valla ben yeterince destek olduğumu düşünüyorum.o yokken bi çok zorluğa tek başıma göğüs germek zorunda kaldım ikimiz adına.her zaman moral vermeye çalıştım bu durumdayken bile..diğerlerinin yanında da en büyük şey hakkıyla beklemek bence kızlar ki bunu da hepimiz çok ta güzel yapıyoruz
o zaman bnm içimde rahat etmeli dimi esracım
Yemedin cnm ama sen yediysen ben de yedim:)Çünkü aynı şeyleri düşünüyoruz..Mesela geldiğinde okuması için bir günlüğüm var hergün düzenli olarak yazıyorum.ama daha farklı birşeyler yapabilmeliyiz.Yada ortak hayatımızda daha mutlu olabilmemiz adına eğer bizim gerçekleştirmemiz gereken hedefler,girmemiz gereken sınavlar,başarmamız gereken işler varsa onlara odaklanmalıyız ki o geldiğinde extradan bir sıkıntımız olmasın biz işin bu kısmını halletmiş olalım.O bize sorduğunda ben yokken neler yaptın dedğinde ne diyeceğiz?sadece beklemek..tamam çok seviyo ve özlüyoruz ama ben elimizden daha çok şey gelebileceğine inanıyorum..
yaşama sevinci denen şey varya onu kaybetmiş gibiyim şahsen onsuz kolumu kaldırasım gelmio oysa haklısın geldiğinde bi düzende bulmalı kendini o yokken yerimden kımılmamak yerine bi kaç adım atmış olmalıyım ama olmuo ancak onun elinden tuttuğumda adım atacak gücü bulacağım seninkide böyle bi durum sanırım
Evet bahsettiğim tam da bu,ona destek olmamak yada onu anlamamak değil,O yokken Hayatını,hayatımızı kolaylaştıracak adımlar atamıyor olmam..Oysa geldiğinde bazı şeyler düzene girmiş olsa fena mı olur?yaşama sevinci denen şey varya onu kaybetmiş gibiyim şahsen onsuz kolumu kaldırasım gelmio oysa haklısın geldiğinde bi düzende bulmalı kendini o yokken yerimden kımılmamak yerine bi kaç adım atmış olmalıyım ama olmuo ancak onun elinden tuttuğumda adım atacak gücü bulacağım seninkide böyle bi durum sanırım
geçen gün aşkım bana ne kadar güzel bekliyorsun beni dedi.. inanın hepimiz en güzel şekilde bekliyoruz kızlar, sevgilisi askere gidince en yakın arkadaşıyla çıkanlar, nişanlı olup yüzüğü zarfla askere gönderip nişanı atanlar, aldatanlar, daha neler neler biliyorum o yüzden sakın kendinizi üzmeyin herkesten çok desteği bizden görüyorlar hiç şüpheniz olmasın..
aslında hepimizin kendi hayatımıza odaklanmamız lazım
ben mesela işletme okuyorum açıköğretimden.o geldiğinde vizeleri vermiş olucam söz verdim hem ona hem kendime
İyiymiş ya bak bu da bi adım mesela baya bi hayatınız kolaylaşıcakben bu halime bile şükrediyorum ilk zamanları düşünüorumda 1 lokma bişey yemiodum gözlerimin şişliğinden önümü göremiodum şimdi çıkıp ikimiz için alışveriş bile yapabiliyorum ama kalıcı olarak o yokken yaptığım tek şey lazer epilasyona başlamak sanırım
bende bunu dicektim canım.benimde etrafımda çok oldu böyle şeyler ama biz her zaman onlara sadık bi şekilde bekledik ve beklicez de..sürekli de destek oluyoruz..
İyiymiş ya bak bu da bi adım mesela baya bi hayatınız kolaylaşıcakiyi geldi biras gülümsemek..ama çok geç oldu ben kaçtım kızlar hepinize ii gecelerrr:80:
onlar yokken elimizden anca bu kadarı geliyo canım..en azından ben kendi adıma konuşuyorum.iş arıyodum bi kaç tane buldum da sırf o yok aklı bende kalcak kafasında soru işaretleri olcak diye evde beklemeyi seçtim.onların gelmelerine az kaldı zaten.gelince herşey olur yavaş yavaş...
bnm bi arkadaşım sevgilisi askerdeyken başka biriyle tanıştı 3 ay içinde evlendiler ve şimdi 6 aylık hamile sevgilisi uzun dönem gitmişti yani hala askerde geldiğinde karşılaşacağı manzara korkunç geldiğinde gönlünü alıp evlenmeyi düşündüğü kızın kucağında çocuğu bile olacak böylede düşününce yaptığımız gerçekten büyük bişey herşeyin en güzelini hakediyoruz
senin yaptığın bence çok büyük bi fedakarlık canım.aslında önüne çıkan fırsatları tepmeden onunda içini rahat tutacağı işlere bence başlabilirsin
sonuçta çalışınca oda sizin faydanıza olucak o geldiğinde bişeyler için kolayca adım atabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?