kızlar merhaba benimde sevgilim asker 337. dönem izmir narlıderede uzun zamandır okuyorum aslında ama üye olmak bugüne kısmetmiş artık aranızdayım
tamam canım sende gel beraber gidelimm..ben ankaradayımm sende mi ankaradaydınn ?? öyle okumuştum galiba bi yerdee :))
tamam canım sende gel beraber gidelimm..ben ankaradayımm sende mi ankaradaydınn ?? öyle okumuştum galiba bi yerdee :))
saol canım hepimizi inşallah.. ben sizi bi süre takip etmiş gibi oldum ama itiraf edim
kızlarr birde 81 tane hitap yazıp gönderelim diyen arkadaşlar vardı bende aşkıma 81 tane kart hazırladım üzerlerine tek tek şehirleri yazdım her şehrin arkasınada aşkın farklı bir tanımı yazdım mesela aşk, her an senii düşünmektir gibi plakalarda hergün bir kart açıcak hergün bir neden bulacak ve 81 gün benden birşeyler bulmuş olacak. birde her gün sadece o ilin kartını açacaksın demiştim ama dayanamamış daha plakalara gelmeden 81 kartıda okumuş benimki
selam kızlar bugün yine bir talihsizlikle açtım gözlerimi sabah yabancı bir numaradan çağrı geldi +40 la başlıyo anladımki dolandırıcılar neyse aradan biraz zaman geçti sevgilim aradı az önce aradığım numaradan arasana dedi şaşırdım yabancı numara dedim anlamadı heralde ben aradım dedi neyse tamam dedim kapattım o numarayı aradım almanca bi telesekreter çıktı anlamadım zaten kntrumde olmadığı için başka bi telden aradım bu sefer bi kadın çıktı alooo dedi böyle kırıtarak ben alo diyince kapattı heralde erkek bekliyoduanladımki o kadın dolandırıcı kötü kadınlardan ve sevgilim beni o bahsettiği numaradan arayamamış demekki ne kadar sinir oldum anlatamam birde bugün ameliyat olucaktı başka bi şehirden arıyo herşey o kadar karıştıki şimdi haberde alamamış oldum
walla arap saçına dönmüş büyük talihsizlik neyse umarım tekrar arar sevgilin haber alırsın bu arada geçmiş olsun canım
sağol tatlım ya neden hep benim başıma gelir bunlar anlamıyorumkiçok merak ediyorum şimdi ne yaptı acaba arayamadıda bidaha
bendim canım o :76:
bende hazırladım valla 81 tane buldum hiç zorlanmadım diyebilirim
seninkide pek bi sabırsızmış,ben liste olarak yaptım hergün birini çizsin üstünden
EbruuLy geçmiş olsun canım arar o seni merakta bırakmaz...
nursel nerde kaldın hadi gel bir an önce meraktan ölcem:18:
geldim yavrum nbr,nasılsın görüşmeyeli neler yapıyon ben yeni geldim çok fena hastayım yine,hava deişikliği fena çarptı beni.bu arada ben benim deliye uydum kalktım geliboluya gittim cumartesi 20 15 te çıktım sabah 6 da ordaydım sorada düm akşam üzeri ayrıldık aşkımla o gitti tugaya ben kaldım otelde bi başıma çünkü dönüş için bileti anca gece 12 de bulabildik.sabah 10 da burdaydım.anlayacağın iki güdür sağlam km yaptım:)))9 saat için 20 saat yol çekilirmi çekilrmiş((offfff
geldim yavrum nbr,nasılsın görüşmeyeli neler yapıyon ben yeni geldim çok fena hastayım yine,hava deişikliği fena çarptı beni.bu arada ben benim deliye uydum kalktım geliboluya gittim cumartesi 20 15 te çıktım sabah 6 da ordaydım sorada düm akşam üzeri ayrıldık aşkımla o gitti tugaya ben kaldım otelde bi başıma çünkü dönüş için bileti anca gece 12 de bulabildik.sabah 10 da burdaydım.anlayacağın iki güdür sağlam km yaptım:)))9 saat için 20 saat yol çekilirmi çekilrmiş((offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?