337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

napıcam allahım kafayı sıyırıcam kızlar ya,hepsinin yeri ayrı,on tane olsa hepsinin sevgisi ayrı,nasıl kıyıcam ben ona,kimbilir o da nasıl tatlıdır,neye benziycek,kime benziycek,kız mı?(((((((

canım ya böyle düşünüp üzme kendini çok haklısın söylediğin herşeyde ama napıcaksınki offf çok zor bi durum gerçekten

hasretlikten gözünüz görmedi tabiş olur böle şeyler hayırlısı tatlım gaza geldiniz herif gelince tabi şaka biyana

kimileri ister tonla paralar harcar bi tanecik bebek die,kimiside böle bizim gibi ziyan eder,tühhh yazıklar olsun bize ya.allah canımı alsada günahına giremeden ölsem gitsem

içme ya kızım çatlakmısın belki kızdır ya buda inş. bişey olma gt doktora

gidicem aldım randevu cumartesi sabah 09:00 a.acayip karnım belim ağrıyo ya bide sanki her an kanamam olacakmış gibi,kaç gündür ha bugün olurum ha yarın olurum derken meğer tam olmuşumda haberim yokmuş

off ya çok zor bi karar
ama küçüçük bebeğe kıyma fikri bana korkunç geliyor
yine de sizin verebileceğiniz bi karar
Allah yardımcın olsun

şimdi nette bişey okudum,kürtajla ilgili,bi bebeğin annesine mektubuymuş,beni öldürme anne diye.arkadaşlar ben ciddi anlamda hiç iyi değilim.

şimdi nette bişey okudum,kürtajla ilgili,bi bebeğin annesine mektubuymuş,beni öldürme anne diye.arkadaşlar ben ciddi anlamda hiç iyi değilim.

canım yapma ya bak bi doktora git eğer bebeğin sağlıklıysa doktor ii şeyler söylerse eşinlede konuşursun doğurursun yani Allah onun rızkınıda verir bu kadar yıpratma kendini bak belki buda sağlıklı bir kız bebek olarak dünyaya gelir bide kızınız olur sakin ol olurmu cumartesiye kadar

evet onu bende biliyorum da bu psikolojiyle bide onları okuma..kendine eziyet ediyosun şu anda..bi doktora git bakalım..

bence de canım şu an bi sakin ol hemen bakma öyle kürtaj falan doktorla konuş eşinle konuş.

bilmiyorum,ne olucak nasıl olucak,kabusta gibiyim,kız erkek faretmez gerçi çok istedim bi kızım olsun adı eylül olsun ama olmadı.ben aldığım ilaçları düşünüyorum şu an,ya bi etkisi olmuşsa ya bilemzlerse ya ömür boyu azap çekersem,hayır bide öksürüğüm için röntgende çekildi geçen haftaa

sabahtan şu uçak bileti işi için kırk kez arayan adam kaç tane msj attım hala arıcak,gerçi ben biliyorum ne diyeceğini,olsun aşkım okulum bitti bak askerlikte bitiyo hiç bi sıkıntımız engelimiz kalmadı doğsun büyütürüz dicek!sanki bi gecede kalkıp sen yat ben uyutayım demişliği varmış gibi utanmadan bebek isteyebiliyo yaaaaa

işte tüm bunlarddan dolayı doktorun diyecekleri çok önemli karar vermenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…