günaydın şekerler nasılsınız bakalım?? ay az önce tvde bişi izledim.adam askerdeymiş sevgililer günü hediyesi olarak kutunun içine girmiş,güzelce paket yapmışlar.adam kutunun içinden çıktı karısı nasıl sevindi..çok güzeldi yaa ağladım valla(
Ben ismek Arapça kursunda tanıştım ben kursa başlayalı bir hafta olmuştu o geldi kapıdan girdi Aşık oldum Allahım dedim ne olur bu çocuk benim eşim olsun ama o kadar istekli söyledim ki sanki beni birşey ona bağladı hep onu düşünmeye başladım hiç böyle olmamıştım Onunda demesine göre Oda beni ilk görüp Aşık olmuş sonra sonra iki ay içeresinde hem söz hem nişan hem düğün bir sene oldu işte evliyiz kısa ve öz ama çok aşığım ona o benim herşeyim dünyam hayran olduğum adam ruhum sahibim efendim herşeyim ne kadar da gıcıklık yapsa çok seviyorum onu o bana her ne kadar da inanmasada
vayy bee ben nedense ilk görüşte aşka inanmıyorum ama siz de öyle olmuş demekkii
2 ay içinde söz nişan baya hızlısınız.
allah mesut ettin bi ömür boyuu
yavrucum ben yaşlandım artık,80 liyim eşimde 84 lü:)))
canım benim yalnız değilsin ben 82 liyim eşimde 86 lı :)
bizide bi arkadaşımız tanıştırmıştı :) netten resimlerini gönderdi hep bi toplulukta çekilmiş.bende gördüm ona aşık oldum allahım dedim inşallah o dur..nette 3-4 gün konuştuk ama o beni hiç görmeden çıkmaya başlamıştık :) 4 yıldır da beraberiz allahım bozmasın
canım benim yalnız değilsin ben 82 liyim eşimde 86 lı :)
bu arada tüm arkadaşlara sölüyorum,eylüldoğacak kızımın adı:))))benim adım nursel..... [/QUOTE
Allah insanlara dünyada küçük bir cennet olarak aileyi hediye etmiş cenneti dünyada hiçbirşey ile kıyaslamayan Rabbimiz sadece bir aile cennet ile eş değerde olur diye insanlara evliliği nasip etmiş ve size alın dünyadaki cennetiniz demiş. O zaman Allahın size hediye ettiği küçük cennete eylülümüz geliyor inşaallah diyelim cennet çooook büyük bir sürü meleklere yer var değil mi:)))))
bizide bi arkadaşımız tanıştırmıştı :) netten resimlerini gönderdi hep bi toplulukta çekilmiş.bende gördüm ona aşık oldum allahım dedim inşallah o dur..nette 3-4 gün konuştuk ama o beni hiç görmeden çıkmaya başlamıştık :) 4 yıldır da beraberiz allahım bozmasın
ben 90 lıyım cnm benm bizimkide 85li
bizim tanışmamız arkdşımın biri orda çalışıyo ben onun onla msnde konsurken dedimki cnm sıkılıyo senin msnden birini verde dalga geçiyim dedim megersem yanındaki çalışan kişinin msnini vermiş neyse ekledim slm filan öle huyumda yoktur nerden aklıma geldi hala bilmem slm filan derken işte başladık konusmaya biizmkide eski kızdan ayrılalı iki ay filan olmuş tabi o yok filan dedi bende sonra dedim özür dilerim böle bişey yaptım dedim öle bişeyim yoktur dedim arkadaşım yalvarmış abi nolur kız iyi kimseyle çıkmamış filan die işte neyse konusmaya başladık bi süre daha sonra telefon nuaramı istedi bende verdim msjlaşmayla başladı beni arıyodu telefonda tabi ben açmıyodum telefonu bi kere açtm teli resmen sesi titriyodu bizimkinin çok utangaçtır aşkım benm neyse işte konustuk bi süre ilk defa görüşmeye karar verdik neyse gördük birbirmizi ben aşık olmadım tabi odunum hiç sevdiğim olmamıştır bu güne kadr aşkımdan başka konustuk görüştük işte sonra dedim herkes kendi yoluna gtsin gördün beni dedim tabi şişkoydum anam ayrıldık tabi msjlaşmalar devam etti sonra bidaha buluşmaya karar verdik ben zayıflamıştım şaşırdı inanamadı bana sonra işte başladı hikayemiz bi gece dedi bana beni seviyomusun dedi bende o gece itiraf ettim başladı ilişkimiz 4 sene oluyo bu yaza gelince nişanlanacak inş. hikayem bu kızlarrr nasıllll
ben 90 lıyım cnm benm bizimkide 85li
bizim tanışmamız arkdşımın biri orda çalışıyo ben onun onla msnde konsurken dedimki cnm sıkılıyo senin msnden birini verde dalga geçiyim dedim megersem yanındaki çalışan kişinin msnini vermiş neyse ekledim slm filan öle huyumda yoktur nerden aklıma geldi hala bilmem slm filan derken işte başladık konusmaya biizmkide eski kızdan ayrılalı iki ay filan olmuş tabi o yok filan dedi bende sonra dedim özür dilerim böle bişey yaptım dedim öle bişeyim yoktur dedim arkadaşım yalvarmış abi nolur kız iyi kimseyle çıkmamış filan die işte neyse konusmaya başladık bi süre daha sonra telefon nuaramı istedi bende verdim msjlaşmayla başladı beni arıyodu telefonda tabi ben açmıyodum telefonu bi kere açtm teli resmen sesi titriyodu bizimkinin çok utangaçtır aşkım benm neyse işte konustuk bi süre ilk defa görüşmeye karar verdik neyse gördük birbirmizi ben aşık olmadım tabi odunum hiç sevdiğim olmamıştır bu güne kadr aşkımdan başka konustuk görüştük işte sonra dedim herkes kendi yoluna gtsin gördün beni dedim tabi şişkoydum anam ayrıldık tabi msjlaşmalar devam etti sonra bidaha buluşmaya karar verdik ben zayıflamıştım şaşırdı inanamadı bana sonra işte başladı hikayemiz bi gece dedi bana beni seviyomusun dedi bende o gece itiraf ettim başladı ilişkimiz 4 sene oluyo bu yaza gelince nişanlanacak inş. hikayem bu kızlarrr nasıllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?