337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hiç görmeden çıkmak da cesaret işi helal olsun

evet bencede :) ama o hep güzellik istemiyorum sadece ciddi ilişki olsun ve ileride evleneceğim biri olsun demiş.görüştükten sonra da ne kadar şanslıymışım güzellik istemedim ama o da var dedi aşkm benim yaaa

hiç görmeden çıkmak da cesaret işi helal olsun

ewet ya oda ayrı bişi,düşünsene belki kel belki şaşı belki dişlek,belki senden çok çok kısa yada uzun ama bunlarla hiççç ilgisi yok kızlar.Yazı bu,onlar bizim anlımıza yazılmış öle veya böle tanışıcan bişiler olucak,olcakla ölceğin önüne geçilmezmiş......

allah tamamına erdirsin inşallah canım..

Allah herkesi mesut mutlu etsin inşaallah Evli olanların mutluluğunu daim etsin evlenecek olanlarında tamamını erdirsin inşaallah....

nasıl yani şişkoydum?eeee sen bişi hissetmiyomuydun sevgiline karşı?anlatsana yaaa?

ya beni ilk gördüğünde şişmandım tabiki cnm ilk görüşte aşk değildi işte böyle bi 6 ay telefonu açmadım bizimkine sesini duymadım msj atıyoduk sonra zayıfladım dedimki o işyerime yakın biyerde işi varmış gelsene dedim geldi adeta şok oldu benmki çok değişmişsin güzelleşmişsin dedi ya nebilim hayatımda hiçkimse olmadı tabiki ben istemdim sonradan sevmeye başladım ilk başlarda normal arkş gibi konustuk sonradan sevgili olduk yani benmki utangaçtır önce bana sordu seviyomusun die sonra bende seni seviyorum utandım söleyemedim dedi ilk konustuktan sonra biz epey konustuk bana dediki ben seni alacam evlencem kadınım olacksın dedi bende görmeden nasıl olck dedim şükür ki bu zamana geldik ya

:)) ben nasıl olduğunu biliyodum az çok :) resmini görmüştüm ama ondaki iyi cesaret..nasip ya valla bazen çok şaşırıyorum

Son düzenleme:
allah tamamına erdirsin inşallah canım..

amin cnm oda ilk konustuğumuzda bana dediki ben dedi benm için bi kızın ilk sevdiği olup onla evelenmek isterim dedi tabi sormamıştı bana konsutunmu die öle bahsediyo ama oldu allah dualarımı kabul etti diyo çok seviyorum valla biraz uğraştırdım ama değdi

ayy canım benim kız yazık çocuğa,çektirdim aylarca diosun yani:)))gerçi ii yapmışın

bizimki de şöyle oldu
üniversitede tam 4 yıl aynı bölümde okuduk, ama gruplarımız farklı ben c gurubundaydım o b gurubunda.arada ortak dersler oluyor tabii.benim şaşkınım beni taaa 1.sınıftan beri beğeniyor ama o kadar utangaç ki gelip konuşamıyor. 4.sınıfta ortak derslerimiz artıyor ama hiç ortak arkadaşımız falan olmayınca bu yine harekete geçemiyor. en sonunda 4.sınıfın son finallerinden önce en sonunda biz yavaş yavaş konuşmaya başladık. naber nasılsınlar falan tabi 4 yıldır hiç selam vermeyen adam selam vermeye başlayınca anladım ilgisini..ama ben çok soğuk bi insanımdır ilk etapta, hala der hiç yüz vermedin napim gelemedim diyee sonra başladık işte böyle. ama ilk 1 ay ben çok soğuk davranmıştım, buluşmuyordum sınavları falan bahane ediyordum, sonra bi bağlandım daha kopamadım.
ikimizinde en büyük keşkesi, beraber geçirebileceğimiz kocaman 4 sene varken, okulun son 1 ayında beraber olabildik...o günden sonra o kendi şehrine gitti ben kaldım istanbullarda...uzaktan ilişkimizi yaşamaya başladık...keşke 1.sınıfta tanıyabilseydik birbirimizi

ayyyeylul337 çok güldüm Allah razı olsun senden vallahi çok kötü durumdaydım güldürdün benii yaaa vallahi çocuk doğurasım geldi kız bizmkine desem Hakkaridan helikopter ile aldırayım bir 3 günlük izine gelsin hee ne dersin belki bende sana morel 3 üz gelir kız sen ne yapcam derken bende ne yapçam diye destek olup dururuz birbirimize

wakeupcall; herşeyde bir hayır vardır demek ki böyle olması sizin için daha iyi Allah sonunuzu güzel nasip etsin inşaallah

ayy canım benim kız yazık çocuğa,çektirdim aylarca diosun yani:)))gerçi ii yapmışın

az çektirmedim tabiki epey bekledi sesimi duymak için ya baskası olsa bırakırdı çoktan ama sabırlı adammış bana diyo bana çok çektirdin evlenincede bak sana neler yapacm yaptıklarına karşı dio

wakeupcall; herşeyde bir hayır vardır demek ki böyle olması sizin için daha iyi Allah sonunuzu güzel nasip etsin inşaallah

evet canım, belki de o zaman kabul etmicektim , istemiyorum dicektim tanımadan
kısmet böyleymiş, zor yoldan gidiyoruz

evet canım, belki de o zaman kabul etmicektim , istemiyorum dicektim tanımadan
kısmet böyleymiş, zor yoldan gidiyoruz

Evet canım ya oooo biz neler düşünüyoruz neler oluyor hayatta derim herzaman herşeyin hayırlısı Allah inan kuluna hiç bir zaman yazık etmiyor hep bir kapı açık yani

koskoca 4 seneyi bitir sona gelince açıl vah garibim vahh,ama vardır her işte bi hayır,böle olması gerekiyomuş o zaman yaşasaydınız bazı şeyleri tüketirdiniz belki de.allah tamamına erdirsin yavru kuşum benim,bizde düğüne gelip göbecikler atalım hepbirlikte inşallah

o kadar büyütmüş ki beni gözünde, kesin sevgilim varmış, onu hayatta beğenmezmişim, umudu kesmiş hepten...
ama şuan çok mutluyuz maşallah Allah bozmasın.Uzaklık hep sorun oluyor onu görememek,istediğinde hadi kalk buluşalım diyememek. ama sevgimiz çok daha kuvvetli oluyor bu sayede.

hadi inşallah evleniriz tez vakitte, düğünüme hepiniz davetlisiniz

Amiiiiiiin İNŞAALLAH

hadi bakalım inşallah,ama bak sora pişman olmayasın bizi davet ettiğine çoluk çocuk cümbür cemaat:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…