337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

oyyyy yazık ya kıyamıyo insan hiç

allahım yaaa,bide şu yersiz gereksiz erkek gururu,ne var yaa,siz çalışıp kazanamıyosunuz şu an elbet destek olucaz hayat müşterek deilmi.

allahım yaaa,bide şu yersiz gereksiz erkek gururu,ne var yaa,siz çalışıp kazanamıyosunuz şu an elbet destek olucaz hayat müşterek deilmi.

çok utangaçtır ya benmki öle istemez ya valla birbirmize bile zor alıştık tabi benden daha iyi yinede olsun ya kıyamam ben onaaaa

mrb arkadaşlar ben yeni üye.eşim 5 gün sonra askere gidio.uzun dönem.bis daha 8 aylık evliyiz.kendimi kötü hissediyorum.belki paylaşırsam benim gibi başkalarıda vardır, yalnız değilimdir deim ve şuan burdam.bulamadım ilk başta konuyu. başka yerde bi konu açtım.ardan bana açılmış konu vardır dediler ve sizi buldum.. okuduğum kadarıyla hepinizinki askerde.benimki daha gitmedi ama o gidince nefes alamayacağımı düşünüyorum.onsuz gaçacak onca ayı düşününce boğuluyorum sanki..siz nasıl baş ediyorsunuz..

alışacaksın şekerim biz alıştık birz senide avuturuz kaç yaşındasın cnm eşin gidince ne yapacaksın kimle kalacaksın o gidince o gidince gel sen buraya sıkılmazsın cnm topige

eylül337+ kıs napıyon bakım bebişler napıyooo

mrb kızlar
yaa şafak 87 demi
telefonda şafak tartışması yaptık. o diyo 89 ben diom 87

galiba benmki geç çıkacakmış yaa. yani 17-18 mayıs ya çıkış,
galiba 22sine kadar sarkabilrmiş.
ozaman dedim bizim şafak 100 daha.
sinrlendim falan offf:84::84:

selam kızlarr...benımkı bana mektup yollamış uçuyorum havalardayımm darısı gondermeynlern başınaa buaradaa atarsa 86 gel teskeree gel teskeree bitsin bu hasreettt :78::78:

mrh arkadaşlar ben yeni üyeyim benim de eşim balıkesir edremitte kısa dönem askerde bu konunun varlığından o haberdar etti beni ona da çağlar diye bi arkadaşı söylemiş onun eşi sürekli giriyormuş duyar duymaz hemen girmeye başladım keşke daha önce haberim olmuş olsaydı başlarda çok zorlandım onun yokluğuna alışmakta siz ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz neyse bundan sonra bana destek olursunuz inşallah

hoşgeldin canım..biz burda en kolay şekilde atlatmaya çalışıyoruz..inşallah sanada yardımcı oluruz :) nerede eşin??

esraaa iyi canıım şuan sewgiliim...sağsalim warabildiii ewceğizine...şimdi iyileşmeye çalışıo dinlenio filaan....inş bende yarın sabah tekrardan yanında olcam :)) otobüs saatim gelsin die bekliyom:)

hoşgeldin canım..biz burda en kolay şekilde atlatmaya çalışıyoruz..inşallah sanada yardımcı oluruz :) nerede eşin??

hoşbulduk canım... daha önceki yazdıklarınızın çoğunu okudum atlatmak daha kolaymış gibi geldi asker yolu beklemeyenlere 3 ay kısa bi süre gibi geliyor ama benim için ve eminim sizin içinde çok uzundur:84: Eşim balıkesir edremitte

hoşgeldiiin lutonur:)) ewet üç ay uzun diil upuzun bi süre...ama çabuk geçceek zaman bu yılll mayıs oluwercek hemen...

Hoşgeldin canım.
Allah kavuştursun..

evet canım yaşamayanlar için bu süre çok kısa geliyo ama bizim gibi yaşayanlar en iyi anlayanlar :) bizi burdakilerden başka kimse anlayamıyo malesef :)

esraaa iyi canıım şuan sewgiliim...sağsalim warabildiii ewceğizine...şimdi iyileşmeye çalışıo dinlenio filaan....inş bende yarın sabah tekrardan yanında olcam :)) otobüs saatim gelsin die bekliyom:)

aman iyi bari canım..bundan sonra çabucak iyileşir inşallah ehh seni de görüyo keyfi de yerine gelir,iyileşmesi de daha çabuk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…