hiç heycan yok dimi inanamıyorsun 20lerin geldiğinesanki normal bi rakam gibi fark yok
canım 27 gün hopp geçiyor bende diyodum geçmiyor diye bak işe bile başladı yarim
YOK KIZ ÖZZEL DEĞİL BAK YAZDIM
canım ozaman napıyım biliyo musun şimdi yayınlıyım burda sende cevapladan al onu kenarındaki başında ve sonundakileri QUOTE yazılarını sil parantezlere kadar kopyalaa al sonrada hep son yayınladığından cevapla yapıp devam edersin ne dersin sonra ben kaldırırım bu sayfadan onu böyle daha iyi olur ....
Evet aynen öyle valla :) Alıştık ya bu duruma hep böyle devam edecekmiş gibi geliyo
bi deniyim canım. olcakmı bakıyım
bana inanmıyodnuz işteAllah bu büyük bak başınıza verdi
Ayy burcu sana yazdığım cvplarla senin yazdıkların bir araya girmiş yanlış yazmışım
zaten hastalancacğım için uyuz gibiyim.
gidip yatarım birazdan kesin. :)
ben geldimmmm kızlarrrrrrrrrr
Yazarım ben burdan her gün neler yaptığımı isterseniz :))
Şu anda mesela zaytinyağı, tatlı badem yağı ve yılan yağını karıştırıp saçıma sürdüm bikaç saat bekleyip yıkıycam.. Sonra burda saç topiklerinde bi karışım gördüm onu yaptım şöyle, gliserin, bebe yağı ve suyu karıştırıp saçlarınıza fıslatıyosunuz yumuşatıyo saçlarıBi de saçların uzaması için bi karışım var onu da yapıcam da daha malzemeleri alamadım onu yazarım alınca :)
Hee bir de kaşlarım benm syrek o yüzden sarımsak sürdüm şu an biraz kokuyorum yaniBir de hint yağı ve yılan yağı akşam yatmadan kaşlarınıza sürerseniz güçlendiriyo
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Ayrıca bir de vücut bakımlarım var onlar da sonra artııık
vaay ama ben çok üşengecim
bana kolay şeyler lazım kuzum :)
bide ben de bi ara yağ bakımı yapıyordum kuaförüm bence yapma dedi
çünkü onu arındırmak için çok şampuan yaparsan daha kötü olur demişti bende bıraktım
Evet yaa hatta 10 gün falan varken gene sormuştum sana heyecan var mı diye yok demiştin ben de nasıl olmaaz ya demiştim sana ama alışınca böyle oluyomuş demek ki:)) Anca geldikleri zaman inanıcaz sanırım askerliğin bittiğine :))
bana inanmıyodnuz işteAllah bu büyük bak başınıza verdi
aynen ben buluşmaya giderkende inanamadım dua ettim bildiğim bütün duaları ettim cidden bak diyorum ki gidicem oryaa bana diycek ki aşkım şaka yaptım ben hala askerdeyim seni denedim gidicekmisin diyebide bekliyorum ilk beni yanlış yerdebeklemiş diyorum kesin dediğim gibi olcak bi gördüm zaten tamam dedim bitmiş... ama sanki bizene gibi geldi biliyo nmu geldi ama gidicek askerden izne geldi gibi geldi sonra benim it ne dese beğenirsin çok koydu buraya gelmek çok alışmışım orayı özledim bi tiribe bağladım şaka yapıyorum be özlenir mi orası diyor
Ben zaten çok sık saçıma yağ sürmüyorum canım aklıma geldikçe yapıyorum iyi oluyo canlanıyo.
Boya kurutuyo ya o yüzden yapıyorum ben de
Bakalım arada kendimize de şımartalım azcık kendimizi
aynen ben buluşmaya giderkende inanamadım dua ettim bildiğim bütün duaları ettim cidden bak diyorum ki gidicem oryaa bana diycek ki aşkım şaka yaptım ben hala askerdeyim seni denedim gidicekmisin diyebide bekliyorum ilk beni yanlış yerdebeklemiş diyorum kesin dediğim gibi olcak bi gördüm zaten tamam dedim bitmiş... ama sanki bizene gibi geldi biliyo nmu geldi ama gidicek askerden izne geldi gibi geldi sonra benim it ne dese beğenirsin çok koydu buraya gelmek çok alışmışım orayı özledim bi tiribe bağladım şaka yapıyorum be özlenir mi orası diyor
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123:…wuucu = 34 İSTANBUL’ a selam yola devam :123:
çok uykum geldii ve bugün hiç keyfim yokk.
gidip uzancam canlarım.
4 saat uyku yetmedi.
uyandım canlarım... uyurken benimki aradı uyandım.
biraz kendime geldim sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?