341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ona sevdiğini söyleyince aptal olduğunu düşünmen hata bence. Sevmek suç değil ki, aptallık da değil sadece yanlış kişiye emek verdiğin için üzülüyorsun ama böyle olması gerekmiş demekki vardır bunda da bir hayır. Bence böyle düşün ve aklından çıkar onu.
Doğru kişiyi bulduğun zaman daha mutlu olacaksın. Allah gönlüne göre versin.

Kurban olayim yarim
Aglayan gözlerine

Bu sevdali basimi
Yatirsam dizlerine
Ayriligin zehiri
Kesiyor nefesimi

Girsem rüyalarina
Duyarmisin sesimi
Saclarinin karasi
Hasret kalmis rüzgara
Bende bir kara bulut
Agliyorum daglara
Yanar benim yüregim
Sevdigimi görünce

Savurur beni rüzgar
Aglarim ince ince

Küçük Hanımefendi dizisinde söylenmiş çok güzel.

amin allah hepimiizn gönlüne göre versin ... hayır aptal olduğumu düşünmem bir erkeğe ilanı aşk ettiğim için değil yalnış kişiyi seçmiş olduğum için dediğin gibi ... konuşulmayan bi ayrılık içimde ukte kalan sadece ... karalar bağlamıyorum tabiki onun için artık ... ve 2012 den gerçek bi sevgi(li) diliyorum :)

yalnış hatırlamıyorsam Apolas Lermi bunu söyleyen :)

İnş. cnm kıymetini bilecek biri çıkar karşına.
Zaten insanın canını ayrılmaktan çok, sebebini bilmemek yakıyor. Neden diye soruyorsundur kendine cevabını sende veremiyorsundur.
Ve böyle ayrılığı hak etmediğini düşünüyorsundur. Ama zamanla geçecek. Senin bence, bundan sonra yapman gereken seni sevenlere fırsat vermen olmalı ozaman daha mutlu oluyorsun.

Selam kızlaaarr İşerimi güçlerimi hallettim şimdi gelebildim Napıyosunuz bakıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…