inş öle olacak canıım...zaten moralimiz düzelmişti iyileşio die mutluyduk şimdi dikişlerimin yeri açılıo diyince çok üzüldüm( ama yolculuğu atlatsıın hızlıca iyileşir annesi iyi bakar tabiki zten...
inş öle olacak canıım...zaten moralimiz düzelmişti iyileşio die mutluyduk şimdi dikişlerimin yeri açılıo diyince çok üzüldüm( ama yolculuğu atlatsıın hızlıca iyileşir annesi iyi bakar tabiki zten...
canım yürürken öyle olmuştur belki ama otobüste bişey olmaz inşallah..
ayy inş otobüste rahat gider sorun çıkmazz canıım yaaa... o zaman kalan zamanda rahat rahat iyileşir zaten...
herkese iyi gecelerr
cuma günü eşimin yanına gidiyorum çook mutluyumm
Kızlar haftasonu bebişimin yanındaydım,çift çarşı izni kullandı...O kadar bunalmış ki vücudu streten bişeyler dökmüş,askeri hastaneden 1 ay sonraya randevu vermişler muayene için,yani inşallah askerlerimiz hiç hastalanmaz,baksanıza hasta olunca bile kimsenin umrunda değiller...
Askeriyeden öyle çok soğudum ki anlatamam...Şimdi aklım eşimde,şu günler bitsede kavuşsak artık sevdiklerimize...
eylul337 kan testi falan yaptırdın mı?
yani kesin mi hamilesin?
ulen nasıl da tutturmuşsunuz helal olsun 3 günde
belki de yanlış alarmdır yaa, değilsindir, ne biliyim çok mu polyannacıyım?:26:
kızlarrr bugüüüüüüüüüünn dua ediiiiiiiiiiin bize lütfeeeeeeeen...sewgiliim hastaneden çıktıı herşey ters gitmiş gün boynca daha yeni otobüse bindi ewine gidio dikişleriiii atmasıın hastalanmasıın yoldaaa zaten tek başına( allaaım sen koru onuu;((
Kızlar haftasonu bebişimin yanındaydım,çift çarşı izni kullandı...O kadar bunalmış ki vücudu streten bişeyler dökmüş,askeri hastaneden 1 ay sonraya randevu vermişler muayene için,yani inşallah askerlerimiz hiç hastalanmaz,baksanıza hasta olunca bile kimsenin umrunda değiller...
Askeriyeden öyle çok soğudum ki anlatamam...Şimdi aklım eşimde,şu günler bitsede kavuşsak artık sevdiklerimize...
günaydınlarrrr,iyi sabahlarrrrr,kimsecikler yok,topici benmi açtım bugün ne,hu huuu uyuyan güzeller hadi uyanın artık öğlen oldu da,de haydeeee
günaydın:)
evet topici sen açmışsın bu sabah:)
bende dün fazla girememiştim yazılanları okudum..senin yeni meleği öğrendim:)
kız nesine canın sıkılıyor???o kadar korunmuşsunuz etmişsiniz sen ilaç kullanmışsın o bebiş düşmemiş bişi olmamış bu kadar şeyin arasında sana sımsıkı tutunduysa vardır bunda bir hayır..sevineceğine üzülme sakın:)
hem canı veren RABBİM rızkınıda verir sen dert etme...
o bahsettiğin bebeğin günlüğünü bende okumuştum okurkende ağlamıştım..
kıyılır mı o miniş meleklere annessssiiiiii :)canım benim hakkında hayırlısı olsun herşeye rağmen sana sımsıkı tutunan canın kıymetini bil:)
saol canım ya teşekkür ederim destekleriniz için,iyiki varsınız.inşallah bişeyi yoktur bebeşimin ,cumartesi gidicem doktora bakalım,hayırlısı
eylül337+ günaydın hayatım nasılsın bakım bugün sakın aldırma ya oda kız bence içimden bises öle diyo hem ben çok severim kızları bayılıyorum ya eşinlede iyice konus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?