341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

benn 12 13 yaşımda başladım yemek yapmaya tarife baka baka seviyroum çok ama bir kek yapmayı beceremiyorum sünger gibi oluyorr tatsız tuzsuzz

Ben de 2 yildir falan yapiyorum yemek. Soylemesi ayiptir kek pogaca pasta guzel yaparim buyrun gelin bize yapiyim size kizlar :))

92liyim beş buçuk yaşında birinci sınıfa başlamışım 173 boyum var Allahtan diyorum 7 yasımda başlamamışım

Bende 1.76 boyundayım canım.
yaşıtlarımdan hep iri bir çocuk olmuştum. boy olarak yani. arkada sıralara mahkum olmuştum hep. :)
o yüzden üniversiteye başlayınca 4 sene boyunca hep en öne oturdum. içime dert olmuş demekki.

Son düzenleme:
elmalı tarçınlı kek yaptım birgün söylemesi ayıp ne kabardı ne bişeyy jöle kıvamında görüntüsü lastik gibi birşeydi ondan sonra hiç kek yapmadım babamm dedii birdaha kek yapma diye hahaha
Benim de kekim çok güzel olur canım. tam tersiymiş :)

Maşallah kızlar ben sizin yanınızda baya bi kısa kaldm 1.60 boyumla :))

elmalı tarçınlı kek yaptım birgün söylemesi ayıp ne kabardı ne bişeyy jöle kıvamında görüntüsü lastik gibi birşeydi ondan sonra hiç kek yapmadım babamm dedii birdaha kek yapma diye hahaha

kızz sen başka fırında dene bi de belki fırında sorun olmuştur. :)

bende arka sıradakileri oynuyordum tatlım haha

ne güzell iştee sendee tam topuklu kıvamıı bven topuklu giyince milleti görmek için kafamı aşağı eğmek zorunda kalıyorumm boynum ağrıyorrr
Maşallah kızlar ben sizin yanınızda baya bi kısa kaldm 1.60 boyumla :))

bir klasör mektubumm var canımm kitap haline getircem yıldönümünde hediye etcem benim yazdıgım oda o yazıyor diye 10 tane belki vardırr sevmediğimden değil ama beceremiyorumm

ohh canımm güzelmiş.
bende asker defteri tutuyorum. her gün karalıyorum bişeyler. gelince vericem ona okusun.

bende arka sıradakileri oynuyordum tatlım haha

ne güzell iştee sendee tam topuklu kıvamıı bven topuklu giyince milleti görmek için kafamı aşağı eğmek zorunda kalıyorumm boynum ağrıyorrr

hahaha :))
evet canım ben topuklu giymeye bayılırım :)

ne güzell bende bir iki gün karaladım sonra aklıma bile gelmedi defter boş duruyorr benimki yazıyormuş yine o vercek banadaa
ohh canımm güzelmiş.
bende asker defteri tutuyorum. her gün karalıyorum bişeyler. gelince vericem ona okusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…