337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın bitanem ya kıyamam sana sakin ol kavuşacaksınız yarın bu saatlerde onun yanında olacaksın,gözlerinin içine bakabilecek kokusunu içine çekebileksin,daha neler neler nelerkendine mukayyet ol canım emi adamlar sapıttı çünkü iyice,benimki bütün gece uyutmadı beni msj yağmuruna tuttu,terbiyesiz aşkım benim sapıtmış acıcık:18:

80 gün offff,ben daha sadece 19 gün oldu ayrılalı ben bile deli gibi özledim ya,yazık size neyse bak çok az kaldı tatlım benim....:98: hasret bi süreliğinede olsa biticek

günaydın şekerim kudurdular napsınlar bende gtmek istyorum ama yokkkk:2::2::2:

günaydın şekerim kudurdular napsınlar bende gtmek istyorum ama yokkkk:2::2::2:

sende görmedin demi gittiğinden beri hiç?nerdeydi seninki şekercim?off kudurmak ne kelime,delirdiler yemin ederim olabildiğince uzak durmak lazım bu aralar,yoksa varya bilemiyorum başınıza neler gelir görüşmediğiniz belki de daha iyidir.

ay yok hiç görmedim ya istanbulda ben ankaradayım

80 gün offff,ben daha sadece 19 gün oldu ayrılalı ben bile deli gibi özledim ya,yazık size neyse bak çok az kaldı tatlım benim....:98: hasret bi süreliğinede olsa biticek

haha delirmiş olabilir evet bişeycik yapamaz ama merak etme
gelince ne halde olucak bunlar merak ediyorum

çok oldu evet 80 gün ya, çok özledimm

atla uçağa gel ya, akşam dönersin

gelemem işlerim yoğun iş yerinden izin alamam artık hem evdekiler duyarsa ne ler olur düşünemiyorum onu buda biliyo anname ameliyat olduğunda 1,5 ay izin aldım o yüzden gidemicem mayısı beklicem artıkın

haha delirmiş olabilir evet bişeycik yapamaz ama merak etme
gelince ne halde olucak bunlar merak ediyorum

çok oldu evet 80 gün ya, çok özledimm

ne halde mi gözleri dönmüş bi halde olucaklar mecburen apar topar evlenmek zorunda kalmak istemiyosanız bi süre yanlız kalmamaya gayret edin derim bengerçi hepsi benimki gibi öküz deildir belkide

gelemem işlerim yoğun iş yerinden izin alamam artık hem evdekiler duyarsa ne ler olur düşünemiyorum onu buda biliyo anname ameliyat olduğunda 1,5 ay izin aldım o yüzden gidemicem mayısı beklicem artıkın

hmm pardon o zaman yapcak bişi yok bekleyip sabredicek paşam azıcık daha,rüyalarla hayallerle yetinecekler

hmm pardon o zaman yapcak bişi yok bekleyip sabredicek paşam azıcık daha,rüyalarla hayallerle yetinecekler

ewt cnm hem askere gidince annemde söledik biliyo bian bile rahat bırakmıyo işten 5 dk gec kalsam tele sarılıyolar ya ancak evlenince rahat olacam herhalde

ne halde mi gözleri dönmüş bi halde olucaklar mecburen apar topar evlenmek zorunda kalmak istemiyosanız bi süre yanlız kalmamaya gayret edin derim bengerçi hepsi benimki gibi öküz deildir belkide

yok yok her ne kadar gözü de dönse bişey yapmaz

ewt cnm hem askere gidince annemde söledik biliyo bian bile rahat bırakmıyo işten 5 dk gec kalsam tele sarılıyolar ya ancak evlenince rahat olacam herhalde

eyvah eyvah :18:kötüymüş nese ya bişi kalmadı şunun şurasında hepi topu kaç gün,87miydi sizin?geçer geçer,yapcak bişi yok

yavrum nere gittin kesin kuaföre gitmişsindir,aşkına gidiyo ya hatun hazırlanıyo yazıkkk kıyamam nasıl heyecanlı şimdi

yok ya ne kuaförü çalışıyorum ben
dün akşam çantamı hazırladım evdekilerden gizli
bebeğimin hediyesi falan koydum
akşam gider gitmez hazırlanmam lazım
saç baş fena saldım iyice kendimii

yok ya ne kuaförü çalışıyorum ben
dün akşam çantamı hazırladım evdekilerden gizli
bebeğimin hediyesi falan koydum
akşam gider gitmez hazırlanmam lazım
saç baş fena saldım iyice kendimii

aaa sen işe başladınmı bak hiiiç haberim yok gözümden kaçtı demekki hayırlı olsun canımşimdidende iyi yolculuklar pazar günü bol bol dinlicez seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…