24
23
22
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Günaydın canlar....
Sona yaklaşıyoruz artıkın, heycanlımıyım bilmiyorum.
En iyisi anı yaşamak, zamanı gelince görücem heycanlımıyım değilmiyim
Erzincan'a selam
İki Erkeğe Adamak İstiyorum Hayatımı... Biri "KADINIM" Desin Bana... Diğeri Sadece ''ANNE"...
Eki Görüntüle 313252
Şafak 24 ERZİNCAN'a selam yola devam
HTML:
merhabalar kızlaaaaar ben geldim uzun zamandır yoktum yaaa offf özledm az kaldı şafaklar hadi bakalım :)))) çarşamba günü Bursa ya gidiyorum yanına aahhhh çok özledm sürpriz yapcam :)))) bakalım napcak :)))) çok heycanlıyımmm
HTML:
merhabalar kızlaaaaar ben geldim uzun zamandır yoktum yaaa offf özledm az kaldı şafaklar hadi bakalım :)))) çarşamba günü Bursa ya gidiyorum yanına aahhhh çok özledm sürpriz yapcam :)))) bakalım napcak :)))) çok heycanlıyımmm
Canım uzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn zamandır yoktunYedik bitirdik hayırlısıyla 24 gün sonra yanımızdalar
Tuğçem valla makalelere gömülmekten bitkisel hayata geçtim gece 11'i göremiyorum
Tuğçem okuda gül ben çok güldüm
Bütünn kızlar asker olsa mini etek moda olsa Hadise habercim olsa yine isterım tezkere Demet akalın içtima alsa Hilal cebeci devriye atsa yine isterim tezkere Gülşenle tüfek çatsam Gülbenle yatak yapsam Petekle nöbet tutsam yine isterim tezkere Bengü devrem olsa Aysun kayacı çömezim olsa Pınar altuğ şöförum olsa yine de isterim tezkere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?