aman gel canım nolucak, bizim aileler de kalabalık zaten
başımın üstünde yeriniz var
saol canım benim hele o günler bi gelsin bakarsın geliriz hayat bu belli olmaz yarın ne olacağı can sağlığı olsun gerisi boş,olur gider herşey yoluna girer cancağzım
amin canım amin
zaten biz evlenene kadar senin çocuklar büyür, kocaman olur
selam mılletttt..şafak atarsa 88
slm kızlar unuttunuz sanırım beni :):):) ne de olsa ne zamandır yoktum
slm kızlar unuttunuz sanırım beni :):):) ne de olsa ne zamandır yoktum
yok cnm karıştırmıyorsun bebiş ii allaha şükür ama kucağa çok alıştı afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum beyefendi yüzünden odadan çıktım mı kıyamet kopuyor bir de gaz sancımız var gece gündüz birbirine girdi anlayacağınız ama ii oluyor babasını özlemeye vaktim kalmıyor pek bu arada 14 şubat nasıl geçti bnm çok gzldi ne zamandır eşimden mektup ve resim istiyordum bakarız ederiz diyordu meğer tam o gün gelecek şekilde ayarlamış acayip mutlu oldum sizlerden ne haber 80 leri gördünüz biz daha 90 lardayız :)
aaaa hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün söyledin mi eşine ne tepki verdi
bnmki de doğumdan sonra geldi izne o yüzden 5 gün uzadı şafağımız
ben kaçayım beyfendı mızırdamaya başladı hadi kendinize ii bakın kızlar
selam kızlar ben geldiiim bugün sabah erkenden askımın evine gittim dip köşe heryeri temizledim eşyalarını düzelttim miss gibi oldu heryer eve yeni geldim sayılır sabahtan beri bütün yazdıklarınızı okudum nurselcim çok saol yokluğumu farketmişsin canım benimbende nasıl tanıştığımızı anlatiim size hemen bnm bi kız arkadaşımla ugurun bi erkek arkadaşı tanışmış görüşmüş evlenmeye karar vermişler biz ugurla birbirimizi hiç tanımıyoruz ama bu evlilik hazırlığı süresince hep beraber olacaktık arkadaşlarımıza yardım etmek için.birgün buluşma yerini ayarladık arkadaşlarla ugur bnm karşımdaki masada yalnız oturuo bn yalnız oturuorum arkadaşlarımızın gelmesini bekliyoruz ben ugura baktım oda bana gıcık gıcık bakıo falan sinir oldum neyse kalktım başka masaya geçtim sırtım dönük ona telefonla konuşuo yüksek sesle gülüo iyice gıcık oldum neyse arkadaşlar geldi önce onu görmüşler sonra bnm olduğum masaya geldi üçü uğuru görünce çok şaşırdım bıyığının altından pis pis gülüodu bizi tanıştırırlarken günler boyu sabahtan akşama kadar beraber olunca konuşmaya falan başladık sonra arkadaşlar tartışıo biz ara bulmaya çalışıoruz baya yakınlaşmışız beni eve falan bıraktı bi kaç kez sonra düğünde o damadın sağdıcı ben gelinin yani hep yanyanayız işte düğünde dans ederken çıkmaya karar verdik yani dans bitti biz sevgiliydik artık öyle oldu işte
selam kızlar ben geldiiim bugün sabah erkenden askımın evine gittim dip köşe heryeri temizledim eşyalarını düzelttim miss gibi oldu heryer eve yeni geldim sayılır sabahtan beri bütün yazdıklarınızı okudum nurselcim çok saol yokluğumu farketmişsin canım benimbende nasıl tanıştığımızı anlatiim size hemen bnm bi kız arkadaşımla ugurun bi erkek arkadaşı tanışmış görüşmüş evlenmeye karar vermişler biz ugurla birbirimizi hiç tanımıyoruz ama bu evlilik hazırlığı süresince hep beraber olacaktık arkadaşlarımıza yardım etmek için.birgün buluşma yerini ayarladık arkadaşlarla ugur bnm karşımdaki masada yalnız oturuo bn yalnız oturuorum arkadaşlarımızın gelmesini bekliyoruz ben ugura baktım oda bana gıcık gıcık bakıo falan sinir oldum neyse kalktım başka masaya geçtim sırtım dönük ona telefonla konuşuo yüksek sesle gülüo iyice gıcık oldum neyse arkadaşlar geldi önce onu görmüşler sonra bnm olduğum masaya geldi üçü uğuru görünce çok şaşırdım bıyığının altından pis pis gülüodu bizi tanıştırırlarken günler boyu sabahtan akşama kadar beraber olunca konuşmaya falan başladık sonra arkadaşlar tartışıo biz ara bulmaya çalışıoruz baya yakınlaşmışız beni eve falan bıraktı bi kaç kez sonra düğünde o damadın sağdıcı ben gelinin yani hep yanyanayız işte düğünde dans ederken çıkmaya karar verdik yani dans bitti biz sevgiliydik artık öyle oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?