aaa sen işe başladınmı bak hiiiç haberim yok gözümden kaçtı demekki hayırlı olsun canımşimdidende iyi yolculuklar pazar günü bol bol dinlicez seni
selam kızlar nasılsınız??
evet şekerim 1 aydır falan çalışıyorum ama evde olduğum günleri özledim
kocam baksın bana evlenince banane
çok sağolpazar günü anlatırım bol bol
SİTE YÖNETİMİ ŞU ÖZEL MESAJ GÖNDERME ARALIKLARINI 10 DK YERİNE 1 DK YAPSAK NASIL GÜZEL OLUR NE YAZACAĞIMI UNUTUYORUM CANIM OLMAZKİ BÖYLE
nurselcim tmmdır o işi oldu bil senbay bıyık dün aradı yarın çarşıya çıkabilirim evde ol diye bnde sabah erkenden bankaya gittim askıma para yolladım sonra aradı bugün çıkamıyorum yarın 12 den sonra çıkıcam yarın evde ol dedi bnde olur dedim öyle işte yurt dışı konusunu açmıyoruz artık gelince yüzyüze konuşacakmışız
esraa senin galiba msnin var bende, sen osun değil mi
arzucum bende yollacım aşkıma para bugün ya istemezdebeyfendi dün sordum yok dedi göndrrme dio bide belki yarın bizde konuscaz internetten
arzucum bende yollacım aşkıma para bugün ya istemezdebeyfendi dün sordum yok dedi göndrrme dio bide belki yarın bizde konuscaz internetten
benimki de hiç para istemiyor ya,ihtiyacı yokmuş...bişey istiyor musun bak getirim burdan diyorum yok
2 kere kontör aldım, paramı niye harcıyomuşum...sevgilim değil misin kime harcıcam senden başka
benimki de hiç para istemiyor ya,ihtiyacı yokmuş...bişey istiyor musun bak getirim burdan diyorum yok
2 kere kontör aldım, paramı niye harcıyomuşum...sevgilim değil misin kime harcıcam senden başka
aynı şeyleri yaptık demek bugün ve yarında aynı şeyleri yapmamız muhtemel inş çıkar çarşıyada görüşürsünüz canım acayip doping oluo bana
keşke telefon olsada bnde kontör yollasam askımakız bak sende eskide kalmışsın benide şaşırttın kontörmü kaldı mazi oldu o artık :101:
bu arada ben para göndermeye korkuorum napacak parayı asker ocağında anaam biyerlere falan gider Allah korusun parasız kalsında gidemesin diorumyinede askımı oralarda parasız bırakmam canım sevgilim bnm
keşke telefon olsada bnde kontör yollasam askımakız bak sende eskide kalmışsın benide şaşırttın kontörmü kaldı mazi oldu o artık :101:
bu arada ben para göndermeye korkuorum napacak parayı asker ocağında anaam biyerlere falan gider Allah korusun parasız kalsında gidemesin diorumyinede askımı oralarda parasız bırakmam canım sevgilim bnm
bana çok önceden yemin etti artıkın arzu gerisi ona kalmış hayatım ben ona gönderim halt etsin y7akarım canını
eski toprağım ben, yeniliklere ayak uyduramıyorum arzucum yaa
yeteri kadar göndermek lazım,fazlası zarar..
şimdi gidince versem hiç almaz, görmeden cebine sıkıştırsam mı
valla cnm askere gtmeden patronu azcıkta maaş vardın giderken verende olmuş işte paralar suyunu çekmil bana sölemiyo dün dedim paran varmı ypok dedi geçirdirdi haytta benden para istemez beyfendi ben senin hakkını nasıl ödücem dedi bende öbür dünyada öderişiz karşılaşırsak dedim güldm ya ailesinin durumu iyi değil bide cnm kıyamam ben ona
bana çok önceden yemin etti artıkın arzu gerisi ona kalmış hayatım ben ona gönderim halt etsin y7akarım canını
canım benim hem sana hem diğer arkadaşlara nacizane bi tavsiyede bulunmak istıyorum,paran varmı die sormayın sevdiğinize para yolladım git al deyin gerektiğinde az çok hepimiz durumlarını masraflarını biliyoruz eğer sigara kullanıyosa 6 günde minimum 70 80 tl gidiyo bizim o yüzden siz sormayın para göndericeniz zaman aşkım yolladım çek deyin.istemiyolar çünkü biz evli olmamıza rağmen eşim bu ara parası çabuk çabuk bitince kötü oldu dün konuşurken kaçrıdı ağzından 3 liram kaldı ama çekmicem çok para harcıyorum sen orda bi başına çalışıp zorlanıyosun ben burda bişi yapmadan harcıyorum sürekli pozlarına girdi salak sinir etti beni.
canım benim hem sana hem diğer arkadaşlara nacizane bi tavsiyede bulunmak istıyorum,paran varmı die sormayın sevdiğinize para yolladım git al deyin gerektiğinde az çok hepimiz durumlarını masraflarını biliyoruz eğer sigara kullanıyosa 6 günde minimum 70 80 tl gidiyo bizim o yüzden siz sormayın para göndericeniz zaman aşkım yolladım çek deyin.istemiyolar çünkü biz evli olmamıza rağmen eşim bu ara parası çabuk çabuk bitince kötü oldu dün konuşurken kaçrıdı ağzından 3 liram kaldı ama çekmicem çok para harcıyorum sen orda bi başına çalışıp zorlanıyosun ben burda bişi yapmadan harcıyorum sürekli pozlarına girdi salak sinir etti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?