Çok geçmiş olsun canım. 22 gün daha kazasız belasız geçip; hayırlısıyla dönecekler inşallah
Hayırdır canım umarım kötü birşey yoktur???
Tuğçecim naber keyifsizmişsin umarım geçer bi an önce. Ben de bu iki gün çok yoruldum o yüzden pek uğrayamadım buraya.
Simdi iyiyim canim sukur. Ara ara oluyor iste.
Dun 23.30 da yattim. :)
seb neler yapiyorsun nasilsin?
Vaay dün baya bi erkenciymişsin :)
Ben de dün arkadaşlarımla yeni evlenen bi arkadaşımıza ev ziyaretine gittik, ordan sonra da gezdik biraz o yüzden çok yorgundum yattım hemen.
Bugün de çok erken kalktım aşkımla msnde görüşmek için onunla görüştük işte iki gün üst üste erken kalktığım için de şu an acayip uykum var ama gene nöbetçi bekliyorum
Ohh iyi yapmissin canim. 1 imi bekliyorsun?
Evet canım her zamanki gibi
Sen neler yaptın?
Ev tasiyoruz canim. O yuzden netim yok. Cepten giriyorum. Oyun falan oyniyamiyorum.
Haftaya kadar baglanir herhalde. Bende muzik dinliyorum.
Aaa başladınız mı taşımaya. hadi kolay gelsin canım..Yeni eviniz de hayırlı uğurlu olsun:)
Neyse artık internet bağlanana kadar cepten idare ediceksin biraz ama oyun oynıyamamak kötü olmuş tühh
Sagolasin canim. Evet netim olana kadar burdan baglanicam size. :) oyunsuz geceler beni bekler.
Artık sonra tam gaz devam edersin oyunlara :)
Benim de bir uykum geldi kiii gözlerim kapanıyo..Benimkinden bugün ses çıkmıycak mesaj olarak sanırım
Belki bu gece arkadasindan tel.nu alamamistir canim. Yatalim madem gozdem.
Tamam canim. Sana iyi mesajlasmalar o zaman. :)
yarin gorusuruz. İyi gecelerr...
Yarenler, nerdesiniz kaç gündür ya, azıcık kaldı şafak, hazırlıklara başladım bile ben ama kimseler yok..
Ankaradan İzmire biletimide, İzmirden Alanyaya biletimide ayırttım, Alanyada kalıcagımız yeride ayarladım, rezervasyonumuzu yaptırdım, saçlarımı boyatıcam bi hafta kala canlı canlı olsun diye, bu arada askerim çok hasta bugün acile gitti iğne vermişler 5 tane, üşütmüş, astsubay okulunda oldugu için beyinsizler haftasonları kaloriferleri yakmıyomuş, ögrenciler ders yapmıyo diye, ne saçma ya astsubay öğrencileri insan bizim askerlerimiz değil sanki. asıl bizimkileri zorla alıyolar onlara daha iyi davranmalılar, sabahtan beri genelkurmaya hava kuvvetlerine mail atıp durdum çok sinirlendim ateşi 38 bucuga cıkmıs bide erkek bu yani ne kadar sakıncalı yüksek ateş, bi bitse de şu 23 gün bişey olmadan kuzuma :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?