hiç görmeden çıkmak da cesaret işi helal olsun
hiç görmeden çıkmak da cesaret işi helal olsun
ben 90 lıyım cnm benm bizimkide 85li
bizim tanışmamız arkdşımın biri orda çalışıyo ben onun onla msnde konsurken dedimki cnm sıkılıyo senin msnden birini verde dalga geçiyim dedim megersem yanındaki çalışan kişinin msnini vermiş neyse ekledim slm filan öle huyumda yoktur nerden aklıma geldi hala bilmem slm filan derken işte başladık konusmaya biizmkide eski kızdan ayrılalı iki ay filan olmuş tabi o yok filan dedi bende sonra dedim özür dilerim böle bişey yaptım dedim öle bişeyim yoktur dedim arkadaşım yalvarmış abi nolur kız iyi kimseyle çıkmamış filan die işte neyse konusmaya başladık bi süre daha sonra telefon nuaramı istedi bende verdim msjlaşmayla başladı beni arıyodu telefonda tabi ben açmıyodum telefonu bi kere açtm teli resmen sesi titriyodu bizimkinin çok utangaçtır aşkım benm neyse işte konustuk bi süre ilk defa görüşmeye karar verdik neyse gördük birbirmizi ben aşık olmadım tabi odunum hiç sevdiğim olmamıştır bu güne kadr aşkımdan başka konustuk görüştük işte sonra dedim herkes kendi yoluna gtsin gördün beni dedim tabi şişkoydum anam ayrıldık tabi msjlaşmalar devam etti sonra bidaha buluşmaya karar verdik ben zayıflamıştım şaşırdı inanamadı bana sonra işte başladı hikayemiz bi gece dedi bana beni seviyomusun dedi bende o gece itiraf ettim başladı ilişkimiz 4 sene oluyo bu yaza gelince nişanlanacak inş. hikayem bu kızlarrr nasıllll
nasıl yani şişkoydum?eeee sen bişi hissetmiyomuydun sevgiline karşı?anlatsana yaaa?
ewet ya oda ayrı bişi,düşünsene belki kel belki şaşı belki dişlek,belki senden çok çok kısa yada uzun ama bunlarla hiççç ilgisi yok kızlar.Yazı bu,onlar bizim anlımıza yazılmış öle veya böle tanışıcan bişiler olucak,olcakla ölceğin önüne geçilmezmiş......
allah tamamına erdirsin inşallah canım..
bu arada tüm arkadaşlara sölüyorum,eylüldoğacak kızımın adı:))))benim adım nursel..... [/QUOTE
Allah insanlara dünyada küçük bir cennet olarak aileyi hediye etmiş cenneti dünyada hiçbirşey ile kıyaslamayan Rabbimiz sadece bir aile cennet ile eş değerde olur diye insanlara evliliği nasip etmiş ve size alın dünyadaki cennetiniz demiş. O zaman Allahın size hediye ettiği küçük cennete eylülümüz geliyor inşaallah diyelim cennet çooook büyük bir sürü meleklere yer var değil mi:)))))
bazen dünyamı ve evimi cehenneme çevirebilen küçük meleklerim benim,balkon camını yeni silmişim,(mutfağın balkon kapısı sürgülü komple camlı kapı)misafirim gelicek yorgunluktan zaten canım çıkmış,eve gelince bide temizlik vesaire,hadi dedim bi kahve keyfi yapiim,aldım kahvemi,sigaramı balkona çıktım.Benim sıpalar gelmiş peşimden allahım kabus gibiydi cama tükürüp ellriyle dağıtıyolar felan tükürükleriyle oynuyolar kızdım aldım elime terliği,kapı açılmıyo kapatmış eşşek sıpası emir,oğlum aç diorum açmıyo bebeğim aç yok bıraktı bide çekti gitti içeri kaldım orda bi süre bağırıp tepindim,görümcem wc den çıkıp sesimi duyup geldi açtı ama benimde soğukta biyerlerim donduu.yani çocuk mu aman allahım onlar bazen canavar oluyolar yaaaaa.hani şu film vardı katil bebek neydi adışaftım kayıyo onlarla uğraşırken allahım bi tane daha mı geliyo yani şimdi:84::95:
ya beni ilk gördüğünde şişmandım tabiki cnm ilk görüşte aşk değildi işte böyle bi 6 ay telefonu açmadım bizimkine sesini duymadım msj atıyoduk sonra zayıfladım dedimki o işyerime yakın biyerde işi varmış gelsene dedim geldi adeta şok oldu benmki çok değişmişsin güzelleşmişsin dedi ya nebilim hayatımda hiçkimse olmadı tabiki ben istemdim sonradan sevmeye başladım ilk başlarda normal arkş gibi konustuk sonradan sevgili olduk yani benmki utangaçtır önce bana sordu seviyomusun die sonra bende seni seviyorum utandım söleyemedim dedi ilk konustuktan sonra biz epey konustuk bana dediki ben seni alacam evlencem kadınım olacksın dedi bende görmeden nasıl olck dedim şükür ki bu zamana geldik ya
ayy canım benim kız yazık çocuğa,çektirdim aylarca diosun yani:)))gerçi ii yapmışın
wakeupcall; herşeyde bir hayır vardır demek ki böyle olması sizin için daha iyi Allah sonunuzu güzel nasip etsin inşaallah
evet canım, belki de o zaman kabul etmicektim , istemiyorum dicektim tanımadan
kısmet böyleymiş, zor yoldan gidiyoruz
bizimki de şöyle oldu
üniversitede tam 4 yıl aynı bölümde okuduk, ama gruplarımız farklı ben c gurubundaydım o b gurubunda.arada ortak dersler oluyor tabii.benim şaşkınım beni taaa 1.sınıftan beri beğeniyor ama o kadar utangaç ki gelip konuşamıyor. 4.sınıfta ortak derslerimiz artıyor ama hiç ortak arkadaşımız falan olmayınca bu yine harekete geçemiyor. en sonunda 4.sınıfın son finallerinden önce en sonunda biz yavaş yavaş konuşmaya başladık. naber nasılsınlar falan tabi 4 yıldır hiç selam vermeyen adam selam vermeye başlayınca anladım ilgisini..ama ben çok soğuk bi insanımdır ilk etapta, hala der hiç yüz vermedin napim gelemedim diyeesonra başladık işte böyle. ama ilk 1 ay ben çok soğuk davranmıştım, buluşmuyordum sınavları falan bahane ediyordum, sonra bi bağlandım daha kopamadım.
ikimizinde en büyük keşkesi, beraber geçirebileceğimiz kocaman 4 sene varken, okulun son 1 ayında beraber olabildik...o günden sonra o kendi şehrine gitti ben kaldım istanbullarda...uzaktan ilişkimizi yaşamaya başladık...keşke 1.sınıfta tanıyabilseydik birbirimizi
koskoca 4 seneyi bitir sona gelince açıl vah garibim vahh,ama vardır her işte bi hayır,böle olması gerekiyomuş o zaman yaşasaydınız bazı şeyleri tüketirdiniz belki de.allah tamamına erdirsin yavru kuşum benim,bizde düğüne gelip göbecikler atalım hepbirlikte inşallah
o kadar büyütmüş ki beni gözünde, kesin sevgilim varmış, onu hayatta beğenmezmişim, umudu kesmiş hepten...
ama şuan çok mutluyuz maşallah Allah bozmasın.Uzaklık hep sorun oluyor onu görememek,istediğinde hadi kalk buluşalım diyememek. ama sevgimiz çok daha kuvvetli oluyor bu sayede.
hadi inşallah evleniriz tez vakitte, düğünüme hepiniz davetlisiniz
o kadar büyütmüş ki beni gözünde, kesin sevgilim varmış, onu hayatta beğenmezmişim, umudu kesmiş hepten...
ama şuan çok mutluyuz maşallah Allah bozmasın.Uzaklık hep sorun oluyor onu görememek,istediğinde hadi kalk buluşalım diyememek. ama sevgimiz çok daha kuvvetli oluyor bu sayede.
hadi inşallah evleniriz tez vakitte, düğünüme hepiniz davetlisiniz
hadi bakalım inşallah,ama bak sora pişman olmayasın bizi davet ettiğine çoluk çocuk cümbür cemaat:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?