337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

facede buldum şimdi arabayı verdiğim herifi

noldu cnm ben ankarada oturyorum bi sorunmu var söle yada özelden msj at tatlım noldu ya aşkım la konusyodum yazgında 1 saat konustıkta epey konsumuşuz yaa :93::93::93:

noldu cnm ben ankarada oturyorum bi sorunmu var söle yada özelden msj at tatlım noldu ya aşkım la konusyodum yazgında 1 saat konustıkta epey konsumuşuz yaa :93::93::93:

hmm,demek bi saat konuştunus hıhhh kıskandım işte benim öküz aramadı kaç saattir bide istirahat almış boş yani bişide yapmıyo kesin uyumuştur eşşek

hmm,demek bi saat konuştunus hıhhh kıskandım işte benim öküz aramadı kaç saattir bide istirahat almış boş yani bişide yapmıyo kesin uyumuştur eşşek

noldu cnm bi sorunmu var bişeymi oldu bana seslenmişsin aşkımla konusrken söle derdine derman olum hayatım

slm bende yeni geldim aranıza bende nişanlıyım ve nişanlım askerde allah hepimize sabırlı ve hayırlı günler versin (şafak 90 atar)

ewwettt bugünde topicimizi açmak bana kısmet oldu,hadi bakalım yapıyorum açılışı,umarım güzel bir gün olur :119::124::132::123::127:hepinise kocaman kocaman en kocamanından öpücükler şekerlerim

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

bu gece gidiyorum tutmayın beni
heyecandan karnım ağrıyor
tam 80 gün oldu sevgilimi görmeyeli
bugün beni oyalayın kızlar hemen akşam olsun, her 5dk bir saate bakıyorum hiç ilerlemiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…