341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Antalya'da felaket yağmur yağıyor, kesin sel olacak.
Ben sviyorum yağmuru. Böyle havalara bayılıyorum.

Rabbim bu yağmurda dışarda olan evsiz barksız aç susuz insanların yardımcısı olsun

benim erkek arkadaşım geçen yıl bana bi hoşçakal bile demeden sessiz sedasız beni terk edip askere gitti üstelik askerliğinide benim memleketimde yapıyor ... herşeye rağmen ben gün sayıyorum 60 gün kaldı .... ((

askere gitme aşaması bazı erkekler için çok zor oluyor canım sanırım bir de seninki uzun dönem,hiçbir sorununuz olmasa bile 450 gün boyunca uzakta olup düşüneceğime,bitirp öyle gideyim demiş olabilir.sıkma canını,bak 2 ayınız kalmış,belki geldiğinde herşey düzelir.senin herşeye rağmen onu beklediğini anladığında da yaptığından utanır belki

Erkekler askerlik moduna girdiği zaman kendilerinden geçiyorlar. Arkalarında herşeyi terk edip gidiyorlar. Üzülme. Hayırlısı olsun herşeyin.
Sabır herşeyin ilacıdır.

Aynen cnm, mışıl mışıl uyuyorlar şiimdi oh ne güzel:))

ben hayatta uyuyamam geç saate kadar,gerçi erken kalkınca da evde canı sıkılıyo insanın.bugün işim var diye dışarı çıkacaktım ama hava çok kötü,evden çıkasım gelmedi.şimdi de canım sıkıldı işte bari mutfağa gideyim de en kalorisizin de yemek falan yapayım

Bende her sabah mecburum erken kalkmaya iş olunca:S
Hafta sonuda erken kalkıyorum alışınca vücut.
Valla benimde karnım acıktı ne yesem die düşünüyordum şimdi.
Evde olsam makarna yapardım üzerinede sarımsaklı yoğurt ve bol baharat atardım

evet malesef öyle gitmeden önce sürekli saçlarıyla sakalıyla uğraşırdı kısa olmalarına alışmak için ... yinede insan kabullenemiyor sessiz sedasız bi ayrılığı .. o utanır belki yaptığından ama ben yaptığını unuturmuyum bilmiyorum ...

Böyle bi oduncuğun arayacağını sanmıyorum,gerçi gelmesine az bi zaman kala tekrar barışmanın yolunu yapmak için arayabilir

Olabilir cnm. Erkekler askere gidince gerçekden farklı bir moda giriyorlar. Allah geride kalanlara sabır versin.Onları bekleyenlere...

Son düzenleme:
Tünaydın kızlarr...
ben kalktımm kahvaltı etmeye gidiyorum... :)
hala uykum varr.askerim uyandırmasa 3 e kadar uyurdum belkide...

böyle bir insanı bekleme bence. ben beklemezdim en azından.

haklısın bende olsam karşımdaki kişiye aynı şeyleri söylerdim yazık değilmi sana ne diye bekliyorsun diye ... ama öyle olmuyor işte aslında döndüğünde ondan bi beklentim yok ki geri dönmek istese bile ben kabul edemem ... yinede sürekli ondan haber almayı bekliyor insan askerlik durumu biraz daha bağlı kılıyor sanki insanı ... üstelik bu adama ben ilanı aşk etmiştim başka birine yeniden aynı şeyi yapabileceğimi sanmıyorum ... ben mi çok aptalım hayat mı benle dalga geçiyor bilmiyorum

Bu erkek milletini süründürmek lazım bence,iyi davranınca şımarıp sapıtıyolar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…