bakalım canım 85 gün sonra biz de el ele göz göze olucaz inşallah..
Yaa bir de süpriz yapıp gelmesi mükemmel olmuş..
Nasıl dayanmış, söylememiş helal olsun valla..
walla geldiği gün otobüste bile sırf bana odaklanmış,yapacağı sürprize falan...zaten sürprizlerin adamıdır kendisi...daha yeni yeni olayın farkına vardı teskere alması...askerden gelmesi vss. Daha yeni yeni kendine geliyor...ama sürekli bi tedirginlik var...adaptasyon sorunu çekiyor ...sanki her gözünü açtığında askerde olacakmış gibi hissediyormuş...gece uyuyamıyor...etraftaki insanlara uzaylı muamelesi yapıyorr....oyy yerim ben onu bi 10 güne kadar toparlıycaz inşallah...sizde hazırlıklı olun bunlara kuşum...
Yaa anlatamam hala çok heyecanlıyım hepinize şu anda teker teker sarılıp ağlamak istiyorum....:127::103::84:
ay canım yaa seni anlamak istiyorum en yakın zamanda...ancak ben de aşkıma kavuşunca anlarım tam olarak seni
Evet bi adapte sorunu yaşıyorlarmış geldiklerinde,hatta komutanım falan bile diyebilir sana ki gayet normal.. En kısa zamanda eski haline döner merak etme, rahata çabuk alışır insan..
Allahım bizleri de tez zamanda kavuştursun inşallah...
kızlar ya bişey sorucam.bugün bizim beşinci yıl dönümümüzdü..malum nişanlımda asker olunca bir şey yapamadık.şimdi o asker falan diyede ben bir şey yapmadım.şimdi siz yazıyosunuz ya şöyle mi yapsam içeri alırlar mıydı,yok işte şu kağıtları yapıcam sürpriz olur yok mektup yazıcam falan vs..ben bunların hiç birini yapmadım..sadece arada ona bişeyler yazıyorum deftere.plakalar gelince de düzenli her gün bişeyler yazıp o gelince vericem.acaba ben mi çok kapayım,düşüncesizim anlamadımbir şey yapmıyorum teşebbüste bulunmuyorum falan ne bilim birden kendimi kötü hissettim..nişanlım bütün gün haberleşmemize rağmen hiç beklemiyodum artık aramaz konuşmayız diye ama tam 12 de arayıp yıldönümümüzü kutladı.sağolsun çok düşüncelidir çok da mutlu oldum..bu onun bir sürprizi orda ancak bunu yapabiliyo ama ben bir şey yapmadım..ben çok mu odunum acaba ya
kızlar ya bişey sorucam.bugün bizim beşinci yıl dönümümüzdü..malum nişanlımda asker olunca bir şey yapamadık.şimdi o asker falan diyede ben bir şey yapmadım.şimdi siz yazıyosunuz ya şöyle mi yapsam içeri alırlar mıydı,yok işte şu kağıtları yapıcam sürpriz olur yok mektup yazıcam falan vs..ben bunların hiç birini yapmadım..sadece arada ona bişeyler yazıyorum deftere.plakalar gelince de düzenli her gün bişeyler yazıp o gelince vericem.acaba ben mi çok kapayım,düşüncesizim anlamadımbir şey yapmıyorum teşebbüste bulunmuyorum falan ne bilim birden kendimi kötü hissettim..nişanlım bütün gün haberleşmemize rağmen hiç beklemiyodum artık aramaz konuşmayız diye ama tam 12 de arayıp yıldönümümüzü kutladı.sağolsun çok düşüncelidir çok da mutlu oldum..bu onun bir sürprizi orda ancak bunu yapabiliyo ama ben bir şey yapmadım..ben çok mu odunum acaba ya
amin bitanem aminnn...allahım tüm askerlerimize sabır,sağlık versinn..
Bir yanı hep buruk ama..askerde revirciydi,zaten askerliği yaptığı yer askerlerin sürgün yeriydi(istanbul-samandıra!!!!) kimse kimseyle ilgilenmiyordu..aşkım gittiğinden beri tüm sorumlu old. Askerlerin sağlıklarıyla yakından ilgileniyordu,hepsinin ilscını peşlerinde gezip içene kadar başlarında bekliyordu..9 aydır tek gözü kör olan bi asker vardı aşkım gidene kadar kimse bakmamış,bu da çekinmiş derdini kimseye anlatamamış,aşkım gataya sevk ettirdi sonra 9 aydan sonra çocuğa çürük raporu verdiler,yine bi asker şizofrenmiş o da 3 aydır asker..yine kimse ilgilenmiyor..aşkım gittiğinden beri onunla ilgileniyordu aşkım gelmeden 2 gün öncede o askere çürük verip göndermişler...
şimdi gözü arkada kaldı..dün sırf onun için oturdu ağladı,orda onlarla benden başka ilgilenen yoktu,şimdi ne yapacaklar diye....dayanılması çok zor şeylerr bunlar,allahtan vicdan diliyorum askeriyenin tüm doktorlarına,başka da bişey demiyorum
canım bnm bugüne kadar anlattıklarından anladığım kadarıyla nişanlın çok duygusal ve romantik şimdi o böyle düşünceli ve bişiler yapmaya çalışıoya belki sendende bekliyor olabilir hani bnce biraz bişiler yapmaya çalışsan fena olmaz gibi belki onunda hoşuna gider mutlu olur ama yapılacak şeylerde kısıtlı arayamıosun istesiğinde mektup yollasan okunuo bişi göndersen alırlarmı almazlarmı içeri bilmiosun sanada hak veriyorum yani karışık bi durum:18:
kuzum belki bi fikir our sanada...bende 14 şubatta 6 sayfa mektup yazdım,ayrıca sırf aşkımla bana özel bulmaca hazırladım içine nişanımızda çekindiğimiz fotolardan küçük kartvizitlik boyutunda çıkarttırmıştım onlardan koydum...ve gittiği günn saçımdan uzun bir tutam kesmiştim onu örüp gönderdim,ben bunları buraya izne gelen bir arkadaşıyla gönderdim,giriştede arama yapmamışlar,rahatça sokmuş çocuk içeri.. Aynı gün SIRF 7 KEZ OKUMUŞ MEKTUBUM..ÇOK MORAL OLDU AŞKIMA..belki buna benzer bişeyler gelir aklına..
ağlattın beni:84:
amin bitanem aminnn...allahım tüm askerlerimize sabır,sağlık versinn..
Bir yanı hep buruk ama..askerde revirciydi,zaten askerliği yaptığı yer askerlerin sürgün yeriydi(istanbul-samandıra!!!!) kimse kimseyle ilgilenmiyordu..aşkım gittiğinden beri tüm sorumlu old. Askerlerin sağlıklarıyla yakından ilgileniyordu,hepsinin ilscını peşlerinde gezip içene kadar başlarında bekliyordu..9 aydır tek gözü kör olan bi asker vardı aşkım gidene kadar kimse bakmamış,bu da çekinmiş derdini kimseye anlatamamış,aşkım gataya sevk ettirdi sonra 9 aydan sonra çocuğa çürük raporu verdiler,yine bi asker şizofrenmiş o da 3 aydır asker..yine kimse ilgilenmiyor..aşkım gittiğinden beri onunla ilgileniyordu aşkım gelmeden 2 gün öncede o askere çürük verip göndermişler...
şimdi gözü arkada kaldı..dün sırf onun için oturdu ağladı,orda onlarla benden başka ilgilenen yoktu,şimdi ne yapacaklar diye....dayanılması çok zor şeylerr bunlar,allahtan vicdan diliyorum askeriyenin tüm doktorlarına,başka da bişey demiyorum
hmmm çok sağol canım fikrin için..ayrıca gözün aydın ne güzel olmuş..okuyunca ben de çok mutlu oldum duygulandım..darısı bizlerin de başına..
günaydın kıslar kimsecikler yok ya aşkımı cumartesi günü nettebn gördüm içim kıpır kıpr oldu sonra oda beni gördü ağlamaya başladı dayanamdık ikimizde ağladık o kdr kötü oldumki onu o kadar çok özlemişimki anlatamam şuan yazarken bilekendimi tutamıyorum çok özledim çoooookkkk :2::2::2::2::2:
Allah bi an önce kavuştursun sizi de bizi dee tüm bekleyenleri dee..! kameradan görmek bile iyi geliyor insana ama tuhafta oluyor..bende bu haftasonu gidicemm inşallahh..bekle beni İstanbuuul !!
bende gelim senle istanbula benmkşde orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?