Tabikide canim
Elimden geldigince yarrdimci olurum ne ogrenmek istiyon
bende çok heveslenmiyorum ama çıksa mükemmel olur of süper olur yaa offf
PEMBELİcim ben evde oldugum zamanlarda orgu dantel gibi seyler zok guzel zamanımı alıor, biraz kıro gelcek ama ogrenciyken yaz tatillerinde bayılırdım bole el işleri ile ugrasmaya hos simdi calısırken hic zaman yok da..
bence bole bir sey senin ii vaktini alacaktır, mesela askerine bir atkı orebilirsin, gormeye gittiginde verirsin, yalova da soguk ya carsılara cıkarken kullanır..
ve ya ilerde evinde kullanmak uzere el işi bir seyler yapabilirsin, internetten arastırıp, guzel zaman gecer..
bu kaplıca otelleri hangi bolgede?? erkek kadın ayrı mı havuzlar?
bir de ben gelsem orda kalabilceim bir yer varmı bildigin altınovaya yakın
bu kaplıca otelleri hangi bolgede?? erkek kadın ayrı mı havuzlar?
bir de ben gelsem orda kalabilceim bir yer varmı bildigin altınovaya yakın
tlfk arkdsm ozlden yzamdm mesj sayımmı ne yokmus brdan yazım dedım
canm ckk tskr edrmmm ya byle brzmnda bnm bu ktu gunumu grup bana zmn ayrdgn ıcın Allh rzı olsn senden ınan tek tek okudm yaznı ınanırmsn dun brktm grurumu dedmkı arasn bgn acacam hata telfnm calınca bıle her sefrnde kostm ama o dıldı.ck tartsmalrmz oldu ama bukdr uzamdı yaa ben nptm dıom kendı kendıme hersynı arastrdm ettm askere gt gel dugunmz olsn dıe nelr nlr yaa ben bnu hc haketmedm hcc 3senemı vrdm dıle kolay ınsan pesıme duser dusmedı hemn brktı aramyı annesne dedgm su az yanlz kalsn dedm bende oda untlm tartsmamzı yksa acarsm ben nptm ettm der busefr dhada zoruma gder hc bsyı anlamadnmı derken ole byle ılerı gerı tartsrzzz dedm oda tmm dedı sylım sen dyene kdr senı aramıck kzm dedı pekı dedm ıste cmrt msne grdm branda yzdı knsmak ıstermsn yksa brz daha zmna ıhtycn vrmı dıee hemn kapadm msnı carsı ıznındeymıs demkkıondn snr bdha 4gndr hc aramdı benı blıomsn gunler hıcc gecmıo hc ne ses ne gruntu vr face sıne pzr gnu resmlernı kymus herkz grmus yorumlr ypmıslr bende gzlıce br bakm ne vr ne yok dıe bı grdm bıde bktmkı resmlerını yuklemısss ama nslll agldm hem baktm hem agldm yaaa ben nedn ckyrm bunlrı eller yorumlr ypıoda ben dıskapının dısmandlı gbı kala kaldımm ortada yaaa dıslandm resmn oysaa bendm heranında ynnda olan herseynı dusunen ama bu hallere dustummm senn askern nerde ypıo cnmm ck tskr edrm ya okdr doluymkı ınan vrya sırf grıomkı brdan brseyler duyarm pendıkte askerı olanlrdn dıe o bıle rhtlatr benı dıe annesı gılıde aramıom sormuom ona dıcekler dıe
Canım aslında ben çok severim örgü yapmayı. Zaten aşkıma da şimdiye kadar 2 atkı bi hırka örmüşlüğüm var :) Ama bi tane de yalovada kullanması için örebilirim hakılısın.
Bu arada nasılsın canım?
Benimki bugün 5 gibi aradı da biraz canı sıkkındı. Normalde c.tesi çarşı iznine çıkıcaktı ama bölük komutanları izinli olduğu için çıkartmıycaklarmış sanırım dedi. Çünkü onların imza atması gerekiyomuş. Bari para çekmemize izin verseler falan diyodu telefon kartı almaktan param kalmadı gidip çekmem lazım dedi inşallah izin verirler.
Dün 2. bölüğü baya yormuş komutan sanırım baya bi koşturmuşlar. Onlar çok eğitim görüyolarmış. Benimki kendilerinden öncekilerin gitmesini bekliyo ondan sonra işine başlıyabilcek ama bugün bi iki kişiye nöbet yazmış.
Senden haberler var mı bugün :)
evet cnm bu carsıı işi kotu oldu(((((( bizimkilerin de cok carsısı..ben gidecektim bi de bilet almıştım ucagı iptal ettircemm..
bnmkinin de sesii cok kotu geliorbizim boluk cok kotu cidden baya HAYIR!! duamı aldı komutanlarrr
idare ediyorum ama cok da iyi degilim( bugun sesini kotu duydum simdide aradı baya yorulmus o yuzden ben de iyi degilim poek..bi de gidicektim gelme die arayınca hayal kırıklıgı baya kotu oldu canım ..sen nasılsın peki? nişanlın nasıl??
bnden haberler boyle dun işte tavan coktu diye bugun acaip yormuslar felan..bizim de işte haftaya goreve baslıcak inşallah daha rahat olucam diyor o gunu bekliorum ben de..idari gorev iyi olcak diyor.. 1.boluge de carsı iptalmiş dedim de diyor burdaki herkesi bole uzuyolar diyor
buarada ben de oreyim barii ona bişileriyi fikirrr di miii
slm kızlarr yarın zıyarete gıdıcem askerıyeye erkek arkadasımın yanına ılk kez:) yemın torenıne gıtmıstık aılesıyle en son bu2. gorusum olcak ama tabı o zaman aıleyleydık sımdı basbasa olabılcez tabı askerıyede nası olursa:)ama olsun.. neler goturulur askere sızce ? pasta borek dıcekler olabılır onlar dısında orjınal bısıler aklına gelen varsa yardımcı olabılırmı
kızlar örgü demişken şuna bi baksanıza
http://9gag.com/gag/246694[/QUOTE] :9::9::9: Hıh işte bundan örelim bizimkilere
bana yardımcı olucak kımse yokmuu:18:
Valla ben de bi kere gittim zaten onda da yemek türü şeyler götürmüştük onun dışında bilemiyorum ki kitap olabilir okumayı seviyosa başka bi şey gelmiyo aklıma canım kendi fotoğrafını götürebilirsinBen olsam şu anda bol bol telefon kartı götürürdüm benmki orda kartsız kalmak üzere çünküüüü
cpl saol canım telefon kartı bencede en gereklı sey yemek turu seyler goturucem zaten onun dısında dusunmustum ama telefon kartı guzel bı fıkır oldu..bu arada fotograf makınası ıcerı sokabılıyomuz canım? askımla resım cekılebılıyım barıı
Biz gittiğimizde götürmüştük canım bikaç poz çektik ama sonra orda nöbet tutan askerler geldi ve yasak dedi. Yani ya kimse görmeden çekmeye çalışın ya da hiç çekmeyi denemeyin[/QUOT
tmm cnm bende sokarım artık caktırmadan bı kac pozda olsa cekmem yeterlı zaten.:) nese ayh cok heycanlıyım yhaaa yemın torenınde bıle unıformalarlarla goremedık bız bınlerce asker vardı hepsı bırbırıne benzıyo zaten kafalar arka arkaya..bazı yemın torenlerde askerler torende sora aılelerının yanına kamuflaj formalarıyla gıdıyomus ama bızımkınde dırek sıvıl kıyafetlerıyle geldıler torenden sora gıdıp 1 saat sora..ondan onu askerı kıyafetler ıcınde goremedım..yarın emınım cok etkılenıcem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?