çok doğru söylüosun geçen askım çarşıdayken sabah çıkmıştı 1 -2 gibi ben çıkayım dedi bnde çok var daha biraz daha kal fln dedim eveledi geveledi sonra fazla para yok yanımda askım gideyim dedi ve gitti yollarım hep bitaneme artık çok üzüldüm çnkü o gün
yaparsan zaten gebertirim ilk işim bırakırım bulafa kendisi zaten çok kızıyo artık yok öle bırakmak fialn diyo yapmaz zaten öle bişey yani aileside zor duurmda gönderemezler sanıyorum sigara içmez zaten içmiyo en sevdiğim yönü nefret ediyorum sigaradan yaklşınca insan pis kokuyo ya allahtan yok kokusdan tiksiniyorumya öpmeye kalksan sigara kokacak dün dedim arkadaşlarınla dışarı çıkarsan onlarla harcarsın milletin yanında öle mi olcksın dedim düşündü tamam aşkm dedi
allahım yaaa,bide şu yersiz gereksiz erkek gururu,ne var yaa,siz çalışıp kazanamıyosunuz şu an elbet destek olucaz hayat müşterek deilmi.
mrb arkadaşlar ben yeni üye.eşim 5 gün sonra askere gidio.uzun dönem.bis daha 8 aylık evliyiz.kendimi kötü hissediyorum.belki paylaşırsam benim gibi başkalarıda vardır, yalnız değilimdir deim ve şuan burdam.bulamadım ilk başta konuyu. başka yerde bi konu açtım.ardan bana açılmış konu vardır dediler ve sizi buldum.. okuduğum kadarıyla hepinizinki askerde.benimki daha gitmedi ama o gidince nefes alamayacağımı düşünüyorum.onsuz gaçacak onca ayı düşününce boğuluyorum sanki..siz nasıl baş ediyorsunuz..
napiim şekercim,kabul günüm bugün gelen gelene
selam kızlarr...benımkı bana mektup yollamış uçuyorum havalardayımmdarısı gondermeynlern başınaa buaradaa atarsa 86 gel teskeree gel teskeree bitsin bu hasreettt :78::78:
mrh arkadaşlar ben yeni üyeyim benim de eşim balıkesir edremitte kısa dönem askerde bu konunun varlığından o haberdar etti beni ona da çağlar diye bi arkadaşı söylemiş onun eşi sürekli giriyormuş duyar duymaz hemen girmeye başladım keşke daha önce haberim olmuş olsaydı başlarda çok zorlandım onun yokluğuna alışmakta siz ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz neyse bundan sonra bana destek olursunuz inşallah
hoşgeldin canım..biz burda en kolay şekilde atlatmaya çalışıyoruz..inşallah sanada yardımcı oluruz :) nerede eşin??
hoşbulduk canım... daha önceki yazdıklarınızın çoğunu okudum atlatmak daha kolaymış gibi geldi asker yolu beklemeyenlere 3 ay kısa bi süre gibi geliyor ama benim için ve eminim sizin içinde çok uzundur:84: Eşim balıkesir edremitte
hoşbulduk canım... daha önceki yazdıklarınızın çoğunu okudum atlatmak daha kolaymış gibi geldi asker yolu beklemeyenlere 3 ay kısa bi süre gibi geliyor ama benim için ve eminim sizin içinde çok uzundur:84: Eşim balıkesir edremitte
Hoşgeldin canım.
Allah kavuştursun..
esraaa iyi canıım şuan sewgiliim...sağsalim warabildiii ewceğizine...şimdi iyileşmeye çalışıo dinlenio filaan....inş bende yarın sabah tekrardan yanında olcam :)) otobüs saatim gelsin die bekliyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?