337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

inşallah bişicik olmadan gelir.
canının yanması normal.
allah korusun. hemen düzelir inşallah. tekrar geçmiş olsun

canım yürürken öyle olmuştur belki ama otobüste bişey olmaz inşallah..

ayy inş otobüste rahat gider sorun çıkmazz canıım yaaa... o zaman kalan zamanda rahat rahat iyileşir zaten...

gider gider inşallah..şimdi otobüsler çok rahat zaten..telefon da vardır yanında haberleşirsiniz merak etmezsin.bozma moralini düzelcek inşallah..

Kızlar haftasonu bebişimin yanındaydım,çift çarşı izni kullandı...O kadar bunalmış ki vücudu streten bişeyler dökmüş,askeri hastaneden 1 ay sonraya randevu vermişler muayene için,yani inşallah askerlerimiz hiç hastalanmaz,baksanıza hasta olunca bile kimsenin umrunda değiller...
Askeriyeden öyle çok soğudum ki anlatamam...Şimdi aklım eşimde,şu günler bitsede kavuşsak artık sevdiklerimize...

hoşgeldn canım geçmiş olsun sıkıntıdan oluo öyle şeyler Allah razı olsun 1 ay sonraya randevu verdikleri için ne kadar sallıolar ya valla askere göndermemek için erkek çocuk istemiyorum o derece nefret ettim yani neyseki az kaldı :97:

eylul337 kan testi falan yaptırdın mı?
yani kesin mi hamilesin?
ulen nasıl da tutturmuşsunuz helal olsun 3 günde

belki de yanlış alarmdır yaa, değilsindir, ne biliyim çok mu polyannacıyım?:26:

keşke yanlış alarm olsaydı canım,ama deil.valla aynen iki atıştan biri tam isabet durumundayım şu anbu ne ya kadar da çabuk hamilemi kalınır,ne doğurgan hatunmuşum bende anacım yaaa,koskoca bir adet döngüsünde bir kadının hamile kalma şanşı(yada riski)sadece yüzde 25 ken o kadarcık günde nası becerdik hayret yanikarar verdim tüplerimi bağlatıcam,yoksa bu herif öyleydi aşkım böyleydi aşkım ayaklarına bana kimbilir kaç tane daha doğurtur
ev testi yaptım canım,ama korkudan bakamadım böle bi gözüm açık biri kapalı falan zar zor baktım aaaa,tek çizgi,ohhhhhhhhh dedim iki dakka sora bi daha baktımki ne göriim iki tane çizgi varrr.dünyamın başıma yıkıldığı an o andı sanırım

allahım spokeem in sevgilisini koru tez zamanda iyileşmesine yardım et allahım.AMİNNNNNN.şekercim merak etme en kısa zamanda iyileşicek turp gibi olucak ,o kadar dua ettim sonuçta,hamilelerin duası daha çabuk kabul olurmuş ya ondan öle didim yavrum

brunette sen nerelerdesin şekerim yahuu,ne zamandır yoksun,ihmal ediyosun biziiiigeçmiş olsun canım ya,benim eşimde bademcik oldu doktora çıktı ama 5 gün oldu nerdeyse hala ilaçlar gelmemiş bu nasıl iş annamadım benzavallıcıcıklar yazık askerlerimize yaaaaaaaa

günaydınlarrrr,iyi sabahlarrrrr,kimsecikler yok,topici benmi açtım bugün ne,hu huuu uyuyan güzeller hadi uyanın artık öğlen oldu da,de haydeeee

günaydınlarrrr,iyi sabahlarrrrr,kimsecikler yok,topici benmi açtım bugün ne,hu huuu uyuyan güzeller hadi uyanın artık öğlen oldu da,de haydeeee

günaydın:)
evet topici sen açmışsın bu sabah:)
bende dün fazla girememiştim yazılanları okudum..senin yeni meleği öğrendim:)
kız nesine canın sıkılıyor???o kadar korunmuşsunuz etmişsiniz sen ilaç kullanmışsın o bebiş düşmemiş bişi olmamış bu kadar şeyin arasında sana sımsıkı tutunduysa vardır bunda bir hayır..sevineceğine üzülme sakın:)
hem canı veren RABBİM rızkınıda verir sen dert etme...
o bahsettiğin bebeğin günlüğünü bende okumuştum okurkende ağlamıştım..
kıyılır mı o miniş meleklere annessssiiiiii :)
canım benim hakkında hayırlısı olsun herşeye rağmen sana sımsıkı tutunan canın kıymetini bil:)

saol canım ya teşekkür ederim destekleriniz için,iyiki varsınız.inşallah bişeyi yoktur bebeşimin ,cumartesi gidicem doktora bakalım,hayırlısı

saol canım ya teşekkür ederim destekleriniz için,iyiki varsınız.inşallah bişeyi yoktur bebeşimin ,cumartesi gidicem doktora bakalım,hayırlısı

eylül337+ günaydın hayatım nasılsın bakım bugün sakın aldırma ya oda kız bence içimden bises öle diyo hem ben çok severim kızları bayılıyorum ya eşinlede iyice konus

eylül337+ günaydın hayatım nasılsın bakım bugün sakın aldırma ya oda kız bence içimden bises öle diyo hem ben çok severim kızları bayılıyorum ya eşinlede iyice konus

günaydın tatlım,naber naılsın,ben sabah aptal bi bulantıyla uyandım bismillah dedim yaw ne oluyo,psikolojikmidir nedir hamileliğin en nefret ettğim yanı malesef bu bulantılar kusmalar ağzımdaki o sanki bi metal yalamışım gibi aptal tat ilerleyen dönemde mide yanmaları nefes darlıkları offfffffff,nese yapcak bişi yok olan olmuş artıkın,canım ya kızmıdır acaba,eylül müdür ki bu defa?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…