341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

burda bebek bekleyenler topiği var birsürü. olcakmı olmıcak mı diye gün sayıyorlar.
oralara abone oluruz artık :)

sorma onlar çok komik yaa yok prezervatifin markası nee alttamı üstteiii hahah D

arkadaşım kusura bakma ama ben bunda komik olan birşey göremedim,sonuçta o psikolojiyi ne sen bilebilirsin ne ben.ama empati yapmak gerekirse çok zor bir durum olduğuna eminim.çaresizlik insana herşeyi yaptırır.senin bu komik dediğin şeylere o insanlar ciddi ciddi umut bağlıyorlar,bence ne komik ne trajikomik.sadece trajedi bu,üstelik (Allah korusun ama) hepimizin başına gelebilecek bir durum

böyle bir tepki alıcağımı hissetmiştim ama aklıma geleni söylemeyi tercih ettiğim için genelde eleştiri alıyorum zaten tabiki öyle bende korkuyorum ve çocugumun olmasını inan çok istiyorum olmasa kahrolurum herhaldee Alah yardımcıları olsun sadece şaka yapmıştım ama kaka olduu ( :2::2::2:

olsun üzülme canım.
tabikide kimse o duruma düşmek istemez. bende okuyorum bazen yazdıklarını. Allah diyorum onlara da hayırlı evlatlar versin inşallah.

canım her gün birbirinin aynı değil ki,mutlaka farklı bir durum,yeni bir iş çıkarmışlardır başlarına.arar inşallah bir an evvel

evet aynen öyle oluyor benimkinin arkadaşları kavga etti ama ceremesini bunlar çekiyor.o yüzden her an herşey olabiliyor malesef. ama dayan hayatım diyorum şurda ne kaldıki 65 gün snra kavusacağız inş..:)) bunu düşününce rahatlıyoruz ikimizde:)

ne kaldı ki 65 deyince benim askerim sitem ediyor,söylemesi kolay tabi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…