34 yaşında bir erkek...

Ben 12 yaşında ki oğlunu tuvalete götüren anneyi gördükten sonra pek şaşırmıyorum.
Artık çevresinde insanlar o kadar çok laf saydı ki, bir kaç senedir kendi tuvaletini kendisi yapabiliyor.
Bu çocukları donunu bile çekmekten aciz olarak büyütüyorlar sonra karıları uğraşıyor.

Abin el bebek , gül bebek diye bu yaşına kadar getirilmişse , Evde tutamaz , gidip marketten alış verişte edemez. Öz güvensiz büyütülmüştür.

Yuzme bilmeyen birini havuza atin. Orada debelensin dursun her isini annesine yaptirmak yerine belki bir kac hayat dersi ogrenir.

Illa biri yaninda olsun istiyorsa abiniz siz gitseniz? Annenizd uzuldum acikcasi hasta haliyle kiyamam

İyi de adam 34 yaşında ,hayatını rahat idame ettirip başının çaresine bakar anneni peşinden neden sürüklüyor özgüven eksikliği var sanırım

Abinizi de anneniz yetiştirdi. Hanımevladı hareketleri varsa yapacak birşey Yok başa gelen çekilir

Nasılsa peşine koşturan, çabalayan, onun yerine işlerini halleden biri var.
Neden uğraşıssın ki???

Açıkçaşı çoğu annenin zaafı var buna. İyilik yaptıklarını sanıyorlar.
Ama erken çocukluk döneminden itibaren, yapabileceği şeyleri çocuğa yaptırmak lazım. Yoksa bir ömür çocuğun peşine koşulur.. Minneti şükranı geçtim çocuğu farkında bile olmaz,
annesinin babasının fedakarlığının cefakarlığının. Hep daha fazlasını ister. Yapılmayınca da anne baba kötü olur.

Bu saatten sonra ne kendini paralayıp oğlum diye şehirlerarası koşturan anne değişir,
ne de bu rahata ve kolaylığa alışmış küçük bey iltimaslardan vazgeçer.
Allah akıl fikir versin. Ona şöyle tuttuğunu koparan, eşini yönlendiren bi eş lazım.
Hakkından hanımı gelsin. Anneciğin de rahat etsin.

Universiteliler 18inde yurtta kalip 2. Sinifta ev kiralayip cikiyorlar anasiz babasiz harcliktan arttirilanla ondan bundan kesilen aileden koparilan arti 3 kurusla.

19 yasinda maddi kitlik icinde yapilani 34 yasinda neden yapamasin? Ama arkasini anasi toplarken biraz zor yapar.

Tam ustune denk geldi. Esim bugun gelmis isten mi ciksam diyor. Cunku her yetmedigi yerde babasi ne de olsa para yolluyor. Yine yollar daha cok yollar diye. Calisip kendisi kazanabiliyor. Ama havadan geliyorken ben niye cabalayayim diyor. Suc esimde mi? Onu boyle alistiran ailesinde bence.

Bi an önce evlendirin.
Yoksa annen daa çok yıpranır.
Bekarken yumurta kıramayan abim şimdi karısına herşeyi yapıyo.

Kimsenin başını yakmasınlar bence.
Bu adamda (çocukta mı demeliyim) yuva kuracak yürek yok...

Abin yapsa bile annen bırakmaz
Anneannemden biliyorum ben 50 yaşındaki dayımın peşinde koştu öldüğü güne dek
Oğluşlarına kıyamıyorlar mesele bu

Annenin abine karşı olan tutumuyla ilgili bence bu. O şekilde yetiştirmiş hem de abinin işine geliyor.
Bir diğer taraftan da ailen çok eleştiride bulunuyorlarsa sizin istediğiniz gibi olsun demek de olabilir.

tabi ki yapabilir kocaman adam. omu yaşında şirket yönetenler hayati kararlar alanlar var

ama anneniz oğlunu kendine bağımlı yetiştirmiş bunun artıları olduğu gibi eksileri de var. bırakın kendi yetiştirme tarzının sonuçları bunlar kendisi katlansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…