337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Afrasyab Canım Allah yardımcın olsun ve Allah esirgesin doktorlar artık çok yanılıyor ben bunu düşünüyorum benim yiğenim yeni doğduğunda kanser teşisi koymuşlardı hemde en özel doktor 2 ay hastanede tuttu çocuğu birşeyi çıkmadı bence sadece ihtimal oda hissediyorum ki gerçeği olmayan bir ihtimal.

eylul337 çok hoşuma gitti kız hikaye gibi ne kadar güzel Allah size ne güzel meleklerde nasip etmiş maşaallah Allah daim etsin nasip işte kimse biliyor kiminle ne şekil nasıl evleneceğini kul kurar kaderde güler...

_mina_ canım yazdıkların için çok teşekkür ederim hep sabırlı olmaya çalışıyoruz ama işte sabır taşı bazen çatlıyor...

herkes tanışma hikayesini anlatsın hadiii
bizimkinde bi romantiklik yok gerçii, sizinkiler nasıl

Bende izledim çok etkilendim ne güzel Allah herkese eşlerinle sevdiklerinle kavuşmalarını nasip etsin...

Ben ismek Arapça kursunda tanıştım ben kursa başlayalı bir hafta olmuştu o geldi kapıdan girdi Aşık oldum Allahım dedim ne olur bu çocuk benim eşim olsun ama o kadar istekli söyledim ki sanki beni birşey ona bağladı hep onu düşünmeye başladım hiç böyle olmamıştım Onunda demesine göre Oda beni ilk görüp Aşık olmuş sonra sonra iki ay içeresinde hem söz hem nişan hem düğün bir sene oldu işte evliyiz kısa ve öz ama çok aşığım ona o benim herşeyim dünyam hayran olduğum adam ruhum sahibim efendim herşeyim ne kadar da gıcıklık yapsa çok seviyorum onu o bana her ne kadar da inanmasada

vayy bee ben nedense ilk görüşte aşka inanmıyorum ama siz de öyle olmuş demekkii
2 ay içinde söz nişan baya hızlısınız.
allah mesut ettin bi ömür boyuu

Seni bana yazmış güzel ALLAHIM sevdim kime ne
Olmuşum aşkından divane dönmüşüm deliye
Ne gelirki elimden karılşılmaz ki kaderin işine
Sana bişey olmasın kimseleri koyamam yerine

vayy bee ben nedense ilk görüşte aşka inanmıyorum ama siz de öyle olmuş demekkii
2 ay içinde söz nişan baya hızlısınız.
allah mesut ettin bi ömür boyuu

Canım benim ben bile kendime inanamıyorum ki Arkadaşlar falan hepsi şoka girdi ondan önce biri ile çıkmıştım 5 sene o kadar yalvardı evlenmedim ama ona hep acıyordum beni seviyor diye evlilik bana çok ters geliyordu ama işte insan Aşık olunca hiç demiyor düşünmüyorum koşa koşa gidiyorsun vallah

bizide bi arkadaşımız tanıştırmıştı :) netten resimlerini gönderdi hep bi toplulukta çekilmiş.bende gördüm ona aşık oldum allahım dedim inşallah o dur..nette 3-4 gün konuştuk ama o beni hiç görmeden çıkmaya başlamıştık :) 4 yıldır da beraberiz allahım bozmasın

bu arada tüm arkadaşlara sölüyorum,eylül doğacak kızımın adı:))))benim adım nursel.....

canım benim yalnız değilsin ben 82 liyim eşimde 86 lı :)

zengin olacağımız rivayeti var ama bilemiyorum yanii:))) öle derler bizim burda kadın erkekten yaşça büyükse zengin olurmuş o çift ne ilgisi varsa artık

aminnnnnnn şekercim

aman allahım gözlerim yaşardı ne güzel ne kadar kalabalığız bugün,maşallah maşşalah

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 5 ziyaretçi)töbe töbeeeee ziyolarrrrr naber ?

canım benim yalnız değilsin ben 82 liyim eşimde 86 lı :)

ben 90 lıyım cnm benm bizimkide 85li

bizim tanışmamız arkdşımın biri orda çalışıyo ben onun onla msnde konsurken dedimki cnm sıkılıyo senin msnden birini verde dalga geçiyim dedim megersem yanındaki çalışan kişinin msnini vermiş neyse ekledim slm filan öle huyumda yoktur nerden aklıma geldi hala bilmem slm filan derken işte başladık konusmaya biizmkide eski kızdan ayrılalı iki ay filan olmuş tabi o yok filan dedi bende sonra dedim özür dilerim böle bişey yaptım dedim öle bişeyim yoktur dedim arkadaşım yalvarmış abi nolur kız iyi kimseyle çıkmamış filan die işte neyse konusmaya başladık bi süre daha sonra telefon nuaramı istedi bende verdim msjlaşmayla başladı beni arıyodu telefonda tabi ben açmıyodum telefonu bi kere açtm teli resmen sesi titriyodu bizimkinin çok utangaçtır aşkım benm neyse işte konustuk bi süre ilk defa görüşmeye karar verdik neyse gördük birbirmizi ben aşık olmadım tabi odunum hiç sevdiğim olmamıştır bu güne kadr aşkımdan başka konustuk görüştük işte sonra dedim herkes kendi yoluna gtsin gördün beni dedim tabi şişkoydum anam ayrıldık tabi msjlaşmalar devam etti sonra bidaha buluşmaya karar verdik ben zayıflamıştım şaşırdı inanamadı bana sonra işte başladı hikayemiz bi gece dedi bana beni seviyomusun dedi bende o gece itiraf ettim başladı ilişkimiz 4 sene oluyo bu yaza gelince nişanlanacak inş. hikayem bu kızlarrr nasıllll

hiç görmeden çıkmak da cesaret işi helal olsun

nasıl yani şişkoydum?eeee sen bişi hissetmiyomuydun sevgiline karşı?anlatsana yaaa?

ayyyyy maşaallah Allah tamamını erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…