341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar forum yöneticisine de mesaj attım şimdilik beklemedeyiz
hadi başka yokmu eklenecek olan uyucam artık ama yaa

beni de yazın beni dee :))
1. deniz er eğitim alay kmtnlğı iskenderun
şafak 152

kızlar şafak sayacı diye ayrıca bişey varmı?ben göremedim de hiç bilgi sahibi olan varsa söylesin konu açmaya kalkarsam şimdiden bileyim
hani yedeksubay.tk daki gibi bişey falan varsa hemen

beni de ekleyiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

KISA DÖNEM ER MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK/ANKARA ----ACEMİ BİRLİĞİ
MSB BURSA Ted. Blg. Bşk. K.lığı BURSA --------- USTA BİRLİĞİ

ŞAFAK SAYMIYORUM BEN CNLARIM SAYICA HİÇ GEÇMİYO DİYOLAR SADECE 17 OCAK O TARİHİ İPLE ÇEKİYORUM BİDE TABİ 26 AĞUSTOSU

Bence de bu sayfadan ayrılmayalım kızlar herşeyi burda paylaştık ilerde askerlerimiz gelince birlikte açar bakarız yazdıklarımıza güleriz inş. Konu sahibi de bizahmet ekleyiversin sayfanın başına sonra da ya takip etsin yeni gelenleri yada yeni üyeler msj atıp sölesinler konu sahibide eklesin ???

DİKKAT! ASKERLİK KISALABİLİR ! İNŞ. KISALIRDA BİZDE BURDA BAYRAM YAPARIZZZZZZ

Hükümetin gündeminde bulunan askerlik süresinin kısaltılmasıyla ilgili çalışmada sona gelindi. Meclis gündemine getirilecek çalışmaya göre askerlik 2 kademede düşecek

Askerliğin kısaltılmasıyla ilgili düzenleme Meclis gündemine getirilme aşamasında.

Yapılan çalışmaya göre askerlik öncelikle 12 aya ardından 9 aya düşürülecek. Yedek subaylık süresi ise 15 aydan 18 aya çıkartılacak. Askerlik süresinin kısaltılmasına yönelik düzenleme Meclis gündemine getiriliyor. AK Parti kurmaylarından alınan bilgilere göre askerlik öncelikle 12 aya ardından 9 aya düşürülecek. 12 aya indirilmesinin kısa sürede gerçekleşeceği 9 ayın ise 2-3 yıl içinde hayata geçebileceği dile getirildi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, askerlik süresinin düşürülmesine yönelik teknik çalışmaların sürdürüldüğünü açıklamıştı. Bozdağ’ın bu açıklaması askerlik süresinin kısalmasını bekleyen binlerce genci ümitlendirmişti.

TSK TEKLİF ETMİŞTİ

Genelkurmay Başkanlığı, seçimlerden önce askerlik süresinin 9 aya indirilmesini öngören teklifi hükümete sunmuştu. TSK’nın önerisine göre üniversitemezunları ve ilkokulmezunları 9 ay askerlik yapacaktı. Ancak, hükümet bu öneriye sıcak bakmadı. Askerlik süresinin 12 ay ardından 9 aya düşürülmesine ilişkin çalışma yapılması istendi. Üniversite mezunları için ise 6 aylık olan askerlik süresinin 4 aya düşürülmesi talep edildi.

YEDEK SUBAYLIK UZAYACAK

Yeni düzenlemeye göre yedek subaylık süresi 15 aydan 18 aya çıkartılacak. Genelkurmay’ın “15 ay kısa. Yedek subaylardan yeterince yararlanamıyoruz” önerisi hükümet tarafından olumlu bulundu.

SÖZLEŞMELİ ER İHTİYACI AZALTACAK

Hükümetin gündeminde bulunan askerlik süresinin kısaltılmasıyla ilgili çalışmada sona gelindi. Meclis gündemine getirilecek çalışmaya göre askerlik 2 kademede düşecekHükümet, 50 bin sözleşmeli er alınmasına yönelik düzenleme yaptı. 50 bin sözleşmeli er alınmasının ardından TSK’nın asker ihtiyacının azalacağına dikkat çekiliyor. Sınır polisi uygulamasının devreye girmesi ile birlikte sınırlardaki askerler de geri çekilecek. Bu da askerlik süresinin kısaltılmasının işareti olarak görülüyor.

Bedelli düşünülmüyor

Hükümet ile Genelkurmay bedelli askerlik uygulamasını ise düşünmediği ileri sürülüyor. Kamuoyunda büyük beklenti oluşmasına rağmen, bedelli askerlik uygulamasına sıcak bakılmıyor. Askerlik süresinin kısaltılması ile bedelli askerliğe ihtiyaç kalmayacağı da hesaplanıyor.

AK Parti’ye yoğun telefon

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın açıklamalarının ardından AK Parti GenelMerkezi’ne askerlik süresinin ne zaman kısaltılacağına ilişkin yoğun başvuru olduğu öğrenildi. AK Parti’nin iletişim merkezi AKİM’in telefonlarını arayan binlerce vatandaş askerlik süresinin ne zaman ve nasıl kısaltılacağı sorusunu yöneltti.

Tatlım var ya yazınla ağlattın beni:) akşam uyanıp ertesi öğlen uyuduğum için sizlerle aynı saatte burada olamıyorum, gelir gelmez de ilk senin yazılarını tarıyorum acaba ne oldu diye..Şunu gördüm var ya ne diyim sana ben ne diyim:)))Bir öncekinde arkadaşının tlfnu açmadığını söylemiştin, ona biton şey yazdım Allahtan yayınlamak için beklemişim de okumuşum bunu.41.5 kere maşallah tütütütü...Bak aynı senin gibi o da seni seviyor, Allah yüzümüze güldü. Sizin aşkınız çok çok özel, at bakıyım bundan sonra o sol yanındaki kötü düşünceleri,sağ tarafı dinliyorz hep iyilik meleklerini Seni de sevdiceğini de çok güzel günler bekliyor, 9 gün tatiliniz var.AKlında kalanların hepsini tek tek cevaplar,hala hırsını alamazsan yoluverirsin azıcık Ne yap et ailenin yanına dönme, bu fırsatı kaçırma hiçbir şekilde.Hepimizin iyi dilekleri seninle

Genelkurmay Başkanlığı, seçimlerden önce askerlik süresinin 9 aya indirilmesini öngören teklifi hükümete sunmuştu. TSK’nın önerisine göre üniversitemezunları ve ilkokulmezunları 9 ay askerlik yapacaktı. Ancak, hükümet bu öneriye sıcak bakmadı. Askerlik süresinin 12 ay ardından 9 aya düşürülmesine ilişkin çalışma yapılması istendi. Üniversite mezunları için ise 6 aylık olan askerlik süresinin 4 aya düşürülmesi talep edildi.

amanınnnn..bız beklerken de vardı boyle haberler pırpır oluyodu ıcım..kızlar inş oluurrr bız yaşayamadık bu mutluluğu sız yaşayın bee!

Yarenler beni de yazın, usta birliği pzt belli olacak

Acemi-----1. İskenderun deniz er eğitim alay komutanlığı

Şafak-----152

kızlaaaarrr beni de ekleyin listeyee:))
acemi amasta 15. piyade er tugaylıgı
usta diyarbakır 2. ordu ağır oto tabr komutanlığı
kısa dönem

ayy inş. yaşarız da bian önce gelirler 1 gün bile önmli benm için ne zamandr bekletyolar insanları artık ne yapyolarsa bian önce yapsınlar yaaa offfff :44::44:

Yarenler daha önce söylemiştim askerim vedalaşmadan gitti diye. Bugün aradığında binpişman olduğunu, nasıl öyle bir hataya düştüğünü anlamadığını, her dediğimin çıktığını sadece ama sadece beni düşündüğünü gerisinin yalan olduğunu söyledi.Uyku sersemi konuştum çok da net hatırlamıyorum ama ben inat edip yemin törenine gitmeyeceğim diye 2 gün için de kendi gelecekmiş görmeye.Gene yaptın yapacağını askerdeki adamı ayağına getiriyorsun dedi Pericikmazi nin de güzel haberlerini aldık ben de paylaşayım dedim.Dualarımız gibi burunları sürtülüyorSıra diğer bekleyen yarenini üzen, bekleten, değerini bilmeyen askerlerimiz de...Lütfen hepiniz içinizi ferah tutun her konuda. Her gün ağlayarak gün geçmiyor, hepimiz çok özlüyoruz bir saniye için bile her şeyimizi feda ederiz ama bu böyle olmaz.Yoksa döndüklerinde sevdiceklerimiz karşılarında üzüntüden 10 yıl yaşlanmış, zayıflamış, güçsüz hanımlar görecekler. Ağladık ağladık yeter artık toplanalım biraz ama değil mi..Allah hepimize sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…