337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

SİTE YÖNETİMİ ŞU ÖZEL MESAJ GÖNDERME ARALIKLARINI 10 DK YERİNE 1 DK YAPSAK NASIL GÜZEL OLUR NE YAZACAĞIMI UNUTUYORUM CANIM OLMAZKİ BÖYLE
nurselcim tmmdır o işi oldu bil sen bay bıyık dün aradı yarın çarşıya çıkabilirim evde ol diye bnde sabah erkenden bankaya gittim askıma para yolladım sonra aradı bugün çıkamıyorum yarın 12 den sonra çıkıcam yarın evde ol dedi bnde olur dedim öyle işte yurt dışı konusunu açmıyoruz artık gelince yüzyüze konuşacakmışız

aaa sen işe başladınmı bak hiiiç haberim yok gözümden kaçtı demekki hayırlı olsun canımşimdidende iyi yolculuklar pazar günü bol bol dinlicez seni

evet şekerim 1 aydır falan çalışıyorum ama evde olduğum günleri özledim
kocam baksın bana evlenince banane

çok sağol pazar günü anlatırım bol bol

arzucum bende yollacım aşkıma para bugün ya istemezdebeyfendi dün sordum yok dedi göndrrme dio bide belki yarın bizde konuscaz internetten

arzucum bende yollacım aşkıma para bugün ya istemezdebeyfendi dün sordum yok dedi göndrrme dio bide belki yarın bizde konuscaz internetten

benimki de hiç para istemiyor ya,ihtiyacı yokmuş...bişey istiyor musun bak getirim burdan diyorum yok
2 kere kontör aldım, paramı niye harcıyomuşum...sevgilim değil misin kime harcıcam senden başka

aynı şeyleri yaptık demek bugün ve yarında aynı şeyleri yapmamız muhtemelinş çıkar çarşıyada görüşürsünüz canım acayip doping oluo bana

benimki de hiç para istemiyor ya,ihtiyacı yokmuş...bişey istiyor musun bak getirim burdan diyorum yok
2 kere kontör aldım, paramı niye harcıyomuşum...sevgilim değil misin kime harcıcam senden başka

valla cnm askere gtmeden patronu azcıkta maaş vardın giderken verende olmuş işte paralar suyunu çekmil bana sölemiyo dün dedim paran varmı ypok dedi geçirdirdi haytta benden para istemez beyfendi ben senin hakkını nasıl ödücem dedi bende öbür dünyada öderişiz karşılaşırsak dedim güldm ya ailesinin durumu iyi değil bide cnm kıyamam ben ona

keşke telefon olsada bnde kontör yollasam askıma kız bak sende eskide kalmışsın benide şaşırttın kontörmü kaldı mazi oldu o artık :101:
bu arada ben para göndermeye korkuorum napacak parayı asker ocağında anaam biyerlere falan gider Allah korusun parasız kalsında gidemesin diorum yinede askımı oralarda parasız bırakmam canım sevgilim bnm

bana çok önceden yemin etti artıkın arzu gerisi ona kalmış hayatım ben ona gönderim halt etsin y7akarım canını

eski toprağım ben, yeniliklere ayak uyduramıyorum arzucum yaa

yeteri kadar göndermek lazım,fazlası zarar..
şimdi gidince versem hiç almaz, görmeden cebine sıkıştırsam mı

bana çok önceden yemin etti artıkın arzu gerisi ona kalmış hayatım ben ona gönderim halt etsin y7akarım canını

amaaan kuruntu zaten benimki gerçek olacağından değilde yinede aklıma gelio işte yapmaz bizim bitanelerimiz böyle güzel,anlayışlı,onları çoook seven prensesleri var onlardan başkasına göz ucuyla bakmazlar:108:

eski toprağım ben, yeniliklere ayak uyduramıyorum arzucum yaa

yeteri kadar göndermek lazım,fazlası zarar..
şimdi gidince versem hiç almaz, görmeden cebine sıkıştırsam mı

neyse ben hala vodafoneye telsim diyen biri olarak seni haksız yere eleştirdim walla öle cebe para sıkıştırma işini becerebilirsen helal olsun sana dene bakalım yapabilecekmisin

canım benim hem sana hem diğer arkadaşlara nacizane bi tavsiyede bulunmak istıyorum,paran varmı die sormayın sevdiğinize para yolladım git al deyin gerektiğinde az çok hepimiz durumlarını masraflarını biliyoruz eğer sigara kullanıyosa 6 günde minimum 70 80 tl gidiyo bizim o yüzden siz sormayın para göndericeniz zaman aşkım yolladım çek deyin.istemiyolar çünkü biz evli olmamıza rağmen eşim bu ara parası çabuk çabuk bitince kötü oldu dün konuşurken kaçrıdı ağzından 3 liram kaldı ama çekmicem çok para harcıyorum sen orda bi başına çalışıp zorlanıyosun ben burda bişi yapmadan harcıyorum sürekli pozlarına girdi salak sinir etti beni.

Son düzenleme:

afferin sana yak tabi ya kır kafasını ama yapmazlar be gülüm adamlar orda hatunmu görüyolar sanki dışarı çıktıklarındada tek dertleri bi an önce nete felan girip bizimle konuşmak oluyo.ama olurda bişi sezersen sen yinede kır patlat kafasını emi

çok doğru söylüosun geçen askım çarşıdayken sabah çıkmıştı 1 -2 gibi ben çıkayım dedi bnde çok var daha biraz daha kal fln dedim eveledi geveledi sonra fazla para yok yanımda askım gideyim dedi ve gitti yollarım hep bitaneme artık çok üzüldüm çnkü o gün

:26:benimki bugün akşam üstü evci iznine çıkıyooooo,babası yolda gidiyo geliboluna çıkartcakmış çağlar efendiyi evci!bunun bi planı var ama hadi bakalım inşallah aklıma gelen şeyi yapmaz yaaaa.geçen hafta tutturmuştu evci çıkıp muğlaya gelcem die zar zor ikna edip vazgeçirmiştim acep yine omu düştü aklınavalla delidir ne yapsa yeridir yaparmı yapar bide yakalanırsa bak artıkyapmasın yaaaaa:18:

yaparsan zaten gebertirim ilk işim bırakırım bulafa kendisi zaten çok kızıyo artık yok öle bırakmak fialn diyo yapmaz zaten öle bişey yani aileside zor duurmda gönderemezler sanıyorum sigara içmez zaten içmiyo en sevdiğim yönü nefret ediyorum sigaradan yaklşınca insan pis kokuyo ya allahtan yok kokusdan tiksiniyorumya öpmeye kalksan sigara kokacak dün dedim arkadaşlarınla dışarı çıkarsan onlarla harcarsın milletin yanında öle mi olcksın dedim düşündü tamam aşkm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…