napıcam allahım kafayı sıyırıcam kızlar ya,hepsinin yeri ayrı,on tane olsa hepsinin sevgisi ayrı,nasıl kıyıcam ben ona,kimbilir o da nasıl tatlıdır,neye benziycek,kime benziycek,kız mı? (((((((
napıcam allahım kafayı sıyırıcam kızlar ya,hepsinin yeri ayrı,on tane olsa hepsinin sevgisi ayrı,nasıl kıyıcam ben ona,kimbilir o da nasıl tatlıdır,neye benziycek,kime benziycek,kız mı? (((((((
hasretlikten gözünüz görmedi tabiş olur böle şeyler hayırlısı tatlım gaza geldiniz herif gelince tabi şaka biyana
ayrıca eşim gittiğinden beri ben öküz,deli gibi sigara içiyorum(((((
içme ya kızım çatlakmısın belki kızdır ya buda inş. bişey olma gt doktora
ayyy canım yaa siz bilirsiniz tabi ama kıyma bence
kıymayım da napiyim esracım,nese ya sizin kafanızı şişirdim.ooofffffff ooooffffffff
kıymayım da napiyim esracım,nese ya sizin kafanızı şişirdim.ooofffffff ooooffffffff
şimdi nette bişey okudum,kürtajla ilgili,bi bebeğin annesine mektubuymuş,beni öldürme anne diye.arkadaşlar ben ciddi anlamda hiç iyi değilim.
şimdi nette bişey okudum,kürtajla ilgili,bi bebeğin annesine mektubuymuş,beni öldürme anne diye.arkadaşlar ben ciddi anlamda hiç iyi değilim.
canım yapma ya bak bi doktora git eğer bebeğin sağlıklıysa doktor ii şeyler söylerse eşinlede konuşursun doğurursun yani Allah onun rızkınıda verir bu kadar yıpratma kendini bak belki buda sağlıklı bir kız bebek olarak dünyaya gelir bide kızınız olur sakin ol olurmu cumartesiye kadar
bilmiyorum,ne olucak nasıl olucak,kabusta gibiyim,kız erkek faretmez gerçi çok istedim bi kızım olsun adı eylül olsun ama olmadı.ben aldığım ilaçları düşünüyorum şu an,ya bi etkisi olmuşsa ya bilemzlerse ya ömür boyu azap çekersem,hayır bide öksürüğüm için röntgende çekildi geçen haftaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?