- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
hoşbuldummmmbakıyorum sözü,nişanı,düğünü geçmişsiniz,çocuk ismi düşünmeye başlamışsınız
insallah bir doğsalar yaşıyıcaklar amaD:
ayy canım sorma :)
ama eğlenceli oluyor. asker beklerken yapılan herşey mübahtır.
burda bebek bekleyenler topiği var birsürü. olcakmı olmıcak mı diye gün sayıyorlar.
oralara abone oluruz artık :)
burda bebek bekleyenler topiği var birsürü. olcakmı olmıcak mı diye gün sayıyorlar.
oralara abone oluruz artık :)
sorma onlar çok komik yaa yok prezervatifin markası nee alttamı üstteiii hahahD
arkadaşım kusura bakma ama ben bunda komik olan birşey göremedim,sonuçta o psikolojiyi ne sen bilebilirsin ne ben.ama empati yapmak gerekirse çok zor bir durum olduğuna eminim.çaresizlik insana herşeyi yaptırır.senin bu komik dediğin şeylere o insanlar ciddi ciddi umut bağlıyorlar,bence ne komik ne trajikomik.sadece trajedi bu,üstelik (Allah korusun ama) hepimizin başına gelebilecek bir durum
böyle bir tepki alıcağımı hissetmiştim ama aklıma geleni söylemeyi tercih ettiğim için geneldeeleştiri alıyorum zaten tabiki öyle bende korkuyorum ve çocugumun olmasını inan çok istiyorum olmasa kahrolurum herhaldee Alah yardımcıları olsun sadece şaka yapmıştım ama kaka olduu ( :2::2::2:
Bugun aramadi askerim, hastaydi bide iyice merak ettim :s hergun 12'de arardi oysaki
Bugun aramadi askerim, hastaydi bide iyice merak ettim :s hergun 12'de arardi oysaki
canım her gün birbirinin aynı değil ki,mutlaka farklı bir durum,yeni bir iş çıkarmışlardır başlarına.arar inşallah bir an evvel
evet aynen öyle oluyor benimkinin arkadaşları kavga etti ama ceremesini bunlar çekiyor.o yüzden her an herşey olabiliyor malesef. ama dayan hayatım diyorum şurda ne kaldıki 65 gün snra kavusacağız inş..:)) bunu düşününce rahatlıyoruz ikimizde:)
üzülme canım yanlız değilsin benimkide aramadı. bişe y yoktur
zamanı olmamıştır. askerlik sonuçta ellerinde olsa her an aramak isterler...
canım her gün birbirinin aynı değil ki,mutlaka farklı bir durum,yeni bir iş çıkarmışlardır başlarına.arar inşallah bir an evvel
Haklisin canim, niyeyse hemen kotu seyler geliyo aklima, ikimizin askeride gun bitmeden arar insallah canim
bugün herkesin askeri geç aramış sanırım benm askerimde öğlen arardı hep bugun baya geç aradı
bugün herkesin askeri geç aramış sanırım benm askerimde öğlen arardı hep bugun baya geç aradı
benimki öyle sık sık aramazdı nasıl olsa aynı şehirdeyiz,haftasonları görüşüyoruz diyedün bi ayar verdim telefonda,bugün erkenden aradı
benimki hala aramadı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?