3. çocuk demek. ay ne güzel işte. gerçi benim ilk hamileliğim daha çocuk derdi falan görmedim ama. yine de çocuklar çok tatlı... canım sakın kıyma. hem belki kız olur. sana arkadaş olur büyüyünce. umarım sağlığı da yerinde olur.
offff çok sıkılıyorummmm(
offff çok sıkılıyorummmm(
esracım sabahta sıkılıodun sen ne oldu nie sıkılıosun sebebi varmı yoksa sebepsiz bi sıkıntımı :44:
yok canım ya bugün bütün gün yanlızdım evde patladım sıkıntıdan :26:
kızlarrr bugüüüüüüüüüünn dua ediiiiiiiiiiin bize lütfeeeeeeeen...sewgiliim hastaneden çıktıı herşey ters gitmiş gün boynca daha yeni otobüse bindi ewine gidio dikişleriiii atmasıın hastalanmasıın yoldaaa zaten tek başına( allaaım sen koru onuu;((
kızlarrr bugüüüüüüüüüünn dua ediiiiiiiiiiin bize lütfeeeeeeeen...sewgiliim hastaneden çıktıı herşey ters gitmiş gün boynca daha yeni otobüse bindi ewine gidio dikişleriiii atmasıın hastalanmasıın yoldaaa zaten tek başına( allaaım sen koru onuu;((
canım Allah korusun ya inş bi sorun olmadan gider evine yolculuk uzunmu rahat edebilecekmi çok ağrısı falan yoktur inş.
niye tek başına canım yaa ailesi falan yok mu yanında?inşallah bişey olmaz
canım hiç merak etme, sağsalim gidecek, annesi ona güzelce çorbalar yapacak, iyileştirecek..
sonra da doğru asker ocağına... askerliğini bitirip sana gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?