Selam eminecimİyiyiz sen nasılsın?
Dur daha çıkmıyorum canım
iyiyim bende canım dizileri bitirdim geldim
ayy bende yatmaya gidiyorsun sandım :)
Selam eminecimİyiyiz sen nasılsın?
dün ablama gittim canım gec gelince uyku baya ağır bastı nete girmeden yatağa fırladım oyuzden girmedim dün; bugunde dediğin gibi karşılasmadık senle gündüz misafir vardı giremedim pek akşamda bi ara girdim yoktun
Yok daha değil daha gözlerim bööyyllee açık
hoşgeldin canımm...
nerelerdeydin bakalım?
dün ablama gittim canım gec gelince uyku baya ağır bastı nete girmeden yatağa fırladım oyuzden girmedim dün; bugunde dediğin gibi karşılasmadık senle gündüz misafir vardı giremedim pek akşamda bi ara girdim yoktun
sevindim o zaman canım :)
Benimki nöbetten gelsin yatarım o zaman
Kaç tane dizi izledin kız
dün ne olmuş canım? uyuyamıkalmış?
bende iş güç peşindeydim canım. anca girebildim evet. :)
kanal d yi bitirdim firarada bakıyım dedim de sıkıldım geldim
Yok uyumamış:)
Onların kullandığı telefon biraz bozuk da komutan tekmelemiş falan kafayı yemiş tabi telefon doğal olarakDurduk yerde kapanıyomuş falan. Bana mesaj yazarken ışık kapandı sanıp yes tuşuna basınca mesaj göndermiş bana hani o anlamsız mesaj dediğimi Sonra da kendiliğinden kapanmış bi daha da mesaj yazamamış öylece kalmış yani.. Aman iyi dedim ben de telaş yapmıştım hemen
Ayy ben artık dizi falan izleyemiyorum ya çok sıkıyo beni bütün diziler sevdiğim dizileri bile artık doğru düzgün izleyemez oldum bunaltıyo bi zaman sonra
oh iyi bari canım sorun olmamış. :)
askerleriniz aldımı biletlerini?
e tabii her akşam askerimle msj laşsam dizi mizi banada hikaye gelir gözdem yaa
Yok kız yaa o gece atıyo mesaj ee o zamana da dizi mizi olmuyo :)
Ben uzun süredir böyleyim izleyemiyorum dizi falan, sanki hepsi döndürüp dolaştırıp aynı şeyleri anlatıyomuş gibi geliyo. Ne biliyim sıkıldım sanırım artık her açtğm kanalda dizi görmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?