gidip mayışasım geldii...
süper yaaa
keşke benimde olsa bi tarçınım ama allerjim var o yüzden olamıyor
inşallah bahçeli bi evimiz olursa alcaz yarimle
İnşallah alırsınız canım çok güzel bi duygu
napiyim yaa aynen devam iş - ev arası geçiyor hayatım
cumartesi askerime gideceğim inşallah
sen gitmişsin okudum yazdıklarını
Evet canım ben gittim geldim güzel oldu sen de git bakalım değişiklik olur sana da ona da
bende plan yapmaya başladım bu akşam başlıyorum bakıma
çok heyecanlanıyorum zaten düşündükçe
Üşenme kız yok bi şey internetten araştırıyorum güzel aklıma yatan yağ karışımlarını falan yapıyorum sürüp sürüştürüyorum hoşuma gidiyo benm de :)
seni seniiiii
bak senin işin kolay evde yapan biri var ona ortak olursun ne güzel
bende gözdeden kopya çekerim artık napıyım
hatta gözde bi topic açsın pembelinin bakım günlüğü diye biz ordan takip edelim hergün aynılarını yapalım
ne harika bi fikir değil miiii
eewt süper bir fikir biz müptelası oluruz
ben geldimmmm kızlarrrrrrrrrr
ben geldimmmm kızlarrrrrrrrrr
giderdik kuzummmm güzel ama boş geliyor saymamanın tadıda ayrı zevkli oluyor beOoooo büşracımm nabeer
Nasılmış kız özgürlük, şafak saymamak :)
Neler yapıyosun hasret giderdiniz mi:)
Hoşgeldinn canımm...
giderdik kuzummmm güzel ama boş geliyor saymamanın tadıda ayrı zevkli oluyor bediyorum sende askerdeymiş gibi yap ben buluşmak için şafak sayıyım olmuyor böyle
hoş bulduk canım bi nevi senin için geldim özelden mail atıcam sende word var mı ? ordan daha kolay olur kopyala yapıştır
giderdik kuzummmm güzel ama boş geliyor saymamanın tadıda ayrı zevkli oluyor bediyorum sende askerdeymiş gibi yap ben buluşmak için şafak sayıyım olmuyor böyle
Ne yazışıyosunuz kız özelden ayıp ayıp topluluk önünde kulaktan kulağa konuşulmaz
canım depük listesini dedim yapıyım. 15 aralıktan beri yayınlanmıyormuş ama word olmadan olmuyor.
canım 27 gün hopp geçiyor bende diyodum geçmiyor diye bak işe bile başladı yarimAyy ne güzel darısı başımızaBizim de 27 günümüz kaldı inşallah biter hemen
YOK KIZ ÖZZEL DEĞİL BAK YAZDIMNe yazışıyosunuz kız özelden ayıp ayıp topluluk önünde kulaktan kulağa konuşulmaz
canım word yok. halbuki var sanıyordum. 2010 word yazıyordu. tıklayınca paralı falan dedi.
canım 27 gün hopp geçiyor bende diyodum geçmiyor diye bak işe bile başladı yarim
YOK KIZ ÖZZEL DEĞİL BAK YAZDIM
Evet özel değilmiş öğrendim
Ayy geçer inşallah hemencecik :)
Sana 20 küsür günün kaldığında sormuştum ayy nasıl heyecanlısındır falan diye bize o zaman uzak geliyodu 20ler falan şimdi aynı durumdayım zaman geçiyo valla çabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?