341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende bir süre giremedim canım. bakım vardı sonrada sistemde arıza oldu herhalde.
ben 1,5 saat falan uyudum. :)
ama uyumaya çalışırım yinee.
bugün kimseler yok ikimiz attırdık şafakları. :)

bende bir süre giremedim canım. bakım vardı sonrada sistemde arıza oldu herhalde.
ben 1,5 saat falan uyudum. :)
ama uyumaya çalışırım yinee.
bugün kimseler yok ikimiz attırdık şafakları. :)

Evet bugün kimseler yok ya da onlar da benm gibi giremediler.
Dilek yok listemiz de yok bugün

kendinin olmayınca öyle geliyorr insana :)
fena gitmedi 20 ler 30 lar ama 50 ve 60 lar zorladı.
gene zorlanıyorum da ya sabır çekiyoruz.
ee seninkide bana göre hızlı akıyor. :)

sanırım ilerlio zorda olsa 70ler de beni zorlamıştı ama şimdi şafak 149

neyse pembelicik en azından ben yayınladım bir liste. :)
dileke de sorarız yarın bakalım ne olmuş.??

Evet canım :13:
Ben de benimkinin nöbetten gelmesini bekliyorum 1de falan mesajını atar gelir gelmez. çok üşüdüümm diye

benimkide biraz önce aradı. nöbete gidiyormuş. :)
uykudan yeni kalktım ama hala uykum var diyo. hatta ilk sesini duyunca hasta sandım. :)
bana diyo kaçta yatıyorsun yarın ona gçre arıyım? dedim 4-5 gibii anca uyuyabiliyorum.
yazıkk seninkininde eli kulağında. :)

Çocuk korktu tabi sen uyurken arayıp duruyo tersliyo musun napıyosun artık bilemiyorum
Benimki de tam deniz kenarında nöbet tutuyo o yüzden donuyo bi de çok rüzgar esiyomuş neyse gelmek üzeredir koğuşuna ısınır artık

ayy aklıma ne geldii...
akşamüstü aramıştı ya uykumdayken. dediki yeni askerler gelirse ve yer olmassa iki asker aynı yatakt yatıyor.
dedim nasıl yaniii? sarılarak mı yatıyorsunuz? ne sarılarak yatması dedi çok komiksin :)
birimiz sabah yatıyor, diğeri akşam yatıyormuş. ortaklaşa kullanıyorlarmış yatağı öyle bir durumda. aman eksik kalsın dedim.

Allah senii tuğçe çok güldüm sarılarak haaa
Bi de tercihleri değişmesin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…