337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

o zaman bnm içimde rahat etmeli dimi esracım

valla benim içim rahat:44: diye düşünüyorum güzeller...sizin de içiniz rahat olsuunnnn sabırla ve büyük bir inançla bekliyoruz onları ve dönecekleri günde neler neler hayal ediyoruz..telefonda olsun msn de olsun yeterince moral vermye çalışıp fazla olumsuzluk yansıtmıyorum ona karşı..daha ne yapabiirz ki!! bu kadar kendinizi ezmeyin güzellerimmm içiniz rahat olsun

ŞAFAKKKK 80 + 2

aslında hepimizin kendi hayatımıza odaklanmamız lazım
ben mesela işletme okuyorum açıköğretimden.o geldiğinde vizeleri vermiş olucam söz verdim hem ona hem kendime

geçen gün aşkım bana ne kadar güzel bekliyorsun beni dedi.. inanın hepimiz en güzel şekilde bekliyoruz kızlar, sevgilisi askere gidince en yakın arkadaşıyla çıkanlar, nişanlı olup yüzüğü zarfla askere gönderip nişanı atanlar, aldatanlar, daha neler neler biliyorum o yüzden sakın kendinizi üzmeyin herkesten çok desteği bizden görüyorlar hiç şüpheniz olmasın..

o zaman bnm içimde rahat etmeli dimi esracım

etmeli tabi canım çünkü elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.onlar orda askerlik yapıyo evet ama bizde burda kolay günler geçirmedik yani..her zaman da yanlarında olmaya çalıştık..bu kadar kendinize yüklenmeyin

yaşama sevinci denen şey varya onu kaybetmiş gibiyim şahsen onsuz kolumu kaldırasım gelmio oysa haklısın geldiğinde bi düzende bulmalı kendini o yokken yerimden kımılmamak yerine bi kaç adım atmış olmalıyım ama olmuo ancak onun elinden tuttuğumda adım atacak gücü bulacağım seninkide böyle bi durum sanırım

Evet büyük bir inanç ve sabırla bekliyoruz,çünkü çok seviyor onlarsız tek bir 'anı'mız, 'an'ımız olmasın istiyoruz..
Hayat yeterince karmaşık ve yorucu zaten.

onlar yokken elimizden anca bu kadarı geliyo canım..en azından ben kendi adıma konuşuyorum.iş arıyodum bi kaç tane buldum da sırf o yok aklı bende kalcak kafasında soru işaretleri olcak diye evde beklemeyi seçtim.onların gelmelerine az kaldı zaten.gelince herşey olur yavaş yavaş...

Evet bahsettiğim tam da bu,ona destek olmamak yada onu anlamamak değil,O yokken Hayatını,hayatımızı kolaylaştıracak adımlar atamıyor olmam..Oysa geldiğinde bazı şeyler düzene girmiş olsa fena mı olur?

bende bunu dicektim canım.benimde etrafımda çok oldu böyle şeyler ama biz her zaman onlara sadık bi şekilde bekledik ve beklicez de..sürekli de destek oluyoruz..

aslında hepimizin kendi hayatımıza odaklanmamız lazım
ben mesela işletme okuyorum açıköğretimden.o geldiğinde vizeleri vermiş olucam söz verdim hem ona hem kendime

Çok güzel mesela ona verdiğin sözleri tutman,aöf sınavlarından yüksek notlar alıp örgüne bile geçme şansın varken bu o geldiğinde ona sadece kuru bir 'bekledim seni'den daha çok şey ifade edecektir.Evet biz odaklanamıyoruz yoklar diye belki ama güçlü olabilmeliyiz..Ama nasıl?*

ben bu halime bile şükrediyorum ilk zamanları düşünüorumda 1 lokma bişey yemiodum gözlerimin şişliğinden önümü göremiodum şimdi çıkıp ikimiz için alışveriş bile yapabiliyorum ama kalıcı olarak o yokken yaptığım tek şey lazer epilasyona başlamak sanırım

İyiymiş ya bak bu da bi adım mesela baya bi hayatınız kolaylaşıcakiyi geldi biras gülümsemek..ama çok geç oldu ben kaçtım kızlar hepinize ii gecelerrr:80:

bende bunu dicektim canım.benimde etrafımda çok oldu böyle şeyler ama biz her zaman onlara sadık bi şekilde bekledik ve beklicez de..sürekli de destek oluyoruz..

bnm bi arkadaşım sevgilisi askerdeyken başka biriyle tanıştı 3 ay içinde evlendiler ve şimdi 6 aylık hamile sevgilisi uzun dönem gitmişti yani hala askerde geldiğinde karşılaşacağı manzara korkunç geldiğinde gönlünü alıp evlenmeyi düşündüğü kızın kucağında çocuğu bile olacak böylede düşününce yaptığımız gerçekten büyük bişey herşeyin en güzelini hakediyoruz

kesinlikle kızlarr o yüzden üzülmek yok bakın her batan güneş aşklarımızı bir adım daha bize yaklaştırmaya devam ediyorr

senin yaptığın bence çok büyük bi fedakarlık canım.aslında önüne çıkan fırsatları tepmeden onunda içini rahat tutacağı işlere bence başlabilirsin
sonuçta çalışınca oda sizin faydanıza olucak o geldiğinde bişeyler için kolayca adım atabilirsiniz.

çok kötü bi durum bu :26:
benim bi arkadaşımda sevgilisi askerdeyken başka biriyle beraberdi.beraber olduğu kişide biliyodu bunu.
diğerinin yanında askerdeki sevgilisi üzülmesin diye aşkım canımlı konuşuyodu. :44:
sonuç olarak askerdeki sevgilisi öğrendi ve ortalık karıştı.
şimdide o beraber olduğu kişiyle nişanlı,evlenicek yakında.böyle şeylerde var.

şafak 82
plakalara son 1

Geçen Zaman (%46)
73 gün, 0 saat, 58 dakika, 43 saniye
Kalan Zaman
82 gün, 22 saat, 1 dakika, 17 saniye
Özetle, son 7,164,077 saniye...
:98::98::98::98:

eğer o benim çalışacağım yeri görürse öyle içi rahat olurmuş canım..bunu askere gitmeden söylemişti zaten.e böyle de olunca bende bildiğim için başlamadım hiç bi yere..aslında çok çalışmak istiyorum evde şafak saymak daha zor,vakit geçmiyo..belkide yaptığım hata bi yerden başlamam gerekiyo ama ne bileyim işte onun aklı bende kalmasın istedim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…