337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

cumartesi ola hayrola,hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim derdime ortak oldunuz arkadaşlar,saolun.Öyle yanlız öyle çaresiz hissediyorumki kendimi şuan sizlerle dertleşmek iyi geldi biraz.ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

amin canım sen üzme kendini..hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..

amiiiiiiiiiin canım:26::26:

ay canım ya çok sevindim ama sen pek sevinmemişsin. sakın aldırayım deme ömür boyu vicdan azabı çekersin. hem bunda da vardır bi hayır. bilemezsin ki. belki bu en hayırlı çocuğun olacak. 3. çocuk demek. ay ne güzel işte. gerçi benim ilk hamileliğim daha çocuk derdi falan görmedim ama. yine de çocuklar çok tatlı... canım sakın kıyma. hem belki kız olur. sana arkadaş olur büyüyünce. umarım sağlığı da yerinde olur.

Hayırlısı artık bakalım cumartesi bi gideyim doktoruma ne diycek umarım aldığım ilaçlar bebeğe zarar vericek cinsten ilaçlar deildir.eşimlede konuştum şimdi,aşkım söz dio ben bakarım ben pışpışlar uyuturum olsun dio,biliyodum zaten böle diyceni eşşek herif ne olcak,gerçi kıyamıyorum işte o kadar sinirlendim söylendim ağladım zırladım ama onunla konuşunca hiçte zor deilmiş gibi geldi bi anda,bide sonuçta ikimiz birlikte yaptık:)o tek başına yapmadı yani,hainlik yapmamak lazımbunu da doğurunca sanırım 90 kilo olurum hamileliğimde belkide 100:84:yok ama benim kızım olmaz olmasında zaten ben büyütemem kız çocuğu psikopata bağlarım kimseye dokundurtmam,rabbim dağına göre kar veriyo ben çok istedim ama vermedi iki oğlan verdi yine vermez ki,olmasın bu saatten sora

Son düzenleme:
ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar,benim ve küçük meleğim,bebeğim için dua edin arkadaşlar emi?

eylul337 kan testi falan yaptırdın mı?
yani kesin mi hamilesin?
ulen nasıl da tutturmuşsunuz helal olsun 3 günde

belki de yanlış alarmdır yaa, değilsindir, ne biliyim çok mu polyannacıyım?:26:

kızlarrr bugüüüüüüüüüünn dua ediiiiiiiiiiin bize lütfeeeeeeeen...sewgiliim hastaneden çıktıı herşey ters gitmiş gün boynca daha yeni otobüse bindi ewine gidio dikişleriiii atmasıın hastalanmasıın yoldaaa zaten tek başına ( allaaım sen koru onuu;((

canım Allah korusun ya inş bi sorun olmadan gider evine yolculuk uzunmu rahat edebilecekmi çok ağrısı falan yoktur inş.

niye tek başına canım yaa ailesi falan yok mu yanında?inşallah bişey olmaz

canım Allah korusun ya inş bi sorun olmadan gider evine yolculuk uzunmu rahat edebilecekmi çok ağrısı falan yoktur inş.

6 saatlik bi yol...ağrısı çook olmuo ama dikiş yerleri ağrıomuş yürüdüğü için bide dikişleri daha bugün alındı yürüdkçe açılmış biraz...otobüste oturarak gidicek o dikişlerle nası olcak bilmioruum ya hemen bitsin şu yolculuk yaa...gitsin ewindee dinlensinn...

canım hiç merak etme, sağsalim gidecek, annesi ona güzelce çorbalar yapacak, iyileştirecek..
sonra da doğru asker ocağına... askerliğini bitirip sana gelecek

canım hiç merak etme, sağsalim gidecek, annesi ona güzelce çorbalar yapacak, iyileştirecek..
sonra da doğru asker ocağına... askerliğini bitirip sana gelecek

inş öle olacak canıım...zaten moralimiz düzelmişti iyileşio die mutluyduk şimdi dikişlerimin yeri açılıo diyince çok üzüldüm ( ama yolculuğu atlatsıın hızlıca iyileşir annesi iyi bakar tabiki zten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…