341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Selam eminecim İyiyiz sen nasılsın?

dün ablama gittim canım gec gelince uyku baya ağır bastı nete girmeden yatağa fırladım oyuzden girmedim dün; bugunde dediğin gibi karşılasmadık senle gündüz misafir vardı giremedim pek akşamda bi ara girdim yoktun

Sanırım bu cevabı tuğçeye yazacaktın ama bana yazmışsın

hoşgeldin canımm...
nerelerdeydin bakalım?

hatlar karıştı gözdeye alıntı yapmışım
dün ablama gittim canım gec gelince uyku baya ağır bastı nete girmeden yatağa fırladım oyuzden girmedim dün; bugunde dediğin gibi karşılasmadık senle gündüz misafir vardı giremedim pek akşamda bi ara girdim yoktun

bende iş güç peşindeydim canım. anca girebildim evet. :)

dün ne olmuş canım? uyuyamıkalmış?

Yok uyumamış:)
Onların kullandığı telefon biraz bozuk da komutan tekmelemiş falan kafayı yemiş tabi telefon doğal olarak Durduk yerde kapanıyomuş falan. Bana mesaj yazarken ışık kapandı sanıp yes tuşuna basınca mesaj göndermiş bana hani o anlamsız mesaj dediğimi Sonra da kendiliğinden kapanmış bi daha da mesaj yazamamış öylece kalmış yani.. Aman iyi dedim ben de telaş yapmıştım hemen

oh iyi bari canım sorun olmamış. :)
askerleriniz aldımı biletlerini?

oh iyi bari canım sorun olmamış. :)
askerleriniz aldımı biletlerini?

Benimki zaten 1 buçuk saatlik mesafeye gidecek ve ordan her yarım saatte bir her türlü vasıta var. otobüs, feribot falan. o yüzden sorun olmıycak zaten elinde bir tane açık tarihli bileti vardı bikaç gün önce bile gidip alsa sorun olmaz yani.

e tabii her akşam askerimle msj laşsam dizi mizi banada hikaye gelir gözdem yaa

Yok kız yaa o gece atıyo mesaj ee o zamana da dizi mizi olmuyo :)
Ben uzun süredir böyleyim izleyemiyorum dizi falan, sanki hepsi döndürüp dolaştırıp aynı şeyleri anlatıyomuş gibi geliyo. Ne biliyim sıkıldım sanırım artık her açtğm kanalda dizi görmekten..

:)) yle ya aslını sorarsan bende sıkıldım ama işte insan yapcak bişi bulamayınca dizilere fln sarıo heralde bide sıkılsamda merak ediyorum valla benimki askere gideli böle oldum ya napsam canım sıkılıo bende kendimi PEMBE :) dizilere verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…