valla bitmesini umuyorum işte.sonrada evlenicez sanırımsanırım diyorum çünkü rüya gibi geliyor.ne ara bu kadar büyüdüm ben bilmiyorum siz nişanlımısınız?düğün falan ne zmana düşünüyosunuz?çünkü genelde kızlar hep askerliği bekliyor ya o yüzden 2012 gelinleri 2013 gelinleri topiğinde herkes birbirini tanıyor olacak nerdeyse
lütfennn!!!! benim de erkek arkadaşımın acemiliği erzincan ustalığı Doğubeyazıta çıktı. yol güvenliği yok diye 1 haftadır erzincandaydı. şimdi ağrı ya gitti mi ne oldu haber alamıyorum lütfenn diğer kız arkadaşlar haber alıyorsa sevgilisi doğubeyazıtta olanlar haber versin bana
ooooo yok canım ne nişanı biz sevgiliyiz..sizde var mı nişan filan ? bize daha var ya nişana en az 1 sene var okul bitmeden asla izin vermez bizimkiler..senin askerinin mesleği ne?
canım haftaiçi ya bu saatte ölü saatler oluyor ben hatırlamıyorum varmıydı ama kesin vardır bence..kızlar görünce yazarlar umarım en kısa zamanda haberini alırsın askerinin.endişeleniyorsan kafam dağılsın diyorsan biz burdayız..
makina mühendisi o bitirdi,bide saolsun yengeç burcu tam böyle bu evlilik işi biraz daha hızlı olsun diye hemen askere gittinişan yapmadık benim babam asla izin vermez 1.5 sene varken..okulum bitmeye yakın bir nişan olur bitincede evleniriz diye düşünüyoruz.zaten son dönem çalışmayı düşünüyorum çünkü boşa yere okula gidicem 2 ders için.erkek tarafının işe erken başlaması büyük şans tabi,o biraz düzene girerse herşey daha kolay olur
slm kızlarr yarın zıyarete gıdıcem askerıyeye erkek arkadasımın yanına ılk kez:) yemın torenıne gıtmıstık aılesıyle en son bu2. gorusum olcak ama tabı o zaman aıleyleydık sımdı basbasa olabılcez tabı askerıyede nası olursa:)ama olsun.. neler goturulur askere sızce ? pasta borek dıcekler olabılır onlar dısında orjınal bısıler aklına gelen varsa yardımcı olabılırmı
evet birkaç arkadaş vardı forumda umarım okurlar mesajı.. uyuyamıyorum içimde hep kötü bir hisvar,içim rahatlasın diye ailesini aradım benimle soğuk soğuk konuştular,en son kavga etmiştik telefonda,ailesi de yanındaydı..ailesi seni niye askerde üzüyor fln demiş... el kızıyız tabi.oğullarını ben üzüyorum o hiç üzmüyor. o kadar vicdansızım ki durup dururken askerde kavga çıkartıyorumm.. çok mutsuzum her şey kötüye gidiyor
evet birkaç arkadaş vardı forumda umarım okurlar mesajı.. uyuyamıyorum içimde hep kötü bir hisvar,içim rahatlasın diye ailesini aradım benimle soğuk soğuk konuştular,en son kavga etmiştik telefonda,ailesi de yanındaydı..ailesi seni niye askerde üzüyor fln demiş... el kızıyız tabi.oğullarını ben üzüyorum o hiç üzmüyor. o kadar vicdansızım ki durup dururken askerde kavga çıkartıyorumm.. çok mutsuzum her şey kötüye gidiyor
şafak atmasına son 10 dk:)))) iyi geceler kızlaarr
ayy benide ziyarete gel vallaBende bu ayın 24'nde gitmeyi planlıyorum askermin yanına :) Kuru patlıcan dolması, börek, poğaça bide sarma yapmayı planlıyorum. Askerimin tatlıyla arası yok :))
kızlar bu ziyaretler nasıl oluyor? 1 2 saatlik bişey mi?ayy benide ziyarete gel valla
tatlım siz nisanlı mısınız? üzülme bak mutlaka arayacak o seni,aradıgı zaman iyi konus kavga meselesini acma bile.eger o acarsa ben unuttum askım hem kendi adımada özür dilerim bi aha olmayacak smdi bunları unutalım filan de.eger ararsa sakın üstüne gitme bak.yazık günah onlarada zor..
ya aynen benm babamda vermez,annem biliyo ilişkimi daha yasın küçük deyip duruyo ne acelen var diyo aslında bi yönde onada hak veriyorum ama seviyorumda .... :26:
ya merve buarada aklıma bişey geldi askerdeyken hediye filan alsak gödersek sacma mı olur :S ona bişeyler göndermek istiyorummmm ama neee
ben ona kıyamıyorum ama o her defasında çok kötü şeylerr söylüyor.. insan evleneceği kıza öyle şeyler söylemez ama. o kadar canım yandı ki, 2 yıllık ilişkimizi bitirmek istedim. o askerden dönecek bu yıl da benim okul bitiyor, ekim gibi nişanlanacaktık. ama olmuyor galiba ben küfür hakaret kaldıramıyorum
küfür,hakaret mi? iyide canım neden ama ? kıskanclıktan mı yapıyor ?
senin askerinin mesleği ne canım?işi varsa çok bişe demezler askerlik bide iş onlar önemli oluyor aileler için.düşünsene kızım rahat etsinler diyorlar önce..evlendikten sonra askerlik çok zor olurdu Allah öyle gönderenlere daha çok sabır versin..hediye için bende istiyorumda resimleri kredi kartı büyüklüğünde çıkarttırıp yollamayı düşünüyorum.hep yanında olur böylece ama bilmiyorumbi fikri olan söylesin yauu
küfür,hakaret mi? iyide canım neden ama ? kıskanclıktan mı yapıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?