Ben çıkıyorum kızlar, yarın işe gitmek varÖpüyorum hepinizi...
Atarsa 349
arasın arasın arasınlar sbhtan akşama kadar hergün aynı dert aramadı arayacak mı ne yapıyo biarasada sorsam ... vs.Benimkide aradı tubiş :)
kızlar şafak sayacı diye ayrıca bişey varmı?ben göremedim de hiç bilgi sahibi olan varsa söylesin konu açmaya kalkarsam şimdiden bileyim
hani yedeksubay.tk daki gibi bişey falan varsa hemen
YedekSubay.tk : 343. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları burdan ben görüyorum ama atarsa 152 olması lazım neden 154 anlamadım. bugün 153 çünkü.
ama ben sordum, atarsa 153 dedim, 12den önce aradığında ama... vaaaaayt dedi.biz yanlış mı hesaplıyoruz acaba..
Az önce telefonum çaldı..İnanamadım kızlar..ARADIII! Aşkım nerdesin çok merak ettim, iyimisin dedim..Neden böyle saçma fikirlere kapıldın, sana inanamıyorum dedi. Benim binamda 4 tane telefon var ve biz burda 125 kişiyiz..Ayrıca çok yoğun eğitim oluyor ve ben her fırsatta ilk seni arıyorum dedi. İlk seni aradığım gün ailemi bile aramamıştım, sonraki gün aradım dedi. Nolur böyle yapma bak çok kızarım dedi :) Ya yerim ben onu :) Oyy sesine doyamadığım :) Sana bir süprizim var dedi. 26sında yemin töreninden sonra geliyorum. 9 gün tatilimiz var dedi. İki arkadaş diyete girdik, tatlılardan yemiyoruz, çakı gibi olacağım dedi :) Zaten zayıf, ne yapmaya çalışıyorsa artık :) Aklımda bir sürü sormak istediğim şey vardı, unuttum dedim :) Bir dahakine yaz, ben seni arayacağım, sen aradığım nodan beni ararsın dedi. Anneni aradım dedim, şoka girdi :) Meraklandırdım sandı onlarıda, yok dedim hatrını sormak için aradım. Mutlu oldu :) Arkamda 4 tane asker var, ayrıca duş kalabalık olmadan gidiyim dedi. Bir de şimdi cepten arıyorum, adapte olmuşsundur artık evde oturmaya, evden arayacağım haberin olsun dedi :) Ya ben herkesin askeri arayınca korktum böyle bunalıma girdimİnanamıyorum :) Ama hala aklımda soru işareti yok değil..Bana acımış, aramış olabilir mi? Belki arkadaşı söylemiştir aradığında.. Ne diyorsunuz kızlar? Bir de ben 26sında ailemin yanına dönecektim. Acil plan yapmam lazım Ailesi yemin törenine gidip, askerimi alıp geleceklermiş.
Genelkurmay Başkanlığı, seçimlerden önce askerlik süresinin 9 aya indirilmesini öngören teklifi hükümete sunmuştu. TSK’nın önerisine göre üniversitemezunları ve ilkokulmezunları 9 ay askerlik yapacaktı. Ancak, hükümet bu öneriye sıcak bakmadı. Askerlik süresinin 12 ay ardından 9 aya düşürülmesine ilişkin çalışma yapılması istendi. Üniversite mezunları için ise 6 aylık olan askerlik süresinin 4 aya düşürülmesi talep edildi.
amanınnnn..bız beklerken de vardı boyle haberler pırpır oluyodu ıcım..kızlar inş oluurrr bız yaşayamadık bu mutluluğu sız yaşayın bee!
ayy inş. yaşarız da bian önce gelirler 1 gün bile önmli benm içinne zamandr bekletyolar insanları artık ne yapyolarsa bian önce yapsınlar yaaa offfff :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?