337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ama onun askerdeyken yapabilceğii pek bişiy yokkii...o gülle kapıya gelen kişii terhis olmuştu polis die...sende çıkmasını bekle...zaten sıkıcı bi durum şu askerlik bi de siz sıkmayın birbiriniizii....

canım sende haklısın ama onlar bizi anlayamıyolar malesef şu anda askerdeyken alttan almaya devam et de gelince çıkar acısını

disardaykende yapmiyorduki ztn..ben sevgililer gunu die söylemedim..
ben yurt disinda yasiyorum ztn..5 haftalik gidiyorum turkiyeye yilda hic bir zaman beraber guzel vakit gecirelim demedi
2yil olucak beraberligimizz..2yildir bana 1 cicek vermis degill yanii bu kadarda dusuncesiz olunmaz

anladıım ee bazı erkekler hödük oluoo hatta çou erkek öle oluo malesef :)) önce sen yap utanır belki yapmaya başlar :)

ya işte bazı erkekler de böyle oluyo malesef canım ya belki askerden gelince değişir :)

butterfly sende hoşgelden canıım...tanışmamıştık:)) yazdıklarını okudum da hibişiyi abartmamak lazım diorum bi kez daa...o nası bi kıskançlıktır öle senin bi insan olduunu unutmuşşş sewgilinnn izin almak ne demekmiş ya...heleki ailesini mutlu etmek için yaptıın bişiydee kızmasıı çok tuhaff...bekleee hatasını anlayan o olcaktır eminiim...çünküü hatalı olan hem de hata müptelası olan o ....

o kadar cok zoruma gidiyokii ben ona deger verdigim kadar o bana vermiyor..
2.yilimiz icin ona pasta gönderticem netten arastirdim pastane aradim konustum bilee..
benim bildigim bir yer degilki kayseri sonucta düsünüyorum ne yapabilirim onu nasil mutlu ederim die
onun benim oturdugum yere 30dk lik yerde kardesi var süpriz yapmak istese eger düsünce
onun araciligiylada yapar ama o kadar öküz istee..
bak gene sinirlendimm

Son düzenleme:

Hoşbulduk canım..Evet çok haklısın hem hatalı hemde kibirli..Çok alttan aldım ama kırılan benim.Bir gün olsun güvenini sarsıcak birşey yapmadım.Askerde diye bende onunla birlikte resmen askerlik yapıyorum.Onun kadar bile çarşı iznim yok..Zaruri okul olmasa insan yüzü görmiycem ama hal böyleyken onun söyledikleri kafasında kurup inandıkları beni deli ediyor.Böyle sevgili olmak bile zorken evlilik fln düşündürücü..Anlarsa kendi bilir yoksa beni kaybedicek o zaman anlar ama iş işten geçmiş olur.

üüü sende üzülmee onu da üzme askerdeyken yazıık...konuşmaya ihtiyacı wardır şimdi onundaa( baak bende tripcanın tekiydiim...ölümn eşiğinden döndüüü kiii şimdii melek gibiyimmm kıyamam ona kızamam ...değmio çünküü canıım bunnar önemsiz şeler olsa yapsa güzel oluur amaa o kdr da mühim diil bi söz yeter yanii....

askere gitmeden de bu kdr kıskançtıı diil mii...bazılarıı askerde bu boyuta ulaşıo onu normal karşılamk gerekiomuuşşş çünküüü kısıtlı olduklarıı için...

Hiç üzülme canım..Bizde başladığımızda ilk doğum günümde ben evine gidip onu uyandırmıştım akşam saat 9 du.Bide düşün ocak ayı buz gibi yaklaşık bir yarım saat çalmıştım kapıyı..Neyse kalktı bir sersemlik o saatten sonra yemege gittik ama içim hala acır..Sürekli böyle örnekler verdim aynen senin gibi kavga ettik ama sonradan yontuldu 2 yıl öyle geçti son bir yıldır iyi..hatta sevgililer gününde ben ona hediye göndermedim diye kavga ettik.Askere mektuptan başka ne gönderilir bilemedim..Aklımda dönüşü için çok güzel şeyler vardı ama bakalım yaşayabilcekmiyiz.

Dert etme sen ufak ufak söylen kavga ve rencide etmeden sonunda anlar

canlarım kuzucuklarım nasılsınız bakiim,neler oluyo böle ya iki saattir okuyorum kaç gündür olanı biteni herkeste bi gerginlik bi kavgalar bişeyler noluyooooazcık sakin olun ya.ayy ya nasıl özlemişim sizi kaç gündür nette problem vardı zaten çoğunuz biliyosunuz sağlık problemlerimde var bu aralar giremedim hiç nete ama hep fırsat kolladım ve sonunda sorun bugün itibariyle çözüldü,çoğaltıcı kablo furkanın gazabına uğramış o yüzden yokmuş internet benim küçük sıpam yaaaarzuum canım naptın ya kızdırdın enişteyi,inş.hallolur canımın içi yaaaptalın biri yüzünden şu yaşananlara bak,töbe töbeeraziyem sende acık sakin ol tatlım yaa,sonuçta seviyoz biz bu adamları öküzde olsalar centilmende olsalar seviyoz yani kaçarımız yok sevmeme gibi bi ihtimalin varmı?bi düşün onsuz olabilirmisin iki dal çiçek için değermi boşver onlar genelde böle iştee,yapıları müsait deil yavaş yavaş işleye işleye alıştırcaz yine iş bize düşüyo canım eziyet etme kendinede sevdiğinede.tmm mı kuzum hayat kısa,küçük şeyleri dert edip büyütecek kadar çok vaktimiz yok aslında,her anın her günün tadını çıkarmalıyız. :13:

o zmn kizmaya hic hakki yok canim..
beni düsünen yok ben onu ne düsünücemm
biz bundan önce cok buyuk kavgalar yasadikk
bana agza alinmiycak ne sözler söyledi hepsini yuttum ne icin sevdigim icin..
ha simdi bana o askerdeyken birakip gitmek yakisirmi yakismazz..
ama biraz deger bilsin artik..18 yasinda degil sonuctaa 28yasinda adam tek sevgiliside ben degilim bu yasina kadar
az cok biliyodur yanii..Düsünmüyosada kendii bilirr umrumda degil

eylülcüm nasılsıın geçmiş olsun canıım (

spookem canım benim iyi sayılırım işte pek değişen bişi yok tatlım,çok saol canım sen nasılsın?sevgilin nasıl oldu kuzum daha iyidir inşallah.özlemişim kız hepinizi ayrı ayrı çok özlemişim nasıl bir kader birliği yaptıysak artık burda,

heheyyyyt aradım konuştuk kızlar kızgınmısın bana dedim evet dedi biraz kızgın konuştu bnle sonra bidaha onun adı geçmesin askım bana ulaşamaz artık dedim tmm dedi şimdi gayet iyiyiz yani tatlıya bağladık arkadaşlarıyla yemeğe gitmiş şimdi tekrar geledebilir nete gelmeyedebilir olsun içim rahatladıhepinize teşekkür ederim siz olmasanız napıcamı bilemezdim

iyiyim canımcıım bende özelliklee bugün ayrı bi mutlu uyandım üstelik öğrencim aradı tel çaldıı bi anda öle fırladım yataktan korkuyla :)) bendee çoook özleediiim ya yazamıoorum bi de ne zamandıırr ...sewdiceğimde iyileşmeye çalışıoo eskisinee göre çok çok iyi ama hala beş dk yürüyebilio daha fazlası olunca canı yanıo ...ama inş onu da atlatıcas...dönmesine az kaldı askeriyeye bakalım orda napcak :S bende sizle şafağaa dewam ediorum ama:))

ooh ooh ne güzel...ben dediim tatlıya bağlarsınııız die :))

arzuuuuuuuuuuuuummmmm nerdesin bi cvp ver ne oldu aradınmı aradımı barıştınızmı napıyon ???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…