heheyyyyt aradım konuştuk kızlar kızgınmısın bana dedim evet dedi biraz kızgın konuştu bnle sonra bidaha onun adı geçmesin askım bana ulaşamaz artık dedim tmm dedi şimdi gayet iyiyiz yani tatlıya bağladık arkadaşlarıyla yemeğe gitmiş şimdi tekrar geledebilir nete gelmeyedebilir olsun içim rahatladıhepinize teşekkür ederim siz olmasanız napıcamı bilemezdim
heheyyyyt aradım konuştuk kızlar kızgınmısın bana dedim evet dedi biraz kızgın konuştu bnle sonra bidaha onun adı geçmesin askım bana ulaşamaz artık dedim tmm dedi şimdi gayet iyiyiz yani tatlıya bağladık arkadaşlarıyla yemeğe gitmiş şimdi tekrar geledebilir nete gelmeyedebilir olsun içim rahatladıhepinize teşekkür ederim siz olmasanız napıcamı bilemezdim
ooh ooh ne güzel...ben dediim tatlıya bağlarsınııız die :))
Çok sevindim canım benim bile içim rahatladı=))
nurselim canım hoşgeldiiin özledim ben seniiibıyıklı sinir etti beni ama neyseki düzelttik hemen arayı sen nasılsın enişte napıo oğluşlar napıo ağrıların geçtimi yarın doktora gidiosun inşallah iyi haberler vereceksin bize
eylul337 canım nasıl oldun? bidaha gittin mi doktora?
eylül gecmis olsun canim...
ben dayanamadim aradimm yaa:))
uyuyo dedi asker kalksin dedim bende nasil? diyo yazik
uyuyomuss beyefendi cok yorgunmus gelemezmiss
canım ben ii sayılırım sadece karnımda bir noktada ara ara çok acayip bi ağrı oluyo canımı çok yakıyo bide iki gündür çok midem bulanıyoo su bile içemiyom çıkartıyom sürekli bebekler iyi çok şükür eşimde ii şimdi konuştuk sabahtan beri kar temizliyoruz dio daha yeni gelmişler anca bişiler yemiş kahvaltı bile yapmamıştım dedi çok soğuk çok üşüdüm vs.. vs.. sızlanıyo işte ne yapsın kızdırdı beni bende açtım ağzımı yumdum gözümü allah ne verdiyse artık,saydım saydım aldım azcık hıncımı rahatladım baktım ses seda yok ordamısın dedim,bittimi daha sayıcanmı dedi,bitti dedim geliyim sen görücen bu ettiğin lafların tek tek hesabını vericeksin dedi:18:napcaksa artık:18::18:tırsıyorum çokk yarın gidicem doktoraa,bakalım daha neler görcem oooof offfffff çağlar hep senin yüzünden offffff
yikildigim andayimm valla..iyi yapmışsın aramakla yazık yaa ikinizede yapmayın işte ne gerek var tatsızlıklara:)))afferin kuzuma benim öptüm seni kocaman
biz de eşimle konuşurken salak internet gitti o da çıktı sinir oldum yaa 1 haftadır olan internetin gideceği tuttuu
biz de eşimle konuşurken salak internet gitti o da çıktı sinir oldum yaa 1 haftadır olan internetin gideceği tuttuu
yikildigim andayimm valla..
bu haftayi nasil gecirdim hayret ediyorum kendimee güclü durmak istiyorum hep ama cökmüs durumdayim suan...
hep öle oluo üzülme canım hatta ben alıştım elektrik kesintilerinin tam o gün o saati bumasına netin sürekli o gün o saatte gitmesine ve herzaman açılan kameranın o zmanlar açılmamasına
arzucum görüştün sanırım sende:) Hadi gözümüz aydın
çok az ama yinede gördüm canımgözümüz aydın kulaklarımız manisa sıkıntıdan iğrenç espriler yapıorum kafayı yedim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?