341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Hadi herkes bakımaaa

Üşenme kız yok bi şey internetten araştırıyorum güzel aklıma yatan yağ karışımlarını falan yapıyorum sürüp sürüştürüyorum hoşuma gidiyo benm de :)

bir ara bende baya araştırdım yaptım sonra bıraktım:) yazın ama:)
kış geldiya günlerde kısa zaten hava kararıyor hemen ozaman uyku giriyor benim bedenime:) hiç bir şey yapasım gelmiyor

Ayy burcu sana yazdığım cvplarla senin yazdıkların bir araya girmiş yanlış yazmışım

eewt süper bir fikir biz müptelası oluruz

Yazarım ben burdan her gün neler yaptığımı isterseniz :))
Şu anda mesela zaytinyağı, tatlı badem yağı ve yılan yağını karıştırıp saçıma sürdüm bikaç saat bekleyip yıkıycam.. Sonra burda saç topiklerinde bi karışım gördüm onu yaptım şöyle, gliserin, bebe yağı ve suyu karıştırıp saçlarınıza fıslatıyosunuz yumuşatıyo saçları Bi de saçların uzaması için bi karışım var onu da yapıcam da daha malzemeleri alamadım onu yazarım alınca :)
Hee bir de kaşlarım benm syrek o yüzden sarımsak sürdüm şu an biraz kokuyorum yani Bir de hint yağı ve yılan yağı akşam yatmadan kaşlarınıza sürerseniz güçlendiriyo
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Ayrıca bir de vücut bakımlarım var onlar da sonra artııık

Ooooo büşracımm nabeer
Nasılmış kız özgürlük, şafak saymamak :)
Neler yapıyosun hasret giderdiniz mi:)
giderdik kuzummmm güzel ama boş geliyor saymamanın tadıda ayrı zevkli oluyor be diyorum sende askerdeymiş gibi yap ben buluşmak için şafak sayıyım olmuyor böyle
Hoşgeldinn canımm...

hoş bulduk canım bi nevi senin için geldim özelden mail atıcam sende word var mı ? ordan daha kolay olur kopyala yapıştır

bu laptopu yeni aldım canım bi bakıyım var mı yok mu ?
yoksa diğer türlü olmuyor dediğin gibi.

giderdik kuzummmm güzel ama boş geliyor saymamanın tadıda ayrı zevkli oluyor be diyorum sende askerdeymiş gibi yap ben buluşmak için şafak sayıyım olmuyor böyle

Ayy ne güzel darısı başımıza Bizim de 27 günümüz kaldı inşallah biter hemen

Ne yazışıyosunuz kız özelden ayıp ayıp topluluk önünde kulaktan kulağa konuşulmaz

Ayy ne güzel darısı başımıza Bizim de 27 günümüz kaldı inşallah biter hemen
canım 27 gün hopp geçiyor bende diyodum geçmiyor diye bak işe bile başladı yarim
Ne yazışıyosunuz kız özelden ayıp ayıp topluluk önünde kulaktan kulağa konuşulmaz
YOK KIZ ÖZZEL DEĞİL BAK YAZDIM
canım word yok. halbuki var sanıyordum. 2010 word yazıyordu. tıklayınca paralı falan dedi.

canım ozaman napıyım biliyo musun şimdi yayınlıyım burda sende cevapladan al onu kenarındaki başında ve sonundakileri QUOTE yazılarını sil parantezlere kadar kopyalaa al sonrada hep son yayınladığından cevapla yapıp devam edersin ne dersin sonra ben kaldırırım bu sayfadan onu böyle daha iyi olur ....

Son düzenleme:
canım 27 gün hopp geçiyor bende diyodum geçmiyor diye bak işe bile başladı yarim

YOK KIZ ÖZZEL DEĞİL BAK YAZDIM

Evet özel değilmiş öğrendim

Ayy geçer inşallah hemencecik :)
Sana 20 küsür günün kaldığında sormuştum ayy nasıl heyecanlısındır falan diye bize o zaman uzak geliyodu 20ler falan şimdi aynı durumdayım zaman geçiyo valla çabuk

hiç heycan yok dimi inanamıyorsun 20lerin geldiğine sanki normal bi rakam gibi fark yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…