337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

pardon şekercim yaa görmedim bunu ben sana seslenip duruyodum naptı bu kız acep die:)çok sevindim tatlım,hadi bakalım gözün aydın o vakit.inş tekrar gelirde azcık daha görürsün.canım benim öpüyorum seni kocaman

nurselim canım hoşgeldiiin özledim ben seniiibıyıklı sinir etti beni ama neyseki düzelttik hemen arayı sen nasılsın enişte napıo oğluşlar napıo ağrıların geçtimi yarın doktora gidiosuninşallah iyi haberler vereceksin bize

ohh iyi bari çok şükür :)

Çok sevindim canım benim bile içim rahatladı=))

eylul337 canım nasıl oldun? bidaha gittin mi doktora?

canım ben ii sayılırım sadece karnımda bir noktada ara ara çok acayip bi ağrı oluyo canımı çok yakıyo bide iki gündür çok midem bulanıyoo su bile içemiyom çıkartıyom sürekli bebekler iyi çok şükür eşimde ii şimdi konuştuk sabahtan beri kar temizliyoruz dio daha yeni gelmişler anca bişiler yemiş kahvaltı bile yapmamıştım dedi çok soğuk çok üşüdüm vs.. vs.. sızlanıyo işte ne yapsın kızdırdı beni bende açtım ağzımı yumdum gözümü allah ne verdiyse artık,saydım saydım aldım azcık hıncımı rahatladım baktım ses seda yok ordamısın dedim,bittimi daha sayıcanmı dedi,bitti dedim geliyim sen görücen bu ettiğin lafların tek tek hesabını vericeksin dedi:18:napcaksa artık:18::18:tırsıyorum çokkyarın gidicem doktoraa,bakalım daha neler görcem oooof offfffff çağlar hep senin yüzünden offffff

eylül gecmis olsun canim...

ben dayanamadim aradimm yaa:))
uyuyo dedi asker kalksin dedim bende nasil? diyo yazik
uyuyomuss beyefendi cok yorgunmus gelemezmiss

biz de eşimle konuşurken salak internet gitti o da çıktı sinir oldum yaa 1 haftadır olan internetin gideceği tuttuu

eylül gecmis olsun canim...

ben dayanamadim aradimm yaa:))
uyuyo dedi asker kalksin dedim bende nasil? diyo yazik
uyuyomuss beyefendi cok yorgunmus gelemezmiss

iyi yapmışsın aramakla yazık yaa ikinizede yapmayın işte ne gerek var tatsızlıklara:)))afferin kuzuma benim öptüm seni kocaman

aman ii olsunlar canım bnm yerime öp ikisinide olurmu sendede böle şeyler olması normal sanırım ama yinede inş geçer bulantıların canım:26:enişteyi kızdırma bak gelince fena olur

iyi yapmışsın aramakla yazık yaa ikinizede yapmayın işte ne gerek var tatsızlıklara:)))afferin kuzuma benim öptüm seni kocaman
yikildigim andayimm valla..
bu haftayi nasil gecirdim hayret ediyorum kendimee güclü durmak istiyorum hep ama cökmüs durumdayim suan...

Users Browsing this Thread
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 7 ziyaretçi)

eylul337 Dea_Tacita15 RaziyErkan arzugur+ spooke+ Butterfuly

biz de eşimle konuşurken salak internet gitti o da çıktı sinir oldum yaa 1 haftadır olan internetin gideceği tuttuu

hep öle oluo üzülme canım hatta ben alıştım elektrik kesintilerinin tam o gün o saati bumasına netin sürekli o gün o saatte gitmesine ve herzaman açılan kameranın o zmanlar açılmamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…