337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

eylül337+ *arzugür cnm napıyosunuz kıssss

geldim şekercim burdayım,dur anlatcam önce bi burnumu siliim,çok fenayım yahu yine,ayrıca bebekle ilgili durum çarşamba belli olacak ialçların etkisi olması muhtemel miş bilmiyorum ne olcak çarşamba gün belli olcak işte çok yeni olduğu için görünmedi ultrasonda((

aaaaaaaaaaa sen askınamı gittiiin ben bi ara o geldi sandım neyse iyi olmuş gördüğün gerçi yorulmuşsundur hemde yine hasta olmuşsun c.tesi sabah doktora gidecektin gittinmi ne dedi doktor

çarşamba belli olcak ama ilaçların zararlı etkisi muhtemel dedi,çünkü ilk oluşan bebekte sinir sistemi oluyomuş bu tarz ilaç kullanımı çok kötü etkiler yapabiliyomuş(((görünmedide zaten minik daha çokkk

inş bişicik yoktur bebişte gayet sağlıklıdırben bol bol boool dua edicem bunun için:26:sen kendine nie dikkat etmiosun böle hasta oluosun ilaçta içemiosun nane limon falan iç bari zencefilde olur bn hiç sevmem ama sen iç

aramıza yeni katılanlar olmuş hepsine teker teker hoşgeldiniz demek istiyorum,hepimizin sevdiklerini allah korusun allah bizleri bi daaa ayırmasın inşallah canlarım benim.özlemişim sizi yaww.anlatın bakiim neler yapıyosunus?

saol canım,ben anlamıyorumki bana böle zırt die ne oluyo hemencecik hasta oluyom iyice çöktü bünyem galibaa

saol canım,ben anlamıyorumki bana böle zırt die ne oluyo hemencecik hasta oluyom iyice çöktü bünyem galibaa

bünyen zayıf demekki kuvvetlendirmek lazım walla bn evde derinlemesine temizlik yapıyorum sabahın kör saatinden beri kimse yokken temizleyip kurtulayım dedim onun dışındada iiyim çok kilo vermişim ona üzüldüm azıcık

kızlar ben gidiyorum kötüyüm hastaneye gidiyorum dayanamıcam çok ağrım var nefes alamıyorum yaa ateşimde çıkıyo sanki donuyorum

hoşbuldukk. sana da geçmiş olsun canım inş. en yakın zamanda sağlığına kavuşursun

wakeupcallhoşgeldin canım nasılsın naptın bakalım

hoşbulduk canımm
en baştan anlatim nelerr olduğunu
ben cuma akşamı gidemedim cumartesi albay gelicekmiş tüm çarşı izinleri iptal oldu. biletimi 2 saat kala iptal ettim, çok kötü oldum çok alıştırmıştım kendimi çünkü...neyse cumartesi oldu albay gitti aşkım dedi ki ne yapalım haftaya gel istiyosan dedi.ben de bu akşam gelicem bekleyemem daha fazla dedim.neyse gecikmeli de olsa cumartesi akşamı yola çıktım pazar sabahı bebeğimle geçti.
kocaman kocaman sarıldım, öptüm, gözlerinin içine baktım uzun uzuuun. öyle özlemişim ki..
sabah 8.40dan akşam 8.30a kadar birlikteydik, yedik içtik, inebolu sahilinde dolaştık, her yer asker tabi, karşılaştığımız arkadaşlarıyla tanıştırdı beni..sonra ikimiz pasta kestik aşkımın doğum gününü kutladık...bütün gün sarıldık hiç ayrılmadık..sonra akşam oldu ayrılma vakti geldi, en zor, en kötü kısmı. dayanamadım ağladım tabi. sevgilim de çok kötü oldu benim aşkım çok güçlüdür hiç ağlamaz, nolur ağlama dedi ama olamadım güçlü, dayanamadım...sonra döndüm işte evime

iyi ki gitmişim iyi ki, hayatımdaki en güzel doğum günümdü dedi,gözlerinden anlaşılıyodu çok mutlu olduğu..çok özlemiş beni canım benim. işte böylee çok güzel bi gündü..şimdiden çok özledim bebeğimii

canım ya çok iyi yapmışsın:)
okurken yüzümde tebessümle okudum sanki bende yaşadım seninle beraber
özlemez mi insan neredeyse yanındayken bile özleniyor o sıpalar :)
az kaldı canım dayanmamamız lazım biraz daha.hem ne demişler sabrın sonu selamet:)
ALLAH'ın izniyle bir daha ayrılmamak üzere kavuşacağız inşallah:)

:97::97:bir gün gecikmelide olsa gidebildiğin iyi olmuş canım eminim çok güzel bir gün olmuştur daha geçen gün gitsemmi gitmesemmi diosun bak şi,mdi gittin geldin ikincinin bile planlarını yapıosun belki darısı başıma bende ailemden habersiz gidicem ya inş bende senin gibi sorunsuz gider gelirim

az kaldı tabi, bu kadar dayandık bundan sonrası da çabucak geçicek..valla en iyi biz anlarız birbirimizi ondan heralde canım..

evet iyi ki gitmişim canım, bir sürü yalan söyledim belki, sayısını bilemiyorum :) ama her şeye değdi..
git mutlaka, gör sevdiğini. ben daha önce gitseymişim keşke diyorum şimdi..

evet iyi ki gitmişim canım, bir sürü yalan söyledim belki, sayısını bilemiyorum :) ama her şeye değdi..
git mutlaka, gör sevdiğini. ben daha önce gitseymişim keşke diyorum şimdi..

walla böle güzel şeyler okuyupta gitmemek mümkün değil zaten martın 13ünde denetim varmış denetimden sonra gidiorum bende kısmetse

kizlarr cokk mutluyumm..
askima hazirladigim süpriz gerceklesiyorr insallahhh
yil dönümümüzde askeriyeye pasta göndermek istiyordum süpriz..
disardan yiyecek aliyolarmiss hic sorun cikmiyo yanii onlarda ztn disardan yiyecek falan söyluyolardi..
bugun pastaneyi aradim siparis aliyolarmis cokk sevindim..
2-3gün önceden arayip siparisimi vericem

Son düzenleme:
kızlarr selam hepinize 81 e 3 kalabu günleride gördük ohh beeee 30larada bi düşseydik artıkabarttım ama npıyım yaa gelsin artık 17 mayıssssssss gelsin aşkımmmmm

ahh harika bir duygu okurken gözlerim doldu bende meleğimin yanına gitmiştim senin gibi günübirlik o günün üzerinden 1 ay geçti ayrılma vakti çok zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum canım yaşamayan bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…