ama onun askerdeyken yapabilceğii pek bişiy yokkii...o gülle kapıya gelen kişii terhis olmuştu polis die...sende çıkmasını bekle...zaten sıkıcı bi durum şu askerlik bi de siz sıkmayın birbiriniizii....
canım sende haklısın ama onlar bizi anlayamıyolar malesef şu andaaskerdeyken alttan almaya devam et de gelince çıkar acısını
disardaykende yapmiyorduki ztn..ben sevgililer gunu die söylemedim..
ben yurt disinda yasiyorum ztn..5 haftalik gidiyorum turkiyeye yilda hic bir zaman beraber guzel vakit gecirelim demedi
2yil olucak beraberligimizz..2yildir bana 1 cicek vermis degill yanii bu kadarda dusuncesiz olunmaz
disardaykende yapmiyorduki ztn..ben sevgililer gunu die söylemedim..
ben yurt disinda yasiyorum ztn..5 haftalik gidiyorum turkiyeye yilda hic bir zaman beraber guzel vakit gecirelim demedi
2yil olucak beraberligimizz..2yildir bana 1 cicek vermis degill yanii bu kadarda dusuncesiz olunmaz
anladıım ee bazı erkekler hödük oluoo hatta çou erkek öle oluo malesef :)) önce sen yap utanır belki yapmaya başlar :)
butterfly sende hoşgelden canıım...tanışmamıştık:)) yazdıklarını okudum da hibişiyi abartmamak lazım diorum bi kez daa...o nası bi kıskançlıktır öle senin bi insan olduunu unutmuşşş sewgilinnn izin almak ne demekmiş ya...heleki ailesini mutlu etmek için yaptıın bişiydee kızmasıı çok tuhaff...bekleee hatasını anlayan o olcaktır eminiim...çünküü hatalı olan hem de hata müptelası olan o ....
o kadar cok zoruma gidiyokii ben ona deger verdigim kadar o bana vermiyor..
2.yilimiz icin ona pasta gönderticem netten arastirdim pastane aradim konustum bilee..
benim bildigim bir yer degilki kayseri sonucta düsünüyorum ne yapabilirim onu nasil mutlu ederim die
onun benim oturdugum yere 30dk lik yerde kardesi var süpriz yapmak istese eger düsünce
onun araciligiylada yapar ama o kadar öküz istee..
bak gene sinirlendimm
Hoşbulduk canım..Evet çok haklısın hem hatalı hemde kibirli..Çok alttan aldım ama kırılan benim.Bir gün olsun güvenini sarsıcak birşey yapmadım.Askerde diye bende onunla birlikte resmen askerlik yapıyorum.Onun kadar bile çarşı iznim yok..Zaruri okul olmasa insan yüzü görmiycem ama hal böyleyken onun söyledikleri kafasında kurup inandıkları beni deli ediyor.Böyle sevgili olmak bile zorken evlilik fln düşündürücü..Anlarsa kendi bilir yoksa beni kaybedicek o zaman anlar ama iş işten geçmiş olur.
o kadar cok zoruma gidiyokii ben ona deger verdigim kadar o bana vermiyor..
2.yilimiz icin ona pasta gönderticem netten arastirdim pastane aradim konustum bilee..
benim bildigim bir yer degilki kayseri sonucta düsünüyorum ne yapabilirim onu nasil mutlu ederim die
onun benim oturdugum yere 30dk lik yerde kardesi var süpriz yapmak istese eger düsünce
onun araciligiylada yapar ama o kadar öküz istee..
bak gene sinirlendimm
üüü sende üzülmee onu da üzme askerdeyken yazıık...konuşmaya ihtiyacı wardır şimdi onundaa( baak bende tripcanın tekiydiim...ölümn eşiğinden döndüüü kiii şimdii melek gibiyimmm kıyamam ona kızamam ...değmio çünküü canıım bunnar önemsiz şeler olsa yapsa güzel oluur amaa o kdr da mühim diil bi söz yeter yanii....
hemde ne hödük..faceden yazdi ara bekliyorum die aramadimm..cok bekler dahaa
eylülcüm nasılsıın geçmiş olsun canıım(
sevmiyomusun onu tatlım?????
spookem canım benim iyi sayılırım işte pek değişen bişi yok tatlım,çok saol canım sen nasılsın?sevgilin nasıl oldu kuzum daha iyidir inşallah.özlemişim kız hepinizi ayrı ayrı çok özlemişim nasıl bir kader birliği yaptıysak artık burda,
heheyyyyt aradım konuştuk kızlar kızgınmısın bana dedim evet dedi biraz kızgın konuştu bnle sonra bidaha onun adı geçmesin askım bana ulaşamaz artık dedim tmm dedi şimdi gayet iyiyiz yani tatlıya bağladık arkadaşlarıyla yemeğe gitmiş şimdi tekrar geledebilir nete gelmeyedebilir olsun içim rahatladıhepinize teşekkür ederim siz olmasanız napıcamı bilemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?