341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ewt cnm kesinlikle hiç farketmez onlar için kalplerine yazılmışız bir kere :)
Ama yinede güzel olalım dimi

Son düzenleme:
hele hele :)) aşağıda kimleri görüyorummm merveee nerelerdesin yavrum sen onca zamandır

Ewt cnm kesinlikle hiç farketmez onlar için kalplerine yazılmışız bir kere :)
Ama yinede güzel olalım dimi

aynennn bizi alan almış die salıvermeyelim şimdide evlenincede 5 aydır doğduğumuzdan beri kullanabileceğimiz tüm salma hakkımızı kullandık yeter artık

Son düzenleme:
kendine göre bir tarz belirlemiş. evin bir tarzı var güzel. retro tarzı deniliyor sanırım buna ama ben modern,minimalist tarzı seviyorum.
güle güle otursun inşallah canım. :)

Çok güzel. Ben çok kalabalığı sevmiyorum ya sade tarz hoşuma gidiyor. Konsol felan alıycam hiç yemek masası daha sade istiyorum.
İnş. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir.

Çok güzel. Ben çok kalabalığı sevmiyorum ya sade tarz hoşuma gidiyor. Konsol felan alıycam hiç yemek masası daha sade istiyorum.
İnş. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir.

aminn cümlemizinn...
ben daha renkliyim. bi mor yada pembe canlı bir renk olsun isterim evimde.
beyaz-mor kombinasyonu güzel oluyor.

aminn cümlemizinn...
ben daha renkliyim. bi mor yada pembe canlı bir renk olsun isterim evimde.
beyaz-mor kombinasyonu güzel oluyor.

evet canım ben beğendim ama bende renkliyimdir benimkiyle rapsodi tarzı mobilyaları seviyoruz biz oturma odası renkli pembe mor yada yeşil truncu spor ve modern modeller salonda da siyah kırmızı beyaz üçlüsüne hastayız ikimzde gerci ben hastaydım onada modelleri gösterdikçe artık oda cok beğeniyoo :))

demek ki arkadaş bi kaos ortamı oluşturma amaçlı yapmış

şuan 343. dönem topiğini okuyor :)
geçenlerde de biz gözdeyle sohbet ediyoruz. biri girdii topiğe. dedi burası asker topiğimi yoksa oyun topiğimi?
biz de cevabını verdikk.
sonra anladıkki erkekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…