ben hala görüşemedim çok mutsuzum, neden arayamadı acaba ?bu saatten sonrada arayamaz herhalde
bende görüşemedim, uyuyordur artık
bugün ne kadar da şanssızız...
evet canım istersen bi mesaj at önce. ilgilensin konuyla. yoksa biz başka yere taşınalım :)konu sahibine bi mesaj atayımmı belki yardımcı olur şafak sayacı konusunda
üzülme canım nolur. çok sıra oluyor belki ona sıra gelmemiştir. benimki aradığında 1 saattir sıra bekliyorum anca geldi dedi..
askerin şimdi rüyasında seni görüyordur belki
üzülme canım nolur. çok sıra oluyor belki ona sıra gelmemiştir. benimki aradığında 1 saattir sıra bekliyorum anca geldi dedi..
askerin şimdi rüyasında seni görüyordur belki
Benimde iskenderunda şekerimmm... Dün öğle arasında aradı dahada görüşmedik yaaa merak ediyorummm..
acemi... Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA
usta... K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 45'inci Müht. Bl. K.lığı
BOZÜYÜK BİLECİK
Allah tüm askerlerimizi korusun..
Peri Çıkmazı -----> Şafak 350
İzmir/Gaziemir - Ulaştırma Personel Okulu Ve Eğitim Merkez Komutanlığı
mrvgndz-----> şafak 152
hatay/İskenderun- 1. deniz er eğitim alayı
matterouge-----> şafak 152
topçu ve füze okl. komutanlığı Ankara Polatlı - acemilik
topçu ve füze okl. loj. des. k.lığı, gene Ankara Polatlı - usta
telomer----->şafak 152
ankara il jandarma komutanlığı
benimki de iskenderun da kızlar ama ilk gittiği iki gün sabah akşam aradı da dün ve bugün sadece günde 1 kez konuşabildik
Benim şafağında maşallahı varYa evet aslında yeni bir konu mu açsak..Şöyle eşsiz bir konu başlığı olsun..Herkes girip baksın :) Bizim dayanışmamızı ayakta alkışlasın :) Eğer konu sahibinden mesaj gelmezse biz güzel bir konu başlığı bulalım..
yapalımda haftaya yapalım çünkü denizcilerinki haftaya belli oluyor ama acemilik için yapacaksan yaz beni önden hemen iskenderun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?