günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
bu gece gidiyorum tutmayın beni
heyecandan karnım ağrıyor
tam 80 gün oldu sevgilimi görmeyeli
bugün beni oyalayın kızlar hemen akşam olsun, her 5dk bir saate bakıyorum hiç ilerlemiyorr
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
bu gece gidiyorum tutmayın beni
heyecandan karnım ağrıyor
tam 80 gün oldu sevgilimi görmeyeli
bugün beni oyalayın kızlar hemen akşam olsun, her 5dk bir saate bakıyorum hiç ilerlemiyorr
günaydın bitanem ya kıyamam sana sakin ol kavuşacaksınız yarın bu saatlerde onun yanında olacaksın,gözlerinin içine bakabilecek kokusunu içine çekebileksin,daha neler neler neler kendine mukayyet ol canım emi adamlar sapıttı çünkü iyice,benimki bütün gece uyutmadı beni msj yağmuruna tuttu,terbiyesiz aşkım benim sapıtmış acıcık :18:
günaydın şekerim kudurdular napsınlar bende gtmek istyorum ama yokkkk:2::2::2:
sende görmedin demi gittiğinden beri hiç?nerdeydi seninki şekercim?off kudurmak ne kelime,delirdiler yemin ederim olabildiğince uzak durmak lazım bu aralar,yoksa varya bilemiyorum başınıza neler gelir görüşmediğiniz belki de daha iyidir.
günaydın bitanem ya kıyamam sana sakin ol kavuşacaksınız yarın bu saatlerde onun yanında olacaksın,gözlerinin içine bakabilecek kokusunu içine çekebileksin,daha neler neler neler kendine mukayyet ol canım emi adamlar sapıttı çünkü iyice,benimki bütün gece uyutmadı beni msj yağmuruna tuttu,terbiyesiz aşkım benim sapıtmış acıcık :18:
80 gün offff,ben daha sadece 19 gün oldu ayrılalı ben bile deli gibi özledim ya,yazık size neyse bak çok az kaldı tatlım benim....:98: hasret bi süreliğinede olsa biticek
ay yok hiç görmedim ya istanbulda ben ankaradayım
atla uçağa gel ya, akşam dönersin
haha delirmiş olabilir evet bişeycik yapamaz ama merak etme
gelince ne halde olucak bunlar merak ediyorum
çok oldu evet 80 gün ya, çok özledimm
gelemem işlerim yoğun iş yerinden izin alamam artık hem evdekiler duyarsa ne ler olur düşünemiyorum onu buda biliyo anname ameliyat olduğunda 1,5 ay izin aldım o yüzden gidemicem mayısı beklicem artıkın
hmm pardon o zaman yapcak bişi yok bekleyip sabredicek paşam azıcık daha,rüyalarla hayallerle yetinecekler
ne halde mi gözleri dönmüş bi halde olucaklar mecburen apar topar evlenmek zorunda kalmak istemiyosanız bi süre yanlız kalmamaya gayret edin derim bengerçi hepsi benimki gibi öküz deildir belkide
ewt cnm hem askere gidince annemde söledik biliyo bian bile rahat bırakmıyo işten 5 dk gec kalsam tele sarılıyolar ya ancak evlenince rahat olacam herhalde
yok yok her ne kadar gözü de dönse bişey yapmaz
sen öle san canım
yok yok her ne kadar gözü de dönse bişey yapmaz
yavrum nere gittin kesin kuaföre gitmişsindir,aşkına gidiyo ya hatun hazırlanıyo yazıkkk kıyamam nasıl heyecanlı şimdi
yok ya ne kuaförü çalışıyorum ben
dün akşam çantamı hazırladım evdekilerden gizli
bebeğimin hediyesi falan koydum
akşam gider gitmez hazırlanmam lazım
saç baş fena saldım iyice kendimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?