34 yaşına kadar evlenmemiş erkek

Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Standartlarına ve gönlüne göre birini bulamamıştır. Evlenmek için evlenilmez. Bu yaşa kadar dediğiniz gayet genç ve ideal bir yaş.

Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?

herkesin önceliği evlilik olmuyor. Standartlarından memnundur. Bekar yaşamını seviyordur.
Abim 40 yaşında tek yaşıyor maddi durumu çok iyi, işi çok iyi ama evlenmeyi düşünmüyor

Ama evliliği çok istiyor böyle. Tuhaf geldi
Evliliği çok istiyor diye önüne gelenle neden evlensin? Neden tuhaf ki? Para var pul var statü var eğitim var, dengini bile bulsa gönül ve ten uyumu yakalayamazsa neden evlensin ki? Evlilik elzem değildir, 30’larında diye evlenmeyene de kusur, tuhaflık, etiket bulma çabası bir bizim toplumumuzda var.

Evliliği çok istiyor diye önüne gelenle neden evlensin? Neden tuhaf ki? Para var pul var statü var eğitim var, dengini bile bulsa gönül ve ten uyumu yakalayamazsa neden evlensin ki? Evlilik elzem değildir, 30’larında diye evlenmeyene de kusur, tuhaflık, etiket bulma çabası bir bizim toplumumuzda var.
tercıhı evlenmemek olsa anlarım. Ama ıstıyormus hep

ne kadar sürmüş peki ?

mesela benim bir tanıdığım var 37 yaşında bir adam.Çok iyi niyetli ve çok iyi bir insan durumu da iyi.Ama çok takıntılı olduğu için kimse katlanamıyor her şeyi takıntı haline getiriyor ilişkileri uzun sürmüyor bu yüzden,sadece merhabalaştığı bi kadına yıllardır takıntılı mesela asla unutmuyor.

Bu yaşa kadar önceligi başka bir sey olmustur ya da istedigi birisi çikmamistr. Bazi insanlar çok zor begenirler. Şimdi evlenmeye hazirim diye istiyordur

ne kadar sürmüş peki ?

mesela benim bir tanıdığım var 37 yaşında bir adam.Çok iyi niyetli ve çok iyi bir insan durumu da iyi.Ama çok takıntılı olduğu için kimse katlanamıyor her şeyi takıntı haline getiriyor ilişkileri uzun sürmüyor bu yüzden,sadece merhabalaştığı bi kadına yıllardır takıntılı mesela asla unutmuyor.
uzun ılıskılerı olmus yanı

Kızlar selam,

Bence evlenmemesi garip değil. Böyle şeyler çok kısmet. Benim çevremde hem kadın hem erkek 40 ından sonra evlenip, çocuk yapanlar var. Şans işi evlilik.

Kızlar selam,

Yıllardır evlilik istediğini nereden biliyorsunuz,belki son 1-2 yıl niyetlenmiştir,olabilir.Nasip kısmet bu işler, evliliğe karar verince doğru kişi aninda yanımıza ışınlanmiyor.

İyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmayan bir kadın neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenmemiş olabilirse erkek de aynı sebeplerle evlenmemiş olabilir. Tabii tam tersi takıntılı, evlilik olgunluğunda olmayan biri de olabilir ama bunu da tanımadan anlayamazsınız.

Back
X