- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
iyi de amacı ne,manyak mıdır nedir yaa:26:
ümitle kıvırcık ne anlamadım ben hiçbişey :)
bugün gözde ortalarda yok. bize askeriyle maceralarını anlatıcaktı :)
dilek sultan da yok.
bende gidiorum canımcım gece gelirsem grs
dilek sultan da yok.
dilek sultan da yok.
Geldim canımmm :)
Dışardaydım da biraz işlerim vardı anca gelebildim :)
Anlatıyım canım.
O gece işte bursa otobüsünden bağlanmıştım en son size sonra bursa otogarda indim 1 saat kadar diğer otobüsü bekledim neyse 8 buçukta aşkıma doğru yola çıktıık
50 dk sonra yalovadaydım:) Bi baktım aşkım beni bekliyo tam otobüsün durduğu yerde:)) 45 dk beni beklemiş yazık kıyamaaamm..
Hemen sarıldık falan ayaküstü hasret gidermeye çalıştık:))
Sonraaa kahvaltı yaptık bi güzel. Ben de burdan bikaç bi şey götürmüştüm onları da mideye indirdikBen tabi bunu da ye şunu da ye diye dye zorla tıktım ağzına :))
Sonraa yalovada hava inanılmaz güzeldi bi tur attık deniz kenarında zaten çok kimse de yoktu kafamızı dinledik..orda küçük bi çay bahçesi tarzında bi yer vardı orda oturduk bahçede denize karşı çoook güzeldi ahh ahhGeleckle ilgili konuştuk düğünden falan filan biraz plan yaptık işte..
Bana anı olarak bikaç şey getirmiş giydiği kıyafetlerden falanDün gece onlardan biriyle uyudum hatta
Ordan da gitmeden acıktı benimkisi gene doyurduk onu :)) Sonraaa bi baktık benim otobüsün zamanı gelmeye başlamışOtogara giden minibüse binip gitmemiz zaten o saati buldu veee ayrılık vakti geldi çattı ( Beni bindirdi otobüsüme arkamdan el salladı alyansını öptü (( İçim gitti tabi Sonra beni bindirince annemi aramış onunla baya bi konuşup dertleşmişler :)
Ayy ankaraya dönerken de düzcenin orda bi anda otobüsümüz durdu bi baktım bi toz kütlesi sonra itfaiyeler ambulanslar faln gitti korktum tabii:18: Yarım saat bekledik orda bi baktık bi otobüs yanmış kömüre dönmüş.. ee ben onu görünce strese girdim yolda iyice gözler açıldı benm faltaşı gibi ama uykusuzluktan da ölcektim neyse sağ salim geldim ama 40 saate yakın da uykusuz kaldım.. Ama olsun aşkım için değerrrrr
Canım benim şafak sıkıştırırken böyle güzel bir geçirmeniz güzel olmuş
Evet canımm.. Ama böyle görüp de sonra ayrılınca daha beter oldu dünden beri kendime gelemedim pek:26:
canım 29 gün sonra kavuşacaksın... Dönceği günü düşünmeye çalış
Öyle yapıyorum zaten canım.
Ee sen naptın bakalım görüşmeyeli?
Napayım canım bugün okula gitmek haricinde havalı tuğçe yüzünden yuvalama yapmakla uğraştım
:) kaç saatini aldı kız yapmak?
benim yediğim yuvalamada nohut,bulgurlu hamur parçaları ve et vardı.
ama yapımı zordur bence epey :)
Canım koyun yoğurdu bulmak için yaklaşık 10 tane süthane dolaştım, sonracıma gerçek yuvalama bulgurla yapılmaz pirinçleri havanda döğmekte baya bir zamanımı aldı gerisi kolaydı yoğur yuvala pişir ye
nerden öğrendin kızz bunlarıı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?