341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Canım aslında ben çok severim örgü yapmayı. Zaten aşkıma da şimdiye kadar 2 atkı bi hırka örmüşlüğüm var :) Ama bi tane de yalovada kullanması için örebilirim hakılısın.
Bu arada nasılsın canım?
Benimki bugün 5 gibi aradı da biraz canı sıkkındı. Normalde c.tesi çarşı iznine çıkıcaktı ama bölük komutanları izinli olduğu için çıkartmıycaklarmış sanırım dedi. Çünkü onların imza atması gerekiyomuş. Bari para çekmemize izin verseler falan diyodu telefon kartı almaktan param kalmadı gidip çekmem lazım dedi inşallah izin verirler.
Dün 2. bölüğü baya yormuş komutan sanırım baya bi koşturmuşlar. Onlar çok eğitim görüyolarmış. Benimki kendilerinden öncekilerin gitmesini bekliyo ondan sonra işine başlıyabilcek ama bugün bi iki kişiye nöbet yazmış.
Senden haberler var mı bugün :)

BURHİLCİM SANA ÖZELDEN MESAJ ATTIM

nsl olckkı bı ck numaradn aradı benı smdı nsl ulascmkı o numaradn ona

canım bak böyle demişsin ona istinaden yazıyorum sana bildiğim istanbul tersanesi komutanlığının numaralarını veriyorum (ÖZELDEN) zaten çok yok hepsini ararsın ama ilk olarak koğuşlar bölgesini ara orda olmasa bile kimin aradığını söyle iletirler ona mutlaka o da döner sana.Askerlerimiz orda rahatlar birde görev alırsa süper olur diğer türlü nöbet tuttururlar bol bol :))
Bilardo masa tenisi falan bile var orda :) ama yeni olduğu için oynatmıyolardır izliyodur o da :) bizimkilerde ilk gittiklerinde oynamıyamıyolarmış sonra 4 lü tenis maçı falan yapmaya başladılar :) hatta eşim halı saha ayakkabılarını bile istedi kargoyla gönderdim belki maç yaparız diye ama yorgunluktan yapamıyorlar işte bu kadar barışınnnnnnnnnnnnn artıkkkkk :)) sevenler ayrı kalmasın :))

Son düzenleme:

Canım kusura bakma bende biraz geç yazdım cevap ama giremedim bayadır.Pendikte çok askeri olan yoktur burda toplam 48 kişi falan gitmiş kısa dönem zaten onlardan toplasan 3-5 kişinin yakını giriyodur zaten buralara hatta ben başlık bile açmıştım bizim dönemde birilerini bulmak için kimse yazmamıştı bile.Orda bence düşünüp duruyodur arasam mı falan diye o da kuzu gibi olmuştur şimdi.Senin bidaha dönmiyceğini falan bile düşünmüştür bence işkence yapma çocuğa daha fazla barış gitssin

evet cnm bu carsıı işi kotu oldu(((((( bizimkilerin de cok carsısı..ben gidecektim bi de bilet almıştım ucagı iptal ettircemm..

bnmkinin de sesii cok kotu gelior bizim boluk cok kotu cidden baya HAYIR!! duamı aldı komutanlarrr

idare ediyorum ama cok da iyi degilim( bugun sesini kotu duydum simdide aradı baya yorulmus o yuzden ben de iyi degilim poek..bi de gidicektim gelme die arayınca hayal kırıklıgı baya kotu oldu canım ..sen nasılsın peki? nişanlın nasıl??

bnden haberler boyle dun işte tavan coktu diye bugun acaip yormuslar felan..bizim de işte haftaya goreve baslıcak inşallah daha rahat olucam diyor o gunu bekliorum ben de..idari gorev iyi olcak diyor.. 1.boluge de carsı iptalmiş dedim de diyor burdaki herkesi bole uzuyolar diyor

buarada ben de oreyim barii ona bişiler iyi fikirrr di miii

slm kızlarr yarın zıyarete gıdıcem askerıyeye erkek arkadasımın yanına ılk kez:) yemın torenıne gıtmıstık aılesıyle en son bu2. gorusum olcak ama tabı o zaman aıleyleydık sımdı basbasa olabılcez tabı askerıyede nası olursa:)ama olsun.. neler goturulur askere sızce ? pasta borek dıcekler olabılır onlar dısında orjınal bısıler aklına gelen varsa yardımcı olabılırmı

Canım üzme kendini daha sonra gideriz inşallah.
Moralini de bozma sakın bi şekilde biticek bu günler sonsuza kadar orda kalmıycaklar. Ben bu şekilde düşünüp sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Bir de şu askerlik kısalırsa diye bir umut var içimde..
Dün tavan mı çökmüüüşş Ay hiç haberim yok demedi benmki bi şey.
Evet haftaya görevleri başlıycakmış asıl. benimki de bekliyo daha görevi belli olduğu halde.
Ben de iyiyim diyim canım yani en azından bizden daha kötü durumdakileri düşünerek iyi oluyorum. Nişanlım da iyiyim ben diyo ama beni üzmemek için mi yoksa öyle mi gerçekten bilemiyorum. Bi iki arkadaşı varmış sinir ettiler diyo sürekli zaman geçmiyo, bitmiyo günler vs. diyip duruyolarmış psikopata bağladılar resmen diyo dedim aman sen sakın onlara bakıp moralini bozma, yok bozmuyorum merak etme dedi. Allahım ruh sağlıklarını koru yarabbimm..
Evet canım örgü fikri iyi. Hem zaman geçer hem de sevdiklerimize ellerimizle hediyeler yaparız ne güzel

hiç bi fikrim yok canım ya daha ben gidemicem zaten

bana yardımcı olucak kımse yokmuu:18:

Valla ben de bi kere gittim zaten onda da yemek türü şeyler götürmüştük onun dışında bilemiyorum ki kitap olabilir okumayı seviyosa başka bi şey gelmiyo aklıma canım kendi fotoğrafını götürebilirsin Ben olsam şu anda bol bol telefon kartı götürürdüm benmki orda kartsız kalmak üzere çünküüüü

cpl saol canım telefon kartı bencede en gereklı sey yemek turu seyler goturucem zaten onun dısında dusunmustum ama telefon kartı guzel bı fıkır oldu..bu arada fotograf makınası ıcerı sokabılıyomuz canım? askımla resım cekılebılıyım barıı

Biz gittiğimizde götürmüştük canım bikaç poz çektik ama sonra orda nöbet tutan askerler geldi ve yasak dedi. Yani ya kimse görmeden çekmeye çalışın ya da hiç çekmeyi denemeyin

bir gün daha bittiii............ zaman bu geçmeye mahkum ,şafaklar eriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…